Pokaż pełną wersje : Ubijanie 3 afkerów = red skull (5 minut filmu)
Hello
Niedawno byl taki filmik o secret area kolo troli w thais, wybralem sie tam dzisiaj (niepowiem co tam chccialem robic :P) i spotkalem trzech panów afkujących, 34sorc+2 monki, 12 pall trenujacy i 11 drut lejący tylko palka zeby mu shield lecial, szkoda ze uhów nierobil ;/ nvm wpadlem tam swoim noob charem (7lv wiec raczej mi red skull na nim nieprzeszkadza) i oto wynik:
http://members.lycos.co.uk/shater123/afkers.rec
SPOX
RESPECT
Nie ma to jak bić AFK ;D Faktycznie szkoda, że ten druid nie robił UH. Jak dobijałeś tego master sorca to zrobił SD. Już myślałem, że się obudził. A to tylko program...
Ogólnie gratulacje
Spoko filmik
Pozdro all
ładnie, ładnie :)
Troche kiepski loot...
Na miejscu sorca bym sie powiesil :)
KornikCrew
18-04-2005, 09:27
gratz zabicia afkerow;p
Bongozzpl
18-04-2005, 09:32
bardzo dobre ; p
No no nawet ładnie troche kiczowaty loot ale lepsze to niż nic :)
Huh :D Z 4k zarobiłeś :P Nice
:evul: He he GRATZ :P ach ci AFKerzy......... :D :evul:
Wild Staler
18-04-2005, 15:25
Dobrze, dobrze zrobiłeś...
Gińcie Cheaterzy!!
Down@
Taa jechał... ciekawe czy na banie by dojechał. ;)
Muhahahah! Sk*rwiel na macro jechal, nie moge jaki polew z chlopa...
Bardzo dobry filmik, oby tak dalej xDD
Neth Reth
18-04-2005, 16:52
Spoko film trza zabija afkerów nie wiem czy widzielsicie ale w ostatniej chwili sorc obrócił sie w lewo :P czyli musial widziec lecz nie zdazyl zareagowac
FORTERA ROX
Palladni
18-04-2005, 16:58
Trudne to to niebylo zabardzo ale i tak fajne :)
Loot cieniutki szkoda ze wyzsze lvlki tam niesiedzialy :(
Legolas Elfen Archer
18-04-2005, 18:55
:D spoko. Gdzie jest to miejsce? Skocze tam palkiem do pk :D Może będzie ktoś afk. :D
Rafciu Mistrz
19-04-2005, 20:17
Gińcie AFKerzy !! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
spox filmik ... znam to miejsce :P a ten sorc... malo sdkow ale spox zawsze jakis loocik ^^
Anaconde
20-04-2005, 20:40
Heh, módł się, aby nie zobaczyli, że masz inne chary nie do pkowania, bo może być trudno xD . Ja tam nie lubie za bardzo cheaterow (moze, ze ja podnosze speary i musze se dawac lód na rękę, a oni mają programiki) .
OoO Nieznałem tego miejsca :P to pewnie dlatego, że od dawna w thais nie mieszkam. Szybko zginęli. Gdybym był tym sorcem to wyrywałbym sobie włosy, że odszedłem od klawiatury :D Świetny filmik!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.