PDA

Pokaż pełną wersje : Poradnik jak huntować smoki.

bec_88
17-04-2005, 12:20
Tutaj macie filmik który nakręciłem dla kolegi który prosił mnie abym pokazał mu jak się expi na smokach na Edron. Nie zakładałem że dam go na forum a więc teksty nie są dopasowane... jakbym od początku zakładał że dam go tu to troszke inaczej by to wyglądało.. film trwa 3,5h.

http://members.lycos.co.uk/vezuzuaurea/dlapawla.rec

Może komuś pomoże.. komuś kto nie był jeszcze na smokach a ma zamiar tam iść czy coś takiego.

syrion
17-04-2005, 12:41
Ciekawy filmik.

Widać od razu, że serwer non-PvP. na 30 lev taki byle jaki sprzęcik. Na początku zaskoczyło mnie to, że bez stuffu stałeś. Ale potem zrozumiałem że non-PvP i wszystko stało się jasne ;D

Ogólnie filmik ok Polecam

Pozdro

bec_88
17-04-2005, 13:26
Ciekawy filmik.

Widać od razu, że serwer non-PvP. na 30 lev taki byle jaki sprzęcik. Na początku zaskoczyło mnie to, że bez stuffu stałeś. Ale potem zrozumiałem że non-PvP i wszystko stało się jasne ;D

Ogólnie filmik ok Polecam

Pozdro

Bez sprzętu byłem zeby więcej run unieść i loota wrazie czego..

Haxxel
17-04-2005, 13:33
Heh gratz first dragg i d hammer xD To miejsce to edron?:> A na dole są Dl'e? :P Ogólnie fajny film. +!

bec_88
17-04-2005, 13:46
Heh gratz first dragg i d hammer xD To miejsce to edron?:> A na dole są Dl'e? :P Ogólnie fajny film. +!

Tak to Edron
Niżej są 2 smoki, dalej jest resp 8-9 dragów i tam sa rózne dziury.. np w jednej jest dl nizej 3 dle i quest nie powiem na co ;> lub np. w innej 5 dragow, 3 dragi, 2 dragi.

kani_mani
17-04-2005, 20:03
Całkiem spoko filmik. Powinien go obejrzeć każdy sorc/drut, który wybiera sie na smoki na edron:P. Polecam :cup: