Pokaż pełną wersje : Hero a mag
Arathorn
18-04-2005, 16:20
Nie udało mi się znaleźć takiego tematu chociaż szukałem ^.-
Więc tak:
1. Od jakiego lvl/mlvl można chodzić sorcem na hero
2. Jakie skile musi mieć mieć bloker
3. który spawn wybrać (single/ double z ołtarzykami/po drodze do wrl)
4. w jaki sposób bić tego hero zeby przynajmniej się zwróciło za wydatki
(sd/explo/bursty/summony, jak tak to jakie) zarówno mi jak i blokerowi
thx in adv.
1. Z blokerem, wtedy gdy mozesz walic z explo. Ale zeby bylo oplacalnie to od jakiegos 25lvla.
2. Przynajmniej 70/70
3. Na poczatek single.
4. Sorc - explo + 2 DSy (ktore pomagaja bic). Bloker sie tylko uha.
Widziałem też na filmach że ludzie na hero mieli huntery (convice) oraz zerki.
Arathorn
18-04-2005, 19:07
bardziej się opłaci walić z explo i mniej uhow na blockera czy same summony i więcej uhow?, next pyt. - czy jak się huntuje na single spawnie to ten triple spawn draga jest zablokowany?, bo znając umiejętności i lvl mojego blokera podejrzewam że nie poradziłby on sobie z blokowaniem 3 dragów na raz x)
bardziej się opłaci walić z explo i mniej uhow na blockera czy same summony i więcej uhow?, next pyt. - czy jak się huntuje na single spawnie to ten triple spawn draga jest zablokowany?, bo znając umiejętności i lvl mojego blokera podejrzewam że nie poradziłby on sobie z blokowaniem 3 dragów na raz x)
Zalezy, jakie skille ma bloker - jesli duze, to lepiej jest wydawac na uhy (mniej runow uzywa niz ty explo) :)
Zenek Petarda
18-04-2005, 19:47
Spawn 3 dragów nie jest zablokowany, jak ty tam nawet nie dojdziesz bo jestes noob. 3 dragi to rzeczywiscie sieka jak cholera, wez moze ue zawal xDD
Jak masz ponizej 30 lvl to wez idz se na necro expic.
A tak nie do tematu: Blokowalem naraz 2 demony!!!!! wiem ze noobki nie wiezycie ale to juz wasza sprawa
sam noob jestes , i niewyzywaj tu wszytkich
Spawn 3 dragów nie jest zablokowany, jak ty tam nawet nie dojdziesz bo jestes noob. 3 dragi to rzeczywiscie sieka jak cholera, wez moze ue zawal xDD
Jak masz ponizej 30 lvl to wez idz se na necro expic.
A tak nie do tematu: Blokowalem naraz 2 demony!!!!! wiem ze noobki nie wiezycie ale to juz wasza sprawa
Wow! A ja blokowalem 50 demonuf!
Po drugie : 3 smoki na jednego sorca? Wooohooo. Ciekawe, jak to przezyje...a nie lepiej knigh bloker + sdki sorca?
Ja mysle ze najlepiej aby summony walily w hero, w koncu zabija a run i BA nie tracisz :)
ale wy myslice te dragi po 1 wychodza ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.