Pokaż pełną wersje : Oj te chity
Mistyczny
20-04-2005, 18:26
A ja mam problem bo się boje kumpel on pół roku używa tibi gg i go nie shakowali wgrał mi ją na kompa ja wywaliłem i boje sie że mam keyloogera miną miesiąć i narazi nie mam hacka a tibe gg na dyskiece co robic używać jej skoro nie ma keylogera czy co plx pomużcie
Dr.Unknown
20-04-2005, 18:32
Zlota trójka:
Zmień kumpli->Spyware skaner->Google.
Illegal operation detected? Radze Ci nie uzywaj tego shitu, graj bez tego.
Mistyczny
20-04-2005, 18:45
Ten twój lipny jest. mks-vir wystarczy on nic niewykrył to co mam zrobic
bo jak by był keylogger to i tak bym już go miał nie >?
Baron Kaldrick
20-04-2005, 18:46
Powiesic sie. Byle szybko, blagam.
Dr.Unknown
20-04-2005, 18:50
OMG, mks nic nie wykrył, przecierz MKS to wszystko znajdzie, NOD i Kaspersky wymiękają!
Zastanów się chłopie, jak nic Ci nie wykryło i jesteś pewien co do skuteczności swojego antivir'a, to po cholere zawracasz nam dupe, hę?
Mistyczny
20-04-2005, 18:50
Bo teraz moim głównym problemem jest to że jak mam keyloggera to jak się go pozbyć -.- tak jak juz mówiłęm skanowanem mks vir i nic nie wykrył to co ... 0.0 Właśnie nie jestem pewny !!!!!
Slagolash
20-04-2005, 18:52
1.Nie sądzę, żeby po tym, jak przyznałeś się do cheatowania ktokolwiek zlitowałby się nad tobą w przypadku hacka-sam uzyskałeś nielegalny program, możesz mieć pretnsje wyłącznie do siebie (bo nie wierzę, że kolega wgrał ci tibię gg na kompa, a ty zorientowałes się później).
2.Jeżeli faktycznie jej nie odpalałeś, to nie musisz się raczej martwić. Większośc keyloggerów uaktywnia się po włączeniu zainfekowanego programu (chyba :P). Na wszelki wypadek przeskanuj kompa ad-awarem.
3.Nie czituj :) Obniżysz swoje poczucie godności w Tibii-przeważnie "hakierzy" i cheaterzy są najbardziej piętnowaną grupą w całej społeczności tibijskiej...
To tyle :D
Mistyczny
20-04-2005, 18:56
1.Nie sądzę, żeby po tym, jak przyznałeś się do cheatowania ktokolwiek zlitowałby się nad tobą w przypadku hacka-sam uzyskałeś nielegalny program, możesz mieć pretnsje wyłącznie do siebie (bo nie wierzę, że kolega wgrał ci tibię gg na kompa, a ty zorientowałes się później).
2.Jeżeli faktycznie jej nie odpalałeś, to nie musisz się raczej martwić. Większośc keyloggerów uaktywnia się po włączeniu zainfekowanego programu (chyba :P). Na wszelki wypadek przeskanuj kompa ad-awarem.
3.Nie czituj :) Obniżysz swoje poczucie godności w Tibii-przeważnie "hakierzy" i cheaterzy są najbardziej piętnowaną grupą w całej społeczności tibijskiej...
To tyle :D
No omg .. ty ale nic nie wnosisz zakładając że poszedłem on wc on przynius świetny program też go stosuje i jest ok no to wgrał i mi pokazał all opcje zakładają że gram już 1 miech i nic sie nie dzije ale boje się że mam keyllogera co teraz mam zrobić ????
Baron Kaldrick
20-04-2005, 18:58
co teraz mam zrobić ????
Napisać do BRAVO
lub
RTFM
lub
Rozpędzić się i stuknąć baranka o ścianę
lub
Powiesić się i przestać zawracać dupę
lub
Nauczyć się korzystać z prostych programów skanujących komputer w poszukiwaniu spyware.
Czyli mówiąc w skrócie - 'f'k off and have a nice day'.
Kup nowy komputer, a stary wywal do rzeki ! Wirusy przenoszą się drogą kropelkową !!!
Mistyczny
20-04-2005, 19:02
Aha spoko -.-
Mistyczny
20-04-2005, 19:03
Aha spoko -.-
A może wy czasami kopnijcie się w głowe i zastanówcie czy nie jesteście
barankami któży umią się tylko nasmiewać ????
Dr.Unknown
20-04-2005, 19:07
A może wy czasami kopnijcie się w głowe i zastanówcie czy nie jesteście
barankami któży umią się tylko nasmiewać ????
A piece of advice: jeśli nie chcesz, żeby się z Ciebie nasmiewano to nie dawaj do tego powodów.
A gdzie znjde te programy Anty keyloggery???? o0
W sieci.
www.google.pl
Slagolash
20-04-2005, 19:07
@up: nabijają się, bo nie stosujesz się do porad -.-
Piszemy, żebyś przeskanował kompa programem do KEYLOGGERÓW nie do wirusów, a ty wychwalasz msk_vira, który w tej sytuacji gów*o ci da, bo jest to program antywirusowy. Jeszcze raz powtarzam: przeskanuj kompa Ad-Awarem lub Spybotem, lepiej tym pierwszym...
Btw: wspomniałem, że nie spotkasz się z zaufaniem, szacunkiem, sympatią, etc. jeżeli ktoś dowie się że używałeś cheatów. Nie dziw się, że wiekszosc osób po prostu się z ciebie nabija.
Mistyczny
20-04-2005, 19:10
A gdzie znjde te programy Anty keyloggery???? o0
Slagolash
20-04-2005, 19:18
http://www.lavasoftusa.com
:>
Mistyczny
20-04-2005, 19:33
Keylogger
C:\
hiberfil.sys
Access denied! Error during file opening!
Error code: 0x000D
WARNING! Access error/file locked!
pagefile.sys
Access denied! Error during file opening!
This is a Windows swap file. This file is locked by Windows.
Error code: 0x000D
WARNING! Access error/file locked!
To co oznacza?
ŁOJEZU TO WIRUS UGARAD!
Tez kiedys to mialem i mi spalil komputer bo nie wiedzialem jak zareagowac! Lepiej szybko odlacz wtyczke od internetu i sformatuj dysk! SZYBKO!
Slagolash
20-04-2005, 19:40
@up: Trzeba było polać monitor wodą ;p
@Mistyczny:to okienko wyskoczyło po próbie otwarcia Ad-ware'a?
Mistyczny
20-04-2005, 20:39
ŁOJEZU TO WIRUS UGARAD!
Tez kiedys to mialem i mi spalil komputer bo nie wiedzialem jak zareagowac! Lepiej szybko odlacz wtyczke od internetu i sformatuj dysk! SZYBKO!
Tobie się chyba mózg pali i to łójuzu omg... jak to ci mogło spalić kompa???
Może ci się wiatraczek zepsuł albo cuś TY all za pomoc i nabijanie się z me
ja mam już tak zrobione że nie ma bata shakować
Dr.Unknown
20-04-2005, 21:03
Z takim wirusem ja bym na forum nie pisał, chcesz żeby Ci się bios spalil?:confused:
Uncle Warrior
20-04-2005, 21:14
Wiesz co? To żałosne jest :/ Jeszcze się pytasz czy masz używać tego programu wiedząc, że jest to zabronione przez regulamin gry... wstydź się...
Mistyczny
20-04-2005, 21:20
A ty mu wierzysz ????
Jak nie uważałeś co robisz to teraz rób co uważasz. Cholera powtarzam się ;(
Slagolash
20-04-2005, 21:40
Jak nie uważałeś co robisz to teraz rób co uważasz. Cholera powtarzam się
Wiesz co? To żałosne jest :/ Jeszcze się pytasz czy masz używać tego programu wiedząc, że jest to zabronione przez regulamin gry... wstydź się...
Mówiłem, ze nikt się nie zlituje xD
Nie moge się powstrzymać
Nie ma litości dla s****ysynów
Eheheehehee bez obrazy ;)
Wiesz, na 100% pewny nie jestem, ale słyszałem gdzieś o wirusach zatrymujących wiatraczki... Ty się modl, zeby to bujda była :D
dostal bana, po co mu odpisujecie?
Hubert-pol
21-04-2005, 08:03
Obniżysz swoje poczucie godności w Tibii-przeważnie "hakierzy" i cheaterzy są najbardziej piętnowaną grupą w całej społeczności tibijskiej...
BWAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA...
90% osob uzywa cheatow, wiec nie *******
Shanhaevel
21-04-2005, 08:52
@top
To siedź, kurna, i płacz.
1. czituch = noob
2. sciagaj z zaufanych zrodel jesli juz musisz...
3. noob
4. www.avast.com (http://www.avast.com)
5. noob
6. kumpel ma TibieSuit... GG to szit (tak twierdzi)
7. moj kumpel tez jest noobem
8. ja bylem noobem (przyznaje sie), ale bylem glupi jak zalozycie tego tematu bo nie wiedzialem jak dziala klgr... i od czasu hacka nie uzywam czitow... mozecie mi jechac ze jestem noob, ze czituje, ale mam to... bo juz nie gram...
9. moze tam wogole klgra nie bylo?
10. jak juz mowilem sprawdz avastem...
Pozdro...
(zaraz bana dostane za offtop) :D
Powiesic sie. Byle szybko, blagam.
Popieram i jak najpredzej wyrzucić monitor przez okno.
OFFTOP
A mówią że Tibia jest nieszkodliwa?
exodus style
22-04-2005, 09:26
w takim przypadku moge powiedziec tylko jedno: KEYLOGGER HUNTER ROX
Radek 666
22-04-2005, 09:41
BWAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA...
90% osob uzywa cheatow, wiec nie *******
90%? Chyba ci coś na mózg padło, może 90% nie używa cheatów. I to jest prawda, że cheaterzy są nie szanowani.
PS. Pewnie i ty używasz cheatów i za kilka dni będzie kolejny temat na forum, że kogoś schakowali a tym razem ciebie -.-
Evil Ligon
22-04-2005, 13:14
w takim przypadku moge powiedziec tylko jedno: KEYLOGGER HUNTER ROX
nie rozumiem o co ci chodzi jaki hunter możesz wyjaśnić ???
EDITEK ;)
Aha jeszcze 1 ciekawe przez kogo są aż tak zponiewierani i nie szanowani ludzie którz używają czitów . Np. na tym forum jak ktoś używa tibi GG to już jest głupi co potwierdzają poprzednie posty . Ale za to na tibi xx to jest zupełnie normalne tak samo jak tu tibi MC wile osób ją posiada . Dla tego teraz taka moda wszędzie jest keylogger aż człowiek sam sie zaczyna bać i być przewrażliwionym, a każdy co ma czita to już noob i idiota .
Ściągamy tibie gg tak samo jak np. tibi cam i co też jest keylogger ??? ile 100 ma tibi cam ? Jak by był keylogger to już konta by się sypały 1 za drugim a nie że kogos tam shakowali to tyle :cup:
nie rozumiem o co ci chodzi jaki hunter możesz wyjaśnić ???
1. LOL
Np. na tym forum jak ktoś używa tibi GG to już jest głupi co potwierdzają poprzednie posty . Ale za to na tibi xx to jest zupełnie normalne tak samo jak tu tibi MC wile osób ją posiada .
2. nie glupi tylko sprytny... jak juz musisz czitera obrazic to mozesz powiedziec ze jest oszustem, bo zazwyczaj cziterzy sa madrzejsi niz sie zdaje...
Dla tego teraz taka moda wszędzie jest keylogger aż człowiek sam sie zaczyna bać i być przewrażliwionym, a każdy co ma czita to już noob i idiota .
3. sam jestes noob i idiota
4. ja sie nie balem jakos...
5. nie wszedzie, ale w wiekszosci czitow
Ściągamy tibie gg tak samo jak np. tibi cam i co też jest keylogger ??? ile 100 ma tibi cam ? Jak by był keylogger to już konta by się sypały 1 za drugim a nie że kogos tam shakowali to tyle :cup:
6. jak juz mowilem, prawie w kazdym takim pliku jest klgr... co robi cziter? Otoz wpisuje sobie swoje passy do notatnika (o ile nie ma klgra), sciaga piectysiecy, dwa-dziewiecset klgrow (czity), podczas logowania kopiuje sobie passy i ma hackerow.... no tam...
7. dobry cziter nie da sie tak latwo shackowac... ja mialem czity w zeszlym roku przez 2 kwartaly i jakos zyje...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.