Pokaż pełną wersje : Lurniety gs I Zemsta Sorka czyli: Tobi W Akcji!!
Palladni
17-04-2005, 14:57
Close Topic Please, zeby nikt niezbumpował na przyszłosc. Niezachowa sie to takze dla potomstwa. (Oile to ktos wogule czyta)
Patimrok
17-04-2005, 17:41
@up
a kogo obchodzi, że ściągasz?? ME FIRST PLX!!!11 -.-
@topic
troche nudny, ale fajnie zobaczyć filmik ze starej pacerki ;)
wlasnie sciagam- jak bedzie k-logger to ci leb chyba urwe ale mam nadzieje ze nie ma
WOW keylogger :D Tobi nie daje kl :P A film moze byc xD <ja tam jestem>
Spoko film bardzo mi się podobał, już wiem czemu niemieszkam w venore :D
tobi gz mlv i gz filmiku i wogule zaje****ty jestes. :D
Palladni
17-04-2005, 20:21
tobi gz mlv i gz filmiku i wogule zaje****ty jestes. :D
Znam cie??
Topic: O kurfa filmik za***isty ale dal zaduzo geyloggerów szkoda :( Plax Plax!!
Po kiego ***** się pchałeś tyle razy tym knightem na gsa? ;)
Palladni
17-04-2005, 21:50
Po kiego ***** się pchałeś tyle razy tym knightem na gsa? ;)
FOR FUN!! Tym charem (Najtem) niegram od jakiegos czasu (widac po eq :P) a przeciez niepobawie sie tak moim main charem. Wogule to było FOR FUN!!
Magiczny Topor
17-04-2005, 22:00
Gz Zabicia GSa. (prawie solo ;) ) nudne bylo lazenie na niego tyle razy ;/ mogles pujsc po pierwsyzm dedzie go zabic czy cos.. bo te dedy knighta byly bezsensowne.. i malo zabawne ;/ (obiecalem ci to w na prv xD ) no i ja tam bylem jak wracalem z pohu z nabitym 60 lvlem... plus to ze jesets w mojej gildi fim oceniam na 10/10 :P
no niestety pacera jest nasiaknieta noobami typu zutixe,zelus czy jako on sie tam zwie.Wczesniej gralo sie na pacerce przyjemnie teraz to sie zygac chce z tymi noobami a mowia ze br to najwieksze nooby a mi sie wydaje ze oni sa bardziej inteligentni od nas.Filmik byl ok i jak next time dowiesz sie o gsach bierz sdki i bz wachania kiluj tylko tak wytepimy noobw :P
Palladni
18-04-2005, 13:58
Tego gsa moglem zarabac odrazu ale chcialem sie moim knajcikiem pobawic, ciagle kwiatkowi pisalem zeby niebloczyli mnie z gsem ale nikt niesluchal wiec gsa zabiłem.... :D :D :D :D :D :D
Niezle tobi niezle :p a kwiatek niech sie strzeze ma "huntet" u mnie :]
Palladni
18-04-2005, 20:24
Niezle tobi niezle :p a kwiatek niech sie strzeze ma "huntet" u mnie :]
Uhmm... Rolnicy Pacery vs Kwiatek?? :D
Niebylejaki Ziom
18-04-2005, 23:24
gz, fajnie! 8o
Niebylejaki Ziom
18-04-2005, 23:27
Fajne! Fajne! 8o
Spoko filmik. Fajnie padałeś LoL
Ładne hity z SD od ciebie dostawał :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.