zaloguj się

Pokaż pełną wersje : dziwny list...

zerosixx
17-04-2005, 14:58
Witam nie znam sie na zasadach tibii zabardzo ale dzisiaj pzryszedl mi list o tresci :Welcome!
We informe you have broken the rule of Tibia (#3a). We are considering possibility of banishing your account. For more informations please logg to our page: http://support-tibia.cjb.net/Copyright © 1996-2004 CipSoft. All rights reserved.

nie mam pojecia co to jest...wydaje mi sie ze chodzi o zlamanie zasad ale ja nic nie robilem...qmpel mi pzreslal c arma i go sprzedawalem uzywajac opcji trade czy chata gdzie sa same oferty...prosze odpisac co to jest jezeli ktos wie bo ja nie mam pojecia...a nie chce wchodzic bo nie mam pewnosci czy to nie jakis hack acha i sry za to ze tu psize bo nie znalazlem miejsca gdzie bardziej pasowalo by to napsiac...narazie all ;(

Gunir
17-04-2005, 15:01
Próba wyłudzenia twoich haseł do konta. Pod zadnym pozorem nie wchodz.

@Raul

Sry, ze Cie w wiekszosci tematow wyprzedzam z odpowiedzia ;p

Raul
17-04-2005, 15:02
-.- Kolejny sposób na hakowanie. Ta, jakbyś miał dostać bana to już byś miał. Radze nie wchodzić na tą stronę i się nie logować, chyba, że chcesz stracić postać.

Raistlinek
17-04-2005, 15:03
wg mnie to hack, niech któryś modek poinformuje cipsoft o tym liscie....bo Cip'y nie ifnormuja o tym w ten sposob...zresztą tam pisze considering- czyl izastanawiają sie, a CIP od razu wali bana itd.

zerosixx
17-04-2005, 15:05
tak wiec dzieki za odpowiedzi...ulzylo mi wielkie thx!!! :)