zaloguj siê

Poka¿ pe³n± wersje : PLZ POMÓ¯CIE!!!

Pechowiec...
27-02-2004, 17:06
Mam wielkiego pecha bo KTO¦ oskarzyl mnie o chakowanie postaci. Zagadal do mnie GM i zaz±da³ zebym podal mu chas³o i powiedzial ze mam BANA na 3 miechy. Ja poda³em mu chas³o, ale ca³y problem w tym ¿e nie znam E-maila do tej postaci (kupi³em j± tanio od kumpla, który nie pamiêta E-maila).
PLZ POMÓ¯CIE MI!!!! JE¦LI KTO¦ ZNA SPOSÓB NA MÓJ "DYLEMAT" NIECH NAPISZE PO ADRES:
[email protected]

?(

Czkowron
27-02-2004, 17:18
Oryginalnie dodany przez Pechowiec...
Mam wielkiego pecha bo KTO¦ oskarzyl mnie o chakowanie postaci. Zagadal do mnie GM i zaz±da³ zebym podal mu chas³o i powiedzial ze mam BANA na 3 miechy. Ja poda³em mu chas³o, ale ca³y problem w tym ¿e nie znam E-maila do tej postaci (kupi³em j± tanio od kumpla, który nie pamiêta E-maila).
PLZ POMÓ¯CIE MI!!!! JE¦LI KTO¦ ZNA SPOSÓB NA MÓJ "DYLEMAT" NIECH NAPISZE PO ADRES:
[email protected]

?(

Re : Jezu , facet .......

Po 1 i ostatnie : ¯A-DEN GM , CO-UN-SELL-EUR I I-NNY PRA-CO-WNIK CIP-Sof-tu NIGDY NIE PO-PRO-SI CIÊ O HA-S£O !!! (pisze powoli zeby¶ zrozumial ;] ) . Wiêc zapamiêtaj se : Nigdy nie podawaj nikomu swojego has³a to twoja posatc sobie jeszce troche po¿yje ;]

targud
27-02-2004, 19:07
Po 1. Zawsze jezeli pisze do Ciebie GM to jest to wiadomosc CZERWONA
Po 2. W regulaminie Tibii jest napisane zebys nie dawa³ swojego numeru ani chas³a NIKOMU!
Po 3. Z³ama³es regulamin poniewa¿ ta postaæ nie jest do koñca twoja (sam powiedzia³es ze kupi³es ja od kumpla). Moze kumpel by³ dobrym graczem i naskarrzy³ na Ciebie CIPom ze zhakowano mu konto