Pokaż pełną wersje : Loocik na dl :)
Qomar freak
16-04-2005, 20:31
Nudzilo mi sie wiec wyrwalem kumpla na dl .......... jak widac slusznie :D aby jutro poszlo na demonach ze szczesciem tak samo :)
http://img.photobucket.com/albums/v222/komarr/Mozqito/Hunty/DL/dsmirh.jpg
Venderer
16-04-2005, 20:42
JA CIE PIER****** Nieno dwa "rary" w jednym......
BTW. Wanna DIE??? <<<< Ech... Zazdrość....... Straszna rzecz :P:P
GRATZ LOOTU!! Tylko pozazdrościć!
Ne no jak to zobaczylem to mnie poprostu zatkalo. Loot boski mozna powiedziec :P
Thunder87
16-04-2005, 20:45
8o
n/c
fart jak ***....
Jak mam być szczery to ja chcę Ciebie shakować 8o Po prostu BRAVO !! :cup: Kiedyś i tak będę lepszy :evul:
--
Jeszcze jedno pytanko ;] Co było w bagu ?? Tak pytam :P
Anaconde
16-04-2005, 20:52
Edytuj posty :P .
Nie no, gratz! Daj mi to plx plx! :P Kurde, skoro masz szczęście to chyba będzie sell 10 mpa! :-x Gratz jeszcze raz.
OoOo wow graaaaaatz ;] tesh tak chcem :D
Ta a moze twoj kolega wrzucil to do death Dl, i ty o tym dobrze wiedziałeś i umieściłeś na forum żeby zbierać pochwały i gratulacje? Zadko widzi sie 2 rary w jednym ciele.
!
Stefan12532
16-04-2005, 20:56
kiedy mozemy sie spotkac na dwarf bridge a ja cie zabije? mam nadzieje ze nie zalozysz aola :P:P
Topic:
Kurde super takie farta to nie widzialem !! powodzenia i sukcesow...naczy lootu :]...
~¤COŃGRa†ÚŁA†IÓѧ¤~ I HoPÉ ˙YőU ĐIÉ aŃD LO§É I† !
omfg n/c 8o
gz, oby na demonkach jutro poszło lepiej :p
Qomar freak
16-04-2005, 21:03
Ta a moze twoj kolega wrzucil to do death Dl, i ty o tym dobrze wiedziałeś i umieściłeś na forum żeby zbierać pochwały i gratulacje? Zadko widzi sie 2 rary w jednym ciele.
!
Musze Cie zawiesc.........ja 1 otwieralem dl to wiem jak bylo :)
a co do tego czy podzucil....hm.......on nie mial tego ani ja , wiec.....nie wiem jak mugl podrzucic.......nawet jesli gdyyby mial to bym tal na koncu lootpicka tez by bylo dobrze , pochwal jakos nie musze zbierac chcialem sie tylko podzielic tym ze 2 rary w dl to jest mozliwe bo akurat mi wypadly , jakby mi nie wypadly nigdy bym nie przypuszczal ze to pozliwe
@ upppppppppppp
a bagu byl energy ring :)
No dobra wierze Ci ty pierd*lonY fuksiarzu!! :P :P Mass fart ;]
Qomar freak
16-04-2005, 21:10
Jesli moge...........to dorzuce cos z przed chwili :) jak widac cos w stuffie sie zmienilo :P
http://img.photobucket.com/albums/v222/komarr/Mozqito/Awanse/skilssssssss.jpg
czupczyk™
16-04-2005, 21:10
o kurde!!!!GrAtZ!!!!!ale FaRt 8o 8o 8o 8o 8o 8o
KamilAires
16-04-2005, 21:21
Wiesz... ewentualnie mogles miec loot dsm i rh, a na koniec huntu podlozyc ze niby loot z jednego dl ;) I tak gratz.. tylko jezeli ty wzioles dsm i rh to ten twoj shooter chyba nie czytal poradnikow o dzieleniu loota ;)
Qomar freak
16-04-2005, 21:31
WIesz.........czytalem troche.........ale co ty mozesz wiedziec co on dostal hm ?
wlasnie tak myslalem....... NIC :] .........szczerze to ja mu wisze pieniadze za to :) jak juz.......i nie ywpominaj mi co kto nie wie o dzieleniu loota jak nie jestes w tajemniczony hyhy :P ;)
Alcor Sake
16-04-2005, 21:48
:p za***isty loot :]
Amagad <wow> jednym slowem gratz0r !!
OO asz mnie zatkalo
GZ loota
Lordek Of Rubera
16-04-2005, 22:10
gzgzgzgzgzgzgzgzgz!
kurde super loot!
Malutki Palladino
16-04-2005, 22:31
Omg to sie nazywa szczescie :) Zazdrosc -.- Gz i powodzenia, jak masz takie szczescie to moze sie wybierz na necro bo widze ze boh nie masz ;]
Zielonka
16-04-2005, 22:34
Spoko Gratuluje loota ,dlamnie totalna bomba :D
OMG!!!!!! GRATZ lootu!!! Heh, jak moj kumpel szedl na Necro to modlil sie zeby mu wypadla chociarz jedna para BoH'ow a tu nic o.O.... nie no nic tylko pogratulowac ^.-
Qomar freak
16-04-2005, 22:57
Zobaczymy czy te szczescie odzwierciedli sie jutro na demonach.......jesli ktos chce moge zamiescic jutrzejszy loot :)
Neth Reth
16-04-2005, 23:02
Kurde taki loot to matrzenie wielkie gratz za loota
FORTERA ROX
Royal de'Van
17-04-2005, 08:44
ała..........:P
ah oh uuu chyba zemdleje, nie ma to jak fuks, chyba ze ktos do martwego ciala wlozyl te itemki [;
Pikselus
17-04-2005, 10:15
omg, ludzie całymi dniami huntują żeby znaleść choćby rh a wy 2 w jedym :p , to nie fair ;(
omg, ludzie całymi dniami huntują żeby znaleść choćby rh a wy 2 w jedym :p , to nie fair ;(
mozliwe ze oni tam to tylko wsadzili dla picu,a nie zlootowali ; )
Ale i tak gz : D
Lord kasztanowiec
17-04-2005, 10:24
hmmm. wielki egratz
pamietam na aldorze koles do mni egada (znajomy) bylem na DL al glupi loot bo DSM -.- wole rh...
zatkalo mni ena maxa
Qomar freak
17-04-2005, 10:25
mozliwe ze oni tam to tylko wsadzili dla picu,a nie zlootowali ; )
Ale i tak gz : D
Czy ja Cie zmuszam abys wiezyl ?
Nie musisz :P wystarczy ze ja wiem co tam bylo hrhr ;] ale zawsze mozesz sobie zrobic postac na celescie i zapytac pewnego pana o imieniu "Marcus davemport" jesli mi nie wiezysz :P to tyle co mialem do powiedzenia.
Czy ja Cie zmuszam abys wiezyl ?
Nie musisz :P wystarczy ze ja wiem co tam bylo hrhr ;] ale zawsze mozesz sobie zrobic postac na celescie i zapytac pewnego pana o imieniu "Marcus davemport" jesli mi nie wiezysz :P to tyle co mialem do powiedzenia.
nie mowie ze ci nie wierze ale mowie ze tak moglo byc;lecz nie musialo :o
Cookievann
17-04-2005, 11:16
Wyj***** Loot Gratz
Grevamba
17-04-2005, 11:56
Eh ty farcie
Gratz ;)
Tychanowicz
17-04-2005, 14:15
A kiedy będą zdjęcia z Demon Huntu jeśli mogę zapytać?
Siwy Snk
17-04-2005, 14:17
No Spoxik Loocik Tak Dalej ^^ ;) ;) ;)
Qomar freak
17-04-2005, 16:07
A kiedy będą zdjęcia z Demon Huntu jeśli mogę zapytać?
Ze tak sie wyraze...........wlasnie siedze na demonach :) ........jesli bedzie jakis loot to zamieszcze screena a jak nie to tylko powiem ze jakies gówna :P narazie 3 demony zanami :)
Druid_Smierci
17-04-2005, 16:26
To jest fake, ponieważ zobaczcie: Knight blocker ma eq:
K-legs (kolo 15k)
c-armor (kolo 15k)
c-helmet (7k)
demon shield (z 50k)
fire axe (z 15k)
Wiec powiedzcie mi po jaka cholere kupować AOL do takiego EQ?!?! AOL kosztuje 50k a szansa ze wypadnie demon shield a nie inny eq jest wiecei jaka...
WG. autor tego zdjecia dal RH (90k) i DSM (150k) do martwego draga a ten eq pozyczył od SORC!
TEMAT DO SKASOWANIA!
Fajne zdjatka Gratz loota ale czemu masz taka popieprzona grafike?
Qomar freak
17-04-2005, 16:42
K-legs (kolo 15k)
c-armor (kolo 15k)
c-helmet (7k)
demon shield (z 50k)
fire axe (z 15k)
Wiec powiedzcie mi po jaka cholere kupować AOL do takiego EQ?!?! AOL kosztuje 50k a szansa ze wypadnie demon shield a nie inny eq jest wiecei jaka...
WG. autor tego zdjecia dal RH (90k) i DSM (150k) do martwego draga a ten eq pozyczył od SORC!
TEMAT DO SKASOWANIA!
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHA
I co jeszcze? :)
Po 1. Mam takie eq bo jakbys zechcial zobacz www.tibia.com - community - wpisz sobie Mozqito i tam bedzie taka data "04.04.2005" i pisze HACKED , chyba to moze byc powód slabego eq? ;)
po 2. Aol jest poniewaz taki demon shield kosztuje 100k chlopcze......
po 3. Z tymi cenami to chyba cos ci sie po***alo poniewaz :
k legs - 25k
c armor -25k
crusader helmet - 8k
Demon shield - 110k
Fire axe -20k
DSM - 250 k
RH - 130k
I naprawde , teraz to ty mnie rozszmieszyles :) 8o
PS. Sorc nie mial eq bo JAKOS musial udźwignac 14 bp hmm :)
Qomar freak
17-04-2005, 16:47
Fajne zdjatka Gratz loota ale czemu masz taka popieprzona grafike?
Co do mojej grafiki........
Mam w Tibi wylaczona taka opcje "Show effect light off" która sprawia ze mam taka grafike jaka widac , jest to spowodowane tym iz mam "uszkodzona karte grafczna" ........ wiec trzeba sobie jakos radzic ;) <jestem w terminie zbierania $$ na nową karte :D >
Druid_Smierci
17-04-2005, 16:51
to na jakim ty swiecie grasz? nawet jesli to ci sie nie oplaca nosic aol...
dalej nie uzasadniles ze to jest prawdziwy SS
a juz sprawdzilem...
;p
dalej ci nie wierze
K-legs (kolo 15k)
c-armor (kolo 15k)
c-helmet (7k)
demon shield (z 50k)
fire axe (z 15k)
TEMAT DO SKASOWANIA!
yeye - gratulujemy Sherlocku. Tym bardziej, ze K-legs -25k, C-arm - 30-35k, demon shield - 100-120k, f-axe 20+, do tego uhy warte tyle co aol. Nie wspomne juz, ze idac na dle trzeba sie liczyc z drogim lootem...
eq sorca? - bylismy we 2 wiec mialem 15 bp hmm, explo, sd i mfy. Skad cap?
Nie wierzysz? who cares?
Qomar freak
17-04-2005, 17:12
to na jakim ty swiecie grasz? nawet jesli to ci sie nie oplaca nosic aol...
dalej nie uzasadniles ze to jest prawdziwy SS
a juz sprawdzilem...
;p
dalej ci nie wierze
Chłopcze .... mnie to gówn.....o obchodzi czy ty wierysz ;) , wystarczy ze ja to widzialem i Marcus <sorc ;p > , a czy ktos wierzy czy nie to juz nie moja sprawa i mi to zwisa i powiewa :D
Wszyscy , którzy powiedzieli ze go zamorduja, maja zonka, bo to Celesta (non pvp dla tych co nie wiedza)
btw
ja tobie na innej stronce gratulowałem :]
hehe niezle, chociaz podobnie jak Druid_Smierci uwazam ze podrzuciliscie to do dla :P bo nie uwazasz ze to troche dziwne ze knight na 60+ w c-armie i crusader helmie? moge sie mylic :p ale nawet jezeli to fake to i tak gz pomyslu :P
yeye - gratulujemy Sherlocku. Tym bardziej, ze K-legs -25k, C-arm - 30-35k, demon shield - 100-120k, f-axe 20+, do tego uhy warte tyle co aol. Nie wspomne juz, ze idac na dle trzeba sie liczyc z drogim lootem...
eq sorca? - bylismy we 2 wiec mialem 15 bp hmm, explo, sd i mfy. Skad cap?
Nie wierzysz? who cares?
A knight to co nie ma capa??
Lol qrwa jezeli to jest prawda to fart na maxa :P
jezeli wszystko jest ok to zwracam honor :P
wogole i tak wielkie gz takiego eq nawet jezeli to wam nie wypadlo :P
pozdro i zycze nastepnym razem takiego samego szczescia (??)
Hoxonite
18-04-2005, 23:36
Chlopcze z takim fartem to na demony albo Wle idz... ;)
Btw.Fri itans blyx? 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.