Pokaż pełną wersje : Poradnik jak huntować smoki.
Tutaj macie filmik który nakręciłem dla kolegi który prosił mnie abym pokazał mu jak się expi na smokach na Edron. Nie zakładałem że dam go na forum a więc teksty nie są dopasowane... jakbym od początku zakładał że dam go tu to troszke inaczej by to wyglądało.. film trwa 3,5h.
http://members.lycos.co.uk/vezuzuaurea/dlapawla.rec
Może komuś pomoże.. komuś kto nie był jeszcze na smokach a ma zamiar tam iść czy coś takiego.
Ciekawy filmik.
Widać od razu, że serwer non-PvP. na 30 lev taki byle jaki sprzęcik. Na początku zaskoczyło mnie to, że bez stuffu stałeś. Ale potem zrozumiałem że non-PvP i wszystko stało się jasne ;D
Ogólnie filmik ok Polecam
Pozdro
Ciekawy filmik.
Widać od razu, że serwer non-PvP. na 30 lev taki byle jaki sprzęcik. Na początku zaskoczyło mnie to, że bez stuffu stałeś. Ale potem zrozumiałem że non-PvP i wszystko stało się jasne ;D
Ogólnie filmik ok Polecam
Pozdro
Bez sprzętu byłem zeby więcej run unieść i loota wrazie czego..
Heh gratz first dragg i d hammer xD To miejsce to edron?:> A na dole są Dl'e? :P Ogólnie fajny film. +!
Heh gratz first dragg i d hammer xD To miejsce to edron?:> A na dole są Dl'e? :P Ogólnie fajny film. +!
Tak to Edron
Niżej są 2 smoki, dalej jest resp 8-9 dragów i tam sa rózne dziury.. np w jednej jest dl nizej 3 dle i quest nie powiem na co ;> lub np. w innej 5 dragow, 3 dragi, 2 dragi.
kani_mani
17-04-2005, 20:03
Całkiem spoko filmik. Powinien go obejrzeć każdy sorc/drut, który wybiera sie na smoki na edron:P. Polecam :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.