Pokaż pełną wersje : Demon i domek dla Facc?
Kactwist
17-04-2005, 12:34
Mam pytanko. Czy mozna miec domek jesli niema sie PACC?? A !! I czy mozna isc na demony bez PACC?? Mój kolega uwaza ze bez PACC nie mozna miec ani domku, ani isc na demony !!! 8o
Na screenach na tibia.pl i nie tylko widzialem ze mozna isc na demony bez PACC, ale nie wiem jak jest z domkiem!!!
Mozecie mi pomóc?? Z góry dziekuje !!
Na Demony bez PACC nie pojdziesz... Najsilniejszy potwor dla FACC to Warlock. Domku nie mozesz miec bez PACC, ale mozesz wchodzic do domkow jak cie zaprosi do niego jego wlasciciel.
Gdzie widziałeś że można iść na demony z facc ? (daj linka chętnie pójde) :D NIE MOŻNA IŚĆ NA DEMONY BEZ PACC. Do domku może cie tylko ktoś zaprosić.
Kactwist
17-04-2005, 12:54
ale demony sa na Edron a tam moga wchodzic tylko ludzie z PACC, tylko ze Warlock tez jest na Edron. A dlaczego nie pojde na demony bez PACC??
Angel'Darksoul
17-04-2005, 12:57
ale demony sa na Edron a tam moga wchodzic tylko ludzie z PACC, tylko ze Warlock tez jest na Edron. A dlaczego nie pojde na demony bez PACC??
Sam sobie odpowiedziales - dlatego, ze demony sa na Edron, a tam moga wchodzic tylko ludzie z Pacc :P
Respawny Demonów faktycznie są na Edronie jak i Warlock.
Warlocka możesz jeszcze w MOLTS spotkać, tam też możesz _zobaczyć_ Demony (Facc area).
Domku posiadać na własność nie możesz. Możesz dostać Invete do niego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.