Pokaż pełną wersje : Spam UE [Elysia] !
Nadszedl czas zamieszczenia tego filmu. Tym rozpoczela sie kolejna wojna.
Link: www.neuter.vanilla.pl/Movies/Potop.rec
Prosze o komentarze.
Pozdrawiam
Neuter
Krastaman
19-04-2005, 13:37
albo to gej logger albo ja cos mam z kompem bo jak klikam na link to jakies bzdurne naisy m isie wyswitlaja nir to polsku ni to po innemy jakies marsjanskie :(
Dr. Omader
19-04-2005, 13:43
albo to gej logger albo ja cos mam z kompem bo jak klikam na link to jakies bzdurne naisy m isie wyswitlaja nir to polsku ni to po innemy jakies marsjanskie :(
Kliknij na linku prawym klawiszem i daj "zapisz jako" -.-""
raczki-city
19-04-2005, 13:45
plik czysty!!!!
ale malo się dzieję oprócz ladnej EXORY 8o 8o chyba z 5 padło na raz :D
Hehe. A zastanawiałem sie jak to zrobiliście. Ładny pogrom xD. Tylko szkoda że nie szło wam tak dobrze póżniej...napewno nie ma już szans na uratowanie elysi? :( Sam tam grałem i troche nie przyjemnie było ostatnimi czasy ;)
wow niezly filmik :evul:
p.s co sie stalo z rekrulem ze 2 razy u***al go jakis noob? :baby:
Olorion.
19-04-2005, 17:18
oO omg piekny filmik :d
ue latalo jak na ots xP
Nie no po prostu gz;] Hehe tak z dupy se padli od UE no ale pieknie, kocham te UE kill
Rekrul chyba sprzedał postać
hashhunter
19-04-2005, 19:32
Dobre jak zawsze :)
NAzgak - Elysia
Przewinąć do 25 min; ps. kiedy był nagrywany ten film?
Combo z Ue niezłe. ^.^
@raczki-city
Padlo wiecej osob niz 5 :)
@Samek
Juz od dawna nie ma :P
@system0
Rekrul ma nowego ownera. Gra nim ktos, kto nie ma zielonego pojecia chyba o sorcu. Tak to jest jak dzieci maja kase i nie maja co z nia robic.
@rapax
Filmik byl nagrywany jakos 3 miesiace temu.
Pozdrawiam
Neuter ;)
Hoxonite
19-04-2005, 21:53
Chłopaki film był boski..
Więcaj takich.... 8o
Btw przed takim kombosem nikt by nie uciekł 8o 8o 8o
Player Killer
19-04-2005, 23:49
Nieno po prostu filmik zaje***, jutro musze obejrzeć to drugi raz. Fajnie się śmiga w boszkach + utani ... hur + ten lvl, a teraz śmigam spać. :cup:
kamil 12
20-04-2005, 07:50
Szkoda ze REkrul ma new ownera gralem sam kiedys na elysi i wiem ze rekrul to byl spoko koles B) Gratz z tymi ue bo tego kogo u***aliscie nigdy nielubilem zwlaszcza avvasarow czy jak im tam :D
Nowohucianin
20-04-2005, 14:35
gz :P
i co neuter jak odchodziles z gh to mowiles ze idziesz zabic jakiegos n00ba udało się ??
szkoda,że rekrul sprzedał chara :(
pozdro
Siergiey
20-04-2005, 16:17
wow niezly filmik :evul:
p.s co sie stalo z rekrulem ze 2 razy u***al go jakis noob? :baby:
bo moze rekrul to noob, a nie ten co go za***al?
nowy owner zmarnuje chara.
Akcja za***ista, wszystko dobrze przemyslane, zrobione tak by nie hitnac michaela. heh, dzieci beda dumne z takiego ojca ;]
WoW-jak dla mnie mistrzostwo-albo mieliście pica albo umiecie grać.raczej to 2 powodzenia...brak mi słów mój najlepszych filmik w filmotece ;)
Nie ma to jak zdrowe zaje***** z ue gratz bois
Lord Nexor
20-04-2005, 21:08
hehe, wczesniej tylko screen shooty widzialem, nice ;]
znalazlem screeny dedow Rekrula http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=79468&page=1&pp=15 sam bym nie wyszedl caly z trapa na statku :o
KornikCrew
23-04-2005, 16:19
lololol nic ciekawego lololol
Poprostu extra. Ile tam bylo ue? 4? :D
@Hupe
Tak 4. Rekrul, Creghan, Evil Pauler i ja (Neuter).
Tak pamiętam jak połowa tych pedałów z vipa znikneła po tej akcji i chwile później rozpoczeła sie wojna która przegraliśmy (gm skorumpowany był i banował naszych) .
Zajefajny filmik Neter .Wszystko bardzo fajnie wygladało!!!
Takie flimy lubie oglądać, nieźle wam poszło wielkie GRATZ dla was :p
Huh niezłe o.0 ładnie ich załatwiliście ;]
btw: Willy wspominał, że wracasz na nova o.0
@Neuter
Nie wiem, nie miałem nigdy takiego bardzo wysokiego levelu jak wy ale myśle ze jakbyście sie wzięli do kupy wszyscy, nadrobili pare leveli moglibyscie sie postawić. To są tylko takie spekulacje bo pewnie sie wam nie chce już grać na tym świecie i ja to rozumiem:P W końcu wiekszość z was sie wykupiła więc expić możecie.
Fedej
Elysia
DeeJeyek
27-04-2005, 09:27
Gratz Filmiku :P
Tuhamiid
27-04-2005, 10:50
Fajnie to wygladalo poprostu ***,Ciul,Dup i niema :)
@Gadziu
Mialem taki przeblysk. Ale dostalem jakis czas temu szanse na normalna gre na Elysii, wiec siedze tam dalej. Nie mam czasu juz na robienie nowej postaci...praca,szkola,treningi... Pozdrow Willego :)
@Samek
Tak sie juz nie da. Juz dawno jest na to za pozno. Tym bardziej mi teraz jest dobrze :)
Mroczny_Elfo
29-04-2005, 23:19
Kliknij na linku prawym klawiszem i daj "zapisz jako" -.-""
A dziekuje bardzo mi pomogłeś ;] :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.