zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Błędy w cenzurze na forum

Gunir
19-04-2005, 14:52
Nie ma takiego tematu, a może się przydać. Czyli jakieś przekleństwa, które nie są chowane pod cenzure na forum.

sukinsyn
dziwka

@lol edit

wtf?! Jak robiłem temat bylem w przekonaniu ze dodam ku.rewsko itd. bo widzialem te slowo w innym temacie bez cenzury. Caly happy tworze temat a tu sie okazuje, ze wyraz jednak jest pod cenzura... wtf?!

Sher Khan
19-04-2005, 14:53
*******ona ****a s****ysyn ***ana mac ssij draga suka dziwka ****a pipa ***** c*** *** suty
Sry pod wplywem emocji puscilem wiazanke;PPP
PS. Ja tez nie

Bucik
19-04-2005, 14:57
****a... nom wcześniej niewiedziałem że wogóle forum samo cenzuruje :D

Baron Kaldrick
19-04-2005, 14:57
Od kiedy dziwka jest przekleństwem? o_0

Gunir
19-04-2005, 14:59

Nie wiem. Dziwka to chyba 'brzydka' odmiana prostytutki...

Vanhelsen
19-04-2005, 15:21
Hmmm, chyba domyślam się kto ustawiał opcje cenzury ;)
W ogóle cenzurę i tak ludzie obchodzą przy użyciu rozmaitych sposobów więc co to za różnica czy jakiś wyraz jest pod cenzurką czy nie. :P

Baron Kaldrick
19-04-2005, 18:05
Hmmm, chyba domyślam się kto ustawiał opcje cenzury ;)

Gdybym to ja ustawiał cenzurę, to zostałaby całkowicie zniesiona. Wolność, psia mać, słowa. A ludzi nadużywających dobroci braku cenzury by się po prostu ukracało. Wolność słowa, ale bez przesady...

Dr.Unknown
19-04-2005, 18:13
Abstrac***ąc, cenzura na forum jest do dupy, nie zakoc*** się w niej;)
Mam nadzieje, że rozumiecie aluzje:)

Rafciu Mistrz
19-04-2005, 18:32
@up
to co napisales Dr. Unknow nie powinno byc cenzurowane wiec widac ze canzura troszke szwankuje =P

Thero
22-04-2005, 15:38
Cenzura nie ma większego sensu, kto się ze mną zgodzi?...

@Down
Ale porządna nie znaczy, "ocenzurujmy wszystkie mozliwe wyrazy, nawet te, które raczej obelgami nie są".

Gunir
22-04-2005, 15:50
Ja się zgodzę ;] no ale jeśli już jest to niech będzie porządna ;p

Dr. Omader
22-04-2005, 17:19
Cenzura jest, byla i bedzie.
I nie zostanie zniesiona chocby mi tu 20 tysiecy userow zlozylo podpisy ze nie chca cenzury, wiec darujcie sobie.

I tak w sumie malo slow jest cenzurowanych, jak Scor przedstawil wczesna wizje co ma byc cenzurowane to malo z krzesla nie spadlem ze smiechu ;)

Dodalem "syna" do cenzury ;)
A co do kure$#@$ to kilka dni temu je wrzucilem jak zobaczylem ze ktos tego uzyl i nie ocenzurowalo.

@Dr.Unknown: Nie ma cenzury doskonalej ;) Nie bedziemy obciazac forum dodatkowym modem ktory by sprawdzal czy cenzurowane slowo nie jest na white liscie. Bo w standarowych ustawieniach tego nie ma :/

@BK: ludzi naduzywajacych i tak karzemy, a nawet tych co probuja jakimis kropkami czy przecinkami omijac cenzure. Wolnosc slowna nie oznacza tego ze mozna klnac na lewo i prawo, ale nie bede znowu zaczynal tematu kultury osobistej bo to nie ma sensu...