Pokaż pełną wersje : Jak sie banuje ,jak wpisackogos na balck list ???
Jak sie wpisuje na balck liste??Idzie sie z niej usprawiedzliwic??Jak sie banuje oraz czy idzie sie odbanowac.
Zadaje wam te pytania ,bo gosciu ukrad mi amazona i wpisal na black list,albo zabilem hutera na czerwonym zycia (nikogo nie bylo) nagle przchodzi gosci i mowi "you in black list" co moge zrobic ?? ?( .
Jezeli dobrze mysle Black List-Czarna Lista :D.Chodzi im o to ze jestes na ich liscie do skaasowania czyli chca cie zabic:.Nie przejmuj sie zapewne sa to jakies nooby.
nie wlasnie ze black lista jest na tibi.com tylko nie wiem gdzie. ?(
plz powiedzcie choc jak na black liste sie wpisuje plz bardzo proszeX(
Jezu ludzie jacy wy jestescie latwo wierni! Czlowieku takie cos nie istnieje! Kolesie sobie jaja z ciebie robią a ty łykasz jak dzieciak :D
PS Jak jest napewno to sobie znajdz mondralo!
Sir gregor
28-02-2004, 14:54
Jak chesz wiedziec to "Spiegol" ma racje nic takiego nie istnieje ale jak chcesz to znam gostka ktury chakuje konta (war totakich znać bo cie nikt nie schakuje a jesli nawet no wiesz kto :] ) i może im conieco pomieszać szyki :P . PS.Ten kumpel nazywa sie "Barakuda pl" gra na ........... lepiej nie powiem, jeśli ktoś chce niech go poprosi oco tszeba. ;) POWOŁUJCIE SIE NAMNIE >>lolek<<
Balck lista każdy sobie może zrobic nawet ty rusek.LOL
Do Sir Gregora: nie wiem czemu, ale zaczynam zaliczać coraz większe rotfl'n'lole czytając Twoje wypowiedzi 8)
do sir gregora:
dobra niech zchakuje dla mnie Phatom warriora.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.