Pokaż pełną wersje : Zwiedzanie HG
Wielki MarIuSzzo
18-04-2005, 20:48
No, wiec tym razem postanowilem pojsc z kolega do hg na hunta, lecz hunta nie bylo, a czemu to sami zobaczycie. Hunta nie bylo, lecz wyszlo zwiedzanie hg. Filmik dla kogos kto niezabardzo sie orientuje w tych terenach.
http://rapidshare.de/files/1325751/hg.rec.html
Mam nadzieje ze nastepnym razem cos lepszego wyjdzie.
Pozdro.
Magic Harmonian
18-04-2005, 20:53
Zapowiada się ciekawie - jak oglądne to dam edita :).
Fajny filmik - tylko poco się w HellGate wracać :p
A najleprze było jak Ciebie twój kumpel namawiał do (pozornej) walki z DSem w małym pomieszczeniu.a potem sie okazało ... (jak oglądniecie to zobaczycie :P)
Rafciu Mistrz
18-04-2005, 21:05
właśnie ściągam ^^ z tego co mowiles nic ciekawego ale sie looknie ^^
MORAŁ: uważaj na lootbagi. Inny morał: lol n00bki są wśród nas... nie każdy low lvl to n00b, są n00by high lvle :P
Wielki MarIuSzzo
18-04-2005, 21:21
Zapowiada się ciekawie - jak oglądne to dam edita :).
Fajny filmik - tylko poco się w HellGate wracać :p
A najleprze było jak Ciebie twój kumpel namawiał do (pozornej) walki z DSem w małym pomieszczeniu.a potem sie okazało ... (jak oglądniecie to zobaczycie :P)
No niezle mnie nabral. Ale ten koles, to niezla menda. Ciagle upiera sie ze to nie on. Gadal z moim protkiem i chcial mu kit wcisnacm, ze nie umie gadac po angielsku. Musialem mu cala rozmowe tlumaczyc :/ . Koles raczej nie odda loota, wiec bedzie trzeba zalatwic to sila :P.
KornikCrew
19-04-2005, 08:09
gratz ale szczzerze mowiac nic ciekawego;/
Wielki MarIuSzzo
19-04-2005, 09:30
Jak nic ciekawego, to czemu gratulujesz?? Ten filmik jest dla kogos kto chce sie wybrac do hg ale nie wie co gdzie jest.
Wojtek_Sh@DoW
19-04-2005, 15:40
Rzeczywście flimik zajejafny.Szkoda, że z tego kolesia taki ch** ale są takie noob`y.Ja mam zamiar się wybrać do HG tylko, że na małą arenę.
Ogólnie 10/10 Gratz Gratz!!!
Sie mapes
25-04-2005, 08:04
filik fajny ale czemu tak malo swiatla?! (prad wam wylaczyli czy co?!) ale ogolnie spoko
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.