Pokaż pełną wersje : Looknijcie Tu!
Zapraszam wszystkich na nowy portal o tibi portal jeszcze bedzie sie rozwijal ale
wkrótce bedzie wszystko ok. zapraszam Dobo.Ukradł.Linka.:< dodajcie do ulubionych i wlazcie
logujcie sie na forum ! badzcie jednymi z pierwszych polecam zamieszczajcie zdjcie plsx!
ps dodatkowo nasz portal zawiera ots 24 h na dobe .
logujcie sie all na serio dobra strona
NIE ten dział i dla odejrzliwych Nie keylogger
a pytales o pozwolenie na reklame ?? :D
@edit ...
oj oj oj chyba go ludzie zjadą tak że mu sie odechce robić www :D beznadzieja ...
@edit 2
Twoj IP to:
81.15.225.53
Twoj host to:
81.15.225.53
Twoja przegladarka to:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
NIE PRAWDA ?!
Moje IP konczy sie na .2
uzywam netscape
najśmieszniejsza jest ta pływająca ramka w gornym prawym rogu przedstawiająca "x" :D
@Po co ? CZy to jest temat z reklamą roleksów, komiksów czy innych bzdet JEST TO ZABRONIONE.
Btw: Strona sux......Weź koleś wywal ten zegareczek przy suwaczku bo to naprawde wkur***** i zmień layout bo wygląda dennie.
No i po co mam wchodzić? Tibia.pl mi styka
I jeszcze darmową reklamę sobie robisz...
Szkoda mi czasu na zaglądanie na twój "portal"
Pozdro
Dan the Automator
20-04-2005, 13:33
Nowa definicja słowa bezczelny - UKRAŚĆ ze strony tibia.pl WSZYSTKIE teksty, pousuwać z własnego forum wszelkie posty wytykające ten proceder, stworzenie kanału IRC z dopiskiem "witajcie na #tibia.pl", zbanowanie tam modów za próby obrony jawnie łamanych praw autorskim, a potem reklamowanie się na na Tibia.pl
Jednym słowem wyp.ie.rd.al.aj gnoju, tematu nie usunę, chce by Scor mógł poROTFLować po maturze ;)
Dwimenor
20-04-2005, 13:53
Taaa, ta sama reklama w zdjęciach. -,-
To przypadkiem wczoraj na IRcu nie było tak, że przekopiował regulamin forum Tibia.pl nawet nie kasując "Tibia.pl"??
Dj Nekro
20-04-2005, 14:00
Głupota niezna granic :D
$corcerer
20-04-2005, 16:26
Z tego co pamiętam:
Mieliście wspaniały regulamin, tylko powiedz, jak ci sie uda zrobić mail w domenie @tibia.pl ? bo jakoś w to nie wierzę, a tak pisze w regulaminie.
Gratuluje wspaniałego poradnika skopiowanego żywcem z mojego, dotyczącego IRC-a. Winszuję też lenistwa, bo nie zmieniłeś kompletnie NIC
j/w tylko temat "poradnik dla magów"
j/w tylko temat "Gdzie znajdę danego potwora?"
j/w tylko temat "Lootowanie-gdzie i jak ?"
j/w tylko temat "Wszystko o treningu."
Mail do interii już poszedł, ciekawe ile to potrwa.
Administrator free4web.pl już mi odpowiedział, masz tydzień na wyjaśnienie sprawy.
Żegnam.
EDIT
Dzięki Dobo, ale zdaje dopiero jutro o 9 :D
Dr. Omader
20-04-2005, 17:37
HAHAHAHA!
To ten idiota!
ROTFL!
Scor zapomniales o jednym szczegole...
Jakim beznadziejnie tepym czlowiekiem trzeba byc zeby dac linka do downloadu naszego i nawet go nie sprawdzic. Podpowiem ci... TEN LINK NIE DZIALA I NIE BEDZIE DZIALAC! Zabezpieczylismy przed takimi debilami co sie nam pod download podpinali, ale zeby nawet tego nie sprawdzic co sie daje to trza byc skonczonym kretynem.
@up: Ja mam o 13 :P
Shanhaevel
20-04-2005, 17:47
Palant i tyle...
@Dobo
$cor już obejrzał temat, więc może czas zamknąć (zlitujmy się nad głupotą)...
Radek 666
20-04-2005, 17:56
Ludzka głupota przerasta wszelkie możliwości.
Hasło na dziś "Wszystko się kończy oprócz mody na sukces i ludzkiej głupoty"
Ja bym tematu nie zamykał, żeby gostek mógł jeszcze raz zapłakać patrząc na temat z pozytywnymi myślami typu "A może się komuś spodobało to wszystko żywcem wywalone z tibia.pl." albo "Może zrobie nowego użytkownika i napiszem nim, że jestem doskonałym hakierem"
dajcie linka plxplxpxlxpxlxpxpxlxpxlxlpxpl!!!!!!!!!!!1111111111 1111111111111111111111111111111oneone
Taa... Ja nienawidze takich ludzi. Kiedyś też miałem podobny poblem.
Dr.Unknown
20-04-2005, 18:28
@2x Up
Stfw
@Topic
Niema się co śmiać, a raczej ubolewać nad bezczelnością i głupotą tego kretyna.
NO RESPECT FOR BITCHES!!!
Tacy ludzie czasem się przydają. Tyle śmiechu z tego jest ...
Dla takich chwil warto żyć (lub rzyć)! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.