Pokaż pełną wersje : Pytanie
Merucial
17-04-2005, 15:40
Witam wiem ze to było juz w tym dziale ale chcem czegos wiecej chodzi mi o gre MU online kto mi wytłumaczy o co w niej biega i jak sie zalogowac ?? noi czy jakies są wymagania sprzetowe ??? moj numer gg 2353702 jak ktos jest łaskawy i doswiadczony w tej gdzie prosze o kontakt
Sher Khan
17-04-2005, 15:45
Odpowiadajcie na forum, tez bym sie czegos dowiedzial :)
Vanhelsen
17-04-2005, 17:33
O co w MU biega: siekanie potforkuw na prawo i lewo, zdobywanie większego levela, by muc podnieść pkt siły by muc nosić lepszą broń, by szybciej wysiekać potwory by zdobyć więcej ekspa i tak w kółko :P(prawda, że ciekawe ? ;))
Wymagania: eee, nie znam ale nie są one zbyt durze, GTA:VC ci chodzi ?? Tak ?? To MU na 100%
Grać można na serverze globalnym (www.muonline.com (http://www.muonline.com/)) ale nie polecam :Pznajdź sobie jakiś server prywatny, resztę info co do rejestracji, downloadu znajdziesz na stronie/forum prywatnego servera.
See ja in MU ;)
@Wieszok:
Wymieniłeś tylko 10% "zalet" tej, jak że "wspaniałej" gry. Otóż tak jak było powiedziane siekasz potworki co 5 metrów od siebie . Zdobywasz exp dodajesz se 5 pkt do różnych umiejetneści -.- . Potem wracasz do miasta kupujesz SUPER WYPASIONE RZECZY od hackerów (Trade hack plx). Następnie gdy już masz lvl 200 dostajesz hacka (twoje konto zostaje shackowane) lub poprostu admini robią czy czystke z konta (uciekające itemki). Kolejną "zaletą" tej gry jest super respawn potworków (na twych oczach albo wychodzą z ziemi - szkielety- albo ch** wi skąd się biorą -.- ). Także dużą zaletą jest lag, HACK-PK (Jednym ciosem cie zabije nawet lvl 1 -.- ). Poprostu gra bez "żadnych" minusów - grac i umierać ... TAK GRAĆ I UMIERAĆ !
Serdecznie NIE POLECAM !
EDIT:
A z tego co widze to ty sie nawet zalogować nie umiesz -.- ... więc polecam taki coś jak "SZKOŁA" tam cię nauczą angielskiego na poziomie podstawowym i może wejdziesz na stronce w zakładke "REGISTER" czy jak tam było. Teraz idź szerzyć swoją więdzę w Edytorze Tekstu (jeszcze dużo ciekawych rzeczy możesz się nauczyć - jak np. pisanie literek poprzez ALT + L itp 8o ).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.