PDA

Pokaż pełną wersje : Dla tych co idą na Maina!

NightFog
27-02-2004, 15:29
Mam dla was radę! NIE ZBIERAJCIE FORSY NA NA PRZYKŁAD HMM LUB COŚ INNEGO ! JA TAK ROBIŁEM I ZATŁUKLI MNIE W DRODZE! Nie warto! Zginiesz z takim dorobkiem i odechciewa ci się grać!!!

Ibi
27-02-2004, 17:37
Jak masz niski lvl to bierz jakas obstawe. Kilku kumpli na wyzszych lvelach i jush. Jak idziecie grupa to nikt was nie bedzie zaczepial. Gwarantuje. (chyba ze inna grupa highlveli ;) )

Kali :D
27-02-2004, 21:06
Jak chcesz isc z forsa do innego miasta to pusc tam najlepiej parcela, choc ja zawsze nosze jak gdzies ide przy sobie bo watpie zeby mnie zabili... :D:D

Mystic^Bit
27-02-2004, 21:19
NightFog jak czytam twoje posty to poprostu żygać mi sie chce...akurat Ciebie zabili i już musisz ludzią mówić żeby kasy nie zbierali bo ich zabiją.Skąd wiesz może PK akurat nie będzie albo poproszą kumpli i im pomogą ! Wogóle to sie nie dziwie czemu cie zabijają jesteś n00bem mówię Ci to wprost !

Pebiz
27-02-2004, 22:39
Oryginalnie dodany przez Kali :D
Jak chcesz isc z forsa do innego miasta to pusc tam najlepiej parcela, choc ja zawsze nosze jak gdzies ide przy sobie bo watpie zeby mnie zabili... :D:D

jestes zbyt pewny myśle ze gdyby jakis highlvl by to czytal to by cie mógł u p i e r d o l i c

NightFog
28-02-2004, 10:42
Oryginalnie dodany przez Mystic^Bit
NightFog jak czytam twoje posty to poprostu żygać mi sie chce...akurat Ciebie zabili i już musisz ludzią mówić żeby kasy nie zbierali bo ich zabiją.Skąd wiesz może PK akurat nie będzie albo poproszą kumpli i im pomogą ! Wogóle to sie nie dziwie czemu cie zabijają jesteś n00bem mówię Ci to wprost !

No wiesz Mystic to jest tylko rada, a nie nakaz czy takie tam, ja miałem pecha może go mieć ktoś inny, a co do rzygania to żyjemy w wolnym kraju więc śmiało , nie krępuj się, cyknij zdjęcie i wyślij mi na maila, na pewno mnie to zdołuje :D