Arkamis
17-04-2005, 10:58
;) all
No więc zrobiłem ten temat ponieważ byłem już wszystkimi 4 profesjami i każda mi się zchrzaniła. No więc robie nową postać i mam kilka pytań.
1.Jak najlepiej zarobić kase na rooku.
2.Jeśli chce być palem czy na rooku walić z pałek czy może z axów lub swordów?
3.Mój kolega przechodzi rook w 2 godziny czy możecie mi powiedzieć jak szybko zostawić rook za sobą?
4.Jaka profesja? Sorc,Knight czy może pal (druta mam już dość)
5.Moglibyście podać plusy i minusy proesji wymienionych powyżej?
6.Gdy przejde na maina jakie eq? Będe miał wtedy więcej niż 2,500gp ponieważ w depo mam knight axa i jeszcze kasa z rooka się nazbiera.
Dzięx jeśli odpowiecie na te pytania i jeśli ktoś chce powiedzieć np. "do góry masz przycisk SZUKAJ" to niech lepiej nic nie mówi. :]
No więc zrobiłem ten temat ponieważ byłem już wszystkimi 4 profesjami i każda mi się zchrzaniła. No więc robie nową postać i mam kilka pytań.
1.Jak najlepiej zarobić kase na rooku.
2.Jeśli chce być palem czy na rooku walić z pałek czy może z axów lub swordów?
3.Mój kolega przechodzi rook w 2 godziny czy możecie mi powiedzieć jak szybko zostawić rook za sobą?
4.Jaka profesja? Sorc,Knight czy może pal (druta mam już dość)
5.Moglibyście podać plusy i minusy proesji wymienionych powyżej?
6.Gdy przejde na maina jakie eq? Będe miał wtedy więcej niż 2,500gp ponieważ w depo mam knight axa i jeszcze kasa z rooka się nazbiera.
Dzięx jeśli odpowiecie na te pytania i jeśli ktoś chce powiedzieć np. "do góry masz przycisk SZUKAJ" to niech lepiej nic nie mówi. :]