zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wszystkie nOOby łączcie sie!!!

Gangrel
27-02-2004, 20:59
Mam pomysł na pk!
Można stworzyć coś w rodzaju nie formalniej gildi która by polowala na pk(samosondy są w modzie :D ) Takim pk odrazu nie chce sie pkować(kiedyś zoorganizowałem polowanie na pk w Venore ale uciekl do depa, ale udało nam sie go na straszyć na tyle, że nie widziałem żeby znów pkował. On miał 16lv i był cwaniak więc zebrało nas sie kilku 8lv.)Więc można spróbować czegoś takiego.

Zainteresowanym podaje świat i moje gg:

Isara
1366254

Pani Czarodziejka
27-02-2004, 21:13
Z tematu rozumuje ze jestes n00bem..

po co robbic nie formalne gildie. widzisz pk to krzyczysz np "PK RED SKULL VENORE ENTERNANCE" zleci sie tyle ludo co much do kópy

Magus
27-02-2004, 21:56
Oryginalnie dodany przez gangrel666
Mam pomysł na pk!
Można stworzyć coś w rodzaju nie formalniej gildi która by polowala na pk(samosondy są w modzie :D ) zebrało nas sie kilku 8lv.)Więc można spróbować czegoś takiego.

Ja mam lepszy pomysl. Apeluje by zrobic polowanie na n00bów (podaj swoj nick z isary plx).
http://magusfotos.w.interia.pl/noob15.jpg

Matheous
27-02-2004, 22:39
Ile bylo takich tematow(albo podobnych)? 300? 400?:P
Wogole to jak cos to ten temat powinien chyba byc w dziale 'Klany' no nie?
A wogole to jak grasz na ISARZE to przy takiej dzialalnosci zanim osiagniesz nastepny lvl to cala twoja 'gildia' bedzie miala takiego rooka od Del'Toro ze az echo poleci na cala Tibie...
Pogratulowac pomyslu a wogole to jak tak pragniesz deda to lepiej idz goly na dragi :D:D:D