Pokaż pełną wersje : Słabiutki paladyn a poh ??
Mam paladyna 24 lvl skille 62 dystansu...
Czy moglbym expic na poh na cyklopach i mino guardach bez ryzyka spotkania gsa?
Pewnie ze moglbys, ale prawdopodobnie predzej czy pozniej ktos ci go tam zluruje.
Fre Ithil
19-04-2005, 10:39
z pewnoscia jeszcze nie masz niewitki wec postaraj sie o Stealth ring'a bo przy pelnym respie mozesz sie troche zdziwic:/
powodzenia.
o ile sie nie myle mozesz sie tam nadziac tez na archera a jak piszesz ze jestes palem moze on zrobic wilkie bubu jak jestes bez tarczy ;p GL
Pewnie ze moglbys, ale prawdopodobnie predzej czy pozniej ktos ci go tam zluruje.
Zgadzam się napewno że zlurujom a co do mino g czy chodzi ci o klan mino
bo tam som tez magowie lepiej idz se na północ od thais 2 mino g i dużo cyclops
shymchuck
19-04-2005, 16:11
Na twoim miejscu nawet bym się nie zbliżał do POH. Nie masz pojęcia jaka rzeźnia tam może być. Wejdziesz a tam na dzieńdobry 2 gsy wyjdą i po chwili ujrzysz komunikat You are dead. Widziałeś wogóle kiedyś jakiś film z POH? Tam nie wychodzi 1 cyc czy 2 tylko jak idą to grupami po 5-6 nawet więcej czasami a prócz nich to możesz też spotkać orc leadera, dsa, berka chyba no i oczywiscie guardy, o których pisałeś a one również chodzą z obstawą więc wg mnie twój pomyśł jest niezbyt dobry :/
PalAnonim
19-04-2005, 18:04
Zgadzam się napewno że zlurujom a co do mino g czy chodzi ci o klan mino
bo tam som tez magowie lepiej idz se na północ od thais 2 mino g i dużo cyclops
No kiedy mnie uczyli geografii dół to było południe, chyba, ze od tych 2 lat sie cos zmienilo. Tak wiec, zgadzam sie z Krzysiem ;) tylko idz na południe od thais tam masz wieksze szanse na przezycie.
Ka sia czek
19-04-2005, 18:09
Zlurowac zluruja ... co do mino magow ... to na gorze niema tylko pod powierzchnia 2 ... ale tam palkowie raczej niezchodza po po wejsciu jest sie prawie otoczonym ;]. zostaje 1 max 2 kratki zeby sie szybko przesunac i wbiec w taki fajny korytarz ;]. Na powierzchni przy takich 2 jaskiniach sa 2 archery ,,, po drugiej stronie gorki ze scorpmi sa 3 archery ... jak juz poradzisz sobie ze tymi spawnami jak benda na full to pozniej expic sie dosc spoko ... chodz watpie zebys nadazal jak server jest full radze ci w nocy jak jest po 300-400 osob ;]
Vanhelsen
19-04-2005, 18:19
Ryzyk fizyk, idź, w najgorszym przypadku padniesz, w najlepszym nie spotkasz GS'a. Tylko uhów nie zapomnij ;)
@Fre Ithil: GS widzi niewidzialnych....
Knight Simon Dark lord
19-04-2005, 19:40
Wieszok jemu chodzilo o to jakby poszedł na cyce to wzioł niewidke bo przy full respie cyców może być cięzko
zależy jak znasz teren itd.
ja mam teraz kolejną postać, palek na 12 lvl i w miare spokojnie expie na cycach/guardach na poh... czasem jakiś ktoś gs bloknie nawet i ogulnie jest fajnie
Zatoichi
21-04-2005, 11:09
Grałem postacią ziomka na Hibernie(pally, 47 lvl, skills: 76/62) i postanowiliśmy wybrać się na POH. Nasza wyprawa rozpoczęła się o godzinie 9.00 czasu IRL i raczej nie spotykaliśmy wielu ludzi co oznaczało sporą ilość potworków. Wszystko skończyło się jednak szczęśliwie dzięki umiejętnościom mojego kolegi i moim :] , ale przy słabym poziomie mogą być problemy... Chociaż gdybyś grał na starszym serwie + godziny popołudniowe można dać radę. :p
Co nie zmienia faktu, że lepiej poczekać.
Adolphus Elbragol
21-04-2005, 12:25
A teraz powiem cos szokujacego - na pohu mozna samotnie siedziec ze strzalami i ~8 uhami juz od ~12-14 lvl i distance skilla ~60.
Trzeba tylko wiedziec gdzie. Ze swojej strony polecam obozowisko cycow/monosow. Grupami cyclopow i mino guardow mozesz sie nie przejmowac - jest w kij miejsca do ucieczki przed nimi. Z archerami moze byc gorzej, jednak wystarczy p set i mana na exure vite. Co jeszcze? Mozna tez pobawic sie w okolicach temple'a (skele, ghoule, ds'y) chociaz tam czesto bite sa Gs'y, dragi i orki (leader, zerki).
Film, gdzie expic (http://rapidshare.de/files/1364729/pooh.rec.html)
Evil Ligon
21-04-2005, 12:44
Jak mi powiesz jak się wstawia filmy to ci dam film mojego kumpla jak expi na poh na 8 lv. pallem bez deda właśnie tam gdzie mówisz :)
Rarisu|Klim
21-04-2005, 14:12
Expic mozesz, ale zawsze sa szanse ze ktos Ci zluruje GSa.
Wez bp uhs i lecisz ;)
Lord Isgorath
22-04-2005, 20:46
Postanowiłem kiedys przejść sie na poh stara postacią paladyn 19lvl 65/xx (nie pamiętam) ładnie lałem cyce, mino guardy, archery i expilo mi sie naprawde cool, ale radzie ci nie zblizac sie w okolice templa i pod templem bo sa tam zerki, leadery, shamany, ds i czasami loorniete gs =/
Nie polecam, ale to co zrobisz to bedzie twoja decyzja.
A by mógł ktoś zamieścić mapke gdzie są te Mino G i Cyce? I jaką drogą tam dojść?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.