zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Legend Of The Gren Dragon - nowy.

Avager
20-04-2005, 20:42
Otóż wiem że był inny topic o tej samej grze ^^ (ale to rok temu założony i rok temu ostatni post :D ).

LegendsOfTheGreenDragon <----- http://www.logd.glt.pl/ (http://phillip90.pnth.net/logd/referral.php?r=Avager)
-------
Witam
Gra jest Zupełnie odmienna od valla.
Gra ma sporo miast i questów.
Już więcej Graczy gra
Gra jest po angielsku Ale tłumaczymy ją po trochu i poszukujemy tłumacza
Rejstrujcie sie i zobaczcie jak wygląda
A jeszcze zapomniałem Gra jest pozbawiona bugów ale jak ktoś by coś zauważył to neich wysle mi pma

Pozdro

Krótko mówiąc, gra jest od nie dawna (ten serwer ^^). Jest tam dużo Polaków (narazie 100% :D ). Teraz odnośnie samej gry:
Do wyboru mamy 4 rasy:
-Człowiek
-Elf
-Krasnolud
-Troll (Dzięki SuPeRMAN)

Gra jest narazie po Angielsku, ale jest tłumaczona na polski (jak bedzie przełumaczona to będzie po Polsku ^^).

Są Lvl'e oczywiście, zdobywane poprzez zabijanie potworów lub poprzez PvP (narazie są same małe lvl'e ... max lvl gracza w tej chwili to 5, więc nadal macie szanse być kimś :D :D :D ).

W grze są tury, czyli są odnawiane w ciągu dnia 4 razy - mi odnawia do 17 (jest to równe 17 polowaniom w lesie ^^ czyli można powiedzieć że to jest 1 lvl na 1 odnowienie - tzw. dzień ).

Są także sklepy, jak wiadomo służą do kupowania :D . Pierw są słabe rzeczy (poprostu wieśniackie). Z tego co rozumiem to .... zara zacytuje, cytat z FAQ:

4. Does that have something to do with the titles that people have?

But of course!
Indeed, every time you kill the dragon, you get a new title and return to level one. So low level players with titles have had opportunities to embiggen themselves. (see Hall of Fame)

... Poprostu gra strasznie wciąga (bardzo przyjemnie się gra). bardzo polecam tym któży nie lubią Vallhara (bo to jest lepsze od niego - Green dragon od Vall'a) oraz tych co lubią Vall'a ^^ :) .

Mam nadzieje że wybaczycie moim ubogim informacją napisanym tutaj (hmmm, czy ja pisze jak świr ?) ale sam dziś dopiero zaczołem grać :D :D :D .

Pozdrawiam, i jeszcze raz polecam gre !

Bambuko
20-04-2005, 21:14
Z ras jest jeszcze troll. Troll ma więcej ataku, Krasnolud więcej złota z potworów, Człowiek więcej tur, a Elf więcej obrony.

Adrian35
21-04-2005, 13:01
jak zrobic w tym konto?? :baby:

Avager
21-04-2005, 13:57
up:

Radze się nauczyć podstawowego angielskiego -.- ... bo coś kiepsko będzie ci szło w tej gierce bez nawet podstawy -.- .

W lewym górnym rogu masz :

—New to LoGD?—
Create a character

i dajesz Create a character -.- .

Shanhaevel
21-04-2005, 14:39
Otóż wiem że był inny topic o tej samej grze ^^ (ale to rok temu założony i rok temu ostatni post :D ).

Krótko mówiąc, gra jest od nie dawna (ten serwer ^^). Jest tam dużo Polaków (narazie 100% :D ). Teraz odnośnie samej gry:
Do wyboru mamy 4 rasy:
-Człowiek
-Elf
-Krasnolud
-Troll (Dzięki SuPeRMAN)

Gra jest narazie po Angielsku, ale jest tłumaczona na polski (jak bedzie przełumaczona to będzie po Polsku ^^).

Są Lvl'e oczywiście, zdobywane poprzez zabijanie potworów lub poprzez PvP (narazie są same małe lvl'e ... max lvl gracza w tej chwili to 5, więc nadal macie szanse być kimś :D :D :D ).

W grze są tury, czyli są odnawiane w ciągu dnia 4 razy - mi odnawia do 17 (jest to równe 17 polowaniom w lesie ^^ czyli można powiedzieć że to jest 1 lvl na 1 odnowienie - tzw. dzień ).

Są także sklepy, jak wiadomo służą do kupowania :D . Pierw są słabe rzeczy (poprostu wieśniackie). Z tego co rozumiem to .... zara zacytuje, cytat z FAQ:

4. Does that have something to do with the titles that people have?

But of course!
Indeed, every time you kill the dragon, you get a new title and return to level one. So low level players with titles have had opportunities to embiggen themselves. (see Hall of Fame)

... Poprostu gra strasznie wciąga (bardzo przyjemnie się gra). bardzo polecam tym któży nie lubią Vallhara (bo to jest lepsze od niego - Green dragon od Vall'a) oraz tych co lubią Vall'a ^^ :) .

Mam nadzieje że wybaczycie moim ubogim informacją napisanym tutaj (hmmm, czy ja pisze jak świr ?) ale sam dziś dopiero zaczołem grać :D :D :D .

Pozdrawiam, i jeszcze raz polecam gre !

Grałem kiedyś w amatorską polską wersję i była zarąbista. Teraz jestem na 3 lvlu. BTW:

Zaatakowała cię Despotyczna Matka! Jej broń to Nakaz Snu o 21:00!

pwn3d

Avager
21-04-2005, 14:59
ja aktualnie mam 5 lvl ^^ (jestem już w innym mieście niż to początkowe ^^).

Ale tu też są fajne potworki ^^, np:

Lupe the Hypnotic Chihuahua :D :D (walczyłem z tym :D )

Anaconde
21-04-2005, 16:17
Fajne nawet, takie "inne" bez zdjęć i animków ;P .
P.S. Mówicie o polskiej wersji, zkąd się ją bierze?

Shanhaevel
21-04-2005, 17:18
@up
Kiedyś była, padła. :[

Lord-Nitro
21-04-2005, 17:38
tą gre sie zciąga ?

Avager
21-04-2005, 20:46
up:

N/C ... wejdź zobacz?

Tekstówka przez WWW ... to ci powinno wystarczyć .

Aeglos Tribunal
22-04-2005, 16:41
Avager spokojnie tymczasem jak możesz to napisz mi na PW maila tego co ma Logd'a bo jest problem qmpel założył sobie konto i nie może wejść do gry ja u niego też nei mogę a u mnie działa moje i jego konto ...

Avager
22-04-2005, 17:23
może pliki Cookie ? Nie wiem, ja nie jestem żadnym informatykiem (narazie -.- ).

Shanhaevel
22-04-2005, 17:24
Muhahahaha!!! 5 lvl, Gardening Hoe i Kniited Shirt (czy jakoś tak)!!! Na kolana bom mastah a wy nędzne prochy!!

Ta gierka diabelnie wciąga. ;)

Aeglos Tribunal
22-04-2005, 18:45
ja na 4 LVLu mam Gardening hoe zaraz idę kupić zbroję jakąś więc wiesz :P

dap-galothij
22-04-2005, 19:35
ja właśnie się logłem:)

jestem dwarfem:D

caudimordax:2lvl:]

Avager
22-04-2005, 20:25
~ ~ ~ Fight ~ ~ ~
You have encountered Football Fan which lunges at you with Raucous Cheers! - buhahahha, kibol :D

JA mam 6 lvl :/ ... ostatnio padłem 2 razy (rany... nie lubie ginąć -.- duże straty) więc miał bym już 7 lvl -..- . Aha, teraz tylko 6 tur dostałem ;( .

EDIT:

No i po kibolu :D

Level: 6
Start of round:
Football Fan's Hitpoints: 3
YOUR Hitpoints: 37
You execute a power move!!!
You hit Football Fan for 30 points of damage!
This fan doesn't have much to cheer about.
You have slain Football Fan!
You receive 38 gold!
You receive 73 total experience!

EDIT2:

WOOOOOW:

Something Special!
You discover a skin of liquid hanging over the limb of a tree. Since the sigils inscribed on the skin are those of someone you recognize as a very powerful warrior from the village, you decide that it would be safe to take a sip.

Man is that stuff potent! You feel hyper.

You receive one extra turn!

a dostałem +5 tur :D :D :D .

EDIT3:

~ ~ ~ Fight ~ ~ ~
You have encountered Golden Goose which lunges at you with 14 Karat Gold Eggs!

Kocham tą gre :D .

Shanhaevel
22-04-2005, 21:15
ja na 4 LVLu mam Gardening hoe zaraz idę kupić zbroję jakąś więc wiesz :P

Już mam 6 lvl, Pitchfork, Knitted Socks parę gemów, sporo złota... 3 charm pointy... Dużo przygód za sobą. :)

Atak: 13
Def: 11+2,7

Hiehiehie... :)

@up
Też oberwałem od tego draństwa. :P

Avager
22-04-2005, 21:51
też mam sporo przygód za soba , na łódce "romantyczną" przygodę z zielonookim wieślażem co mnie wysłał w zaświaty :D, z Wróżką toaletową co mi dała 3 złota za wymycie się :D , kopalnie znalezioną w lesie w której znalazłem Gem (mam już 6 :D ), spotkałem nawet dziadka (legenda głosiła że jest człowiek który zwabia ludzi do lasu i zamienia się w potwora i zabija swoje ofiary)... gdy tylko podszedłem do niego to on chyba uciekł :D (nie zrozumiałem do końca :D ) ale dostałem 1 char ^^, nawiedzałem ludzi z zaświatów ...ohh piękna gra :D. No i te super nazwy potworkóW :D

Złota kaczka co bije 14 karatowym złotym jajkiem buahhahahha :D .

Shanhaevel
23-04-2005, 15:03
Mam sporo charma. 2 pointy za uratowanie księżniczki, point za mrugnięcie do Violet, point za pocałowanie jej ręki i point chyba za danie jej czekoladek. XD

Ciekawostka: Wiecie, że Avager i ja mamy najwyższe levele w grze? :>

Aeglos Tribunal
23-04-2005, 15:49
Mam sporo charma. 2 pointy za uratowanie księżniczki, point za mrugnięcie do Violet, point za pocałowanie jej ręki i point chyba za danie jej czekoladek. XD

Ciekawostka: Wiecie, że Avager i ja mamy najwyższe levele w grze? :>
no ta ja też bym miał jak byś mnie ciągle nie atakował .... weź pobij kogoś innego teraz :P

Edit@
You give Foilwench a gem, and she hands you a slip of parchment with instructions on how to advance in your specialty.

You study it intensely, shred it up, and eat it lest infidels get ahold of the information.

Foilwench sighs... "You didn't have to eat it... Oh well, now be gone from here!" [-]
You gain a level in Mystical Powers to 6!
You gain an extra use point!

w ten sposób na 5 LVLu mam Mystical power LVL 6 więc n/c ;D

Shanhaevel
23-04-2005, 16:02
@up
Oj, nie proś... Bo się doprosisz, silniejszy bije słabszego, a poza tym Avag i ja eliminujemy KAŻDE zagrożenie, więc wiesz... :P ;)

Avager
23-04-2005, 16:39
Wszyscy którzy są na równi Mnie (Mistrza Mrocznych Druidów) oraz Shan'a (Leśnego Asasyna) Giną zanim się obudzą! Właśnie Sir Mefisto (Jeden z najpotężniejszych właśnie został upokożony podwójną śmiercią . Już niedługo Aeglos Dołączy do Grupy Ofiarnej, składanej naszym duszą !

Aeglos Tribunal
23-04-2005, 18:04
no to fest ... widzę że grać się nie opłaca .. tak samo pomyślcie mogę zrobić new chara i nowym was przegonić :o

Shanhaevel
23-04-2005, 20:42
To was rozwali:

You have encountered Daughter of the Devil which lunges at you with Sinfully Good Looks!

Level: 8
Start of round:
Daughter of the Devil's Hitpoints: 84
YOUR Hitpoints: 81
Daughter of the Devil surprises you and gets the first round of attack!

Daughter of the Devil hits you for 6 points of damage!
End of Round:
Daughter of the Devil's Hitpoints: 84
YOUR Hitpoints: 75

She devil???

Polny Lowca
23-04-2005, 21:10
Pytanie nieaktualne już nabiłem 2 lvl :D

PS: 5 min. pozniej 3 :)

Shanhaevel
23-04-2005, 22:24
Hah, mam najwięcej uroku i gemów w grze. :> 8 lvl (prawie 9) i Hatchet. :D

Avager
24-04-2005, 08:24
up:
Nie ciesz się tak ^^, ja mam już 16 (znaczy się miałem, bo kupiłem Konia Stalliona ^^, najsilniejsze bydle do kupienia w grze ^^ ).

Miałbym już 9 lvl ale niestety walka przegrana mimo że miałem 128/80 hp :/ . Jutro (znaczy się dziś ale później) wezme se zrobie 300/80 hp ^^ i zobaczymy :D .

@Aeglos Tribunal:

Więc, masz szanse i to duuuuuże, jak ja zaczynałem to Sirmefisto (którego teraz jedziemy) miał lvl 4 (jak ja nabiłem lvl 2 to miał już 5) a tu widzisz... już go przegoniliśmy o 1 lvl ^^ .

TOpic:

No to tera shan, ja mam looz moge rozdawać gemy gdzie popadnie ^^ .... ale pierw je musze zdobyć :/ .

Aeglos Tribunal
24-04-2005, 09:43
up:
Nie ciesz się tak ^^, ja mam już 16 (znaczy się miałem, bo kupiłem Konia Stalliona ^^, najsilniejsze bydle do kupienia w grze ^^ ).

Miałbym już 9 lvl ale niestety walka przegrana mimo że miałem 128/80 hp :/ . Jutro (znaczy się dziś ale później) wezme se zrobie 300/80 hp ^^ i zobaczymy :D .

@Aeglos Tribunal:

Więc, masz szanse i to duuuuuże, jak ja zaczynałem to Sirmefisto (którego teraz jedziemy) miał lvl 4 (jak ja nabiłem lvl 2 to miał już 5) a tu widzisz... już go przegoniliśmy o 1 lvl ^^ .

No to tera shan, ja mam looz moge rozdawać gemy gdzie popadnie ^^ .... ale pierw je musze zdobyć :/ .

heh ja myśle że można zrobić sojusz tzn że mogę się do was przyłączyć :) jeśli chcecie oczywiście :P a pozatym gdybym nie padał od was to miałbym z 7 LVL już na bank ;]

Shanhaevel
24-04-2005, 10:27
Ja mam exp na styk a nie mam tur i muszę czekać... -.- I NIE MOGĘ SPAĆ W GOSPODZIE, BO ROZWALIŁEM SEKRETNE DRZWI. -.-

Sojusz: Nie wiem, nie wiem... Raczej nie teraz. Ale jak już miałby być to gdzieś na 12 lvlach...

@Avag
Nie ciesz się... Ja mam już 12. Znalazłem dziś 3. :) ]:->

Matheous
24-04-2005, 13:01
Juz mi sie podoba... Let's rock&roll!
Trollem jestem, pierwszy level, to pierwsze sie nie zmieni, to drugie TAK:)

Shanhaevel
24-04-2005, 13:07
@up
A na około 7 lvlu Cię ciachniemy... Przykro nam, taka praca. :P

Matheous
24-04-2005, 13:45
Buuu;(
Takie pytanko-do czego furwa sa te gemy? FAQ jest CHOLERNIE niekonkretne... Costam pisze ze da sie nimi handlowac-ta?
2 lvl, 4 expa do trzeciego ale sie tury skonczyly;) Jeszcze was kiedys zownuje;)

Aeglos Tribunal
24-04-2005, 15:13
hmm wiesz może być ten sojusz na 12 LVLu ;]

Avager
24-04-2005, 17:47
ale sie wqruwilem ..... 2 razy wciagu jednego dzionka dednąć -.- (-2k exp oraz -600 gp )...

Gemy są dość cenne, są questy które wymagają gemów oraz można za gemy kupić konika ^^ (ja mam, bardzo przydatny :D ).

Bambuko
24-04-2005, 17:53
Przecież najlepszy jest Focus, a nie wy dwaj. Liczy się ilość zabitych smoków [on 1, wy 0].

Shanhaevel
24-04-2005, 17:55
@up
Wiemy, chodzi nam, że wśród FARMBOYÓW mamy najwyższe lvle. :P

Eileen
24-04-2005, 18:20
elo wszystkim :P

Chciałabym sie dołączyć (tak Shan, znam angielski :D), ale www mi nie działa. Specjalnie dla tej gry zainstalowałam Fire Foxa, ale też www na nim nie odpala. Pokazuje mi sie komunikat: "przekroczono limit czasu podczas próby połączenia z philip90.pnth.net" :(. Wiecie moze co możan na to poradzić? Będę wdzięczna...

Walrock
24-04-2005, 18:38
Mi wszystko o 17:30 dzialalo, sprobuj wejsc przez http://www.logd.glt.pl

Aeglos Tribunal
24-04-2005, 18:46
Przecież najlepszy jest Focus, a nie wy dwaj. Liczy się ilość zabitych smoków [on 1, wy 0].

no ta ale Fokus to Admin więc wiesz a btw. Shan i Av mają najlepsze LVLe ale ja ich gonię :D i pamiętajcie na 12 LVLu sojusz ;]

Edit@:
a wiecie co to jest Lighting Aura ?? bo mam 11 LVL Mistic Power's (kocham Master of All) to atak jest czy coś? :P

Shanhaevel
24-04-2005, 19:28
@up
A kto powiedział, że my obiecujemy sojusz na 12 lvlu? To się zobaczy dopiero... :evul:

Aeglos Tribunal
24-04-2005, 19:42
no ta w sumie się zobaczy ale kto mi powie do czego jest Lighting Aura ?!?!?!? :P

Matheous
24-04-2005, 20:02
Ech, wyzwalem sobie mastera jak mialem 20 hp(na 30), mysle se 'lajtowo pojdzie' i mnie skroila menda;) I teraz nie dosc ze nie mam lvla to jeszcze mam hanbiacy wpis w newsach -.-
A co do czarow-Skeleton Crew rulezzzz;)

Shanhaevel
24-04-2005, 20:41
Mam juz 10 lvl, Carving Knife i Stalliona! Jejejejeje... 8o :]

Bambuko
24-04-2005, 21:14
no ta ale Fokus to Admin więc wiesz
Ale jest też inny Lord, na 1lvl. Jakby ktoś nie wiedział - za każde zabicie smoka dostajesz nowy tytuł. Zaczyna się od Farmboy, potem jest Lord, potem są takie jak Gladiator, Count, Earl, Duke, King, potem są takie jak God, ale grać można ciągle, więc po jakimś czasie jesteś Mutant Ninja.

Aeglos Tribunal
24-04-2005, 21:51
Ale jest też inny Lord, na 1lvl. Jakby ktoś nie wiedział - za każde zabicie smoka dostajesz nowy tytuł. Zaczyna się od Farmboy, potem jest Lord, potem są takie jak Gladiator, Count, Earl, Duke, King, potem są takie jak God, ale grać można ciągle, więc po jakimś czasie jesteś Mutant Ninja.

no tak a btw. od którego LVLa można bić dragi i gdzie ich szukać ? :P

Avager
24-04-2005, 22:11
no tak a btw. od którego LVLa można bić dragi i gdzie ich szukać ? :P

podobno losowo w lesie ..... a od którego lvl'u ? nie wiem... ale już nie długo się przekonam :D .

Shanhaevel
24-04-2005, 22:13
@up
Ja też... Jeszcze o nas usłyszą! HAHAHA <napad szaleńczego śmiechu>!! :>

PS Nie skomentujesz tego, że mam Stalliona, 10 lvl i Carving Knife? :>

Avager
24-04-2005, 22:22
ja mam stalliona, 9 gemów, tego nad carving knife oraz 10 lvl .

Walrock
25-04-2005, 09:12
Polskie forum LoGD (http://logd-forum.xt.pl/) - Macie tutaj link do polskiego forum LoGD.

Shanhaevel
25-04-2005, 15:12
You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur!

Level: 10
Start of round:
Lady of the Lake's Hitpoints: 105
YOUR Hitpoints: 101
Your skill allows you to get the first attack!

You have encountered Lady of the Lake which lunges at you with Excalibur!

Level: 10
Start of round:
Lady of the Lake's Hitpoints: 88
YOUR Hitpoints: 89
Your stallion fights with you!
You execute a DOUBLE power move!!!
You hit Lady of the Lake for 81 points of damage!
Lady of the Lake tries to hit you but you RIPOSTE for 3 points of damage!
End of Round:
Lady of the Lake's Hitpoints: 4
YOUR Hitpoints: 89

HAHAHA!!

Król Artur plx? O_O :D

Mam już teoretycznie 11 lvl.

Avager
25-04-2005, 15:31
up:...

Gówno prawda ^^

http://img116.echo.cx/img116/7450/image33lw.png

I tak ja rulez ^^

(już nie długo się kaska uzbiera na naj armor ^^ - najlepszy armor dla wieśMaka ^^ ).

Shanhaevel
25-04-2005, 15:35
http://img161.echo.cx/img161/7027/stat9xi.png (http://www.imageshack.us)

-.-... (limit znaków)

Fuck, muszę wstawać o siódmej.

Avager
25-04-2005, 15:38
up:

hahahaha

Ale i tak ja mam kasiorki pod dostatkiem (no narazie nie ... bo na armor nie starcza ale już nie długo :D).

http://img254.echo.cx/img254/4224/image40at.png

To w banku + 3,5k ze sprzedarzy armora tego który mam tera ^^ . (a potrzebuje 10k, nie dużo ^^ ).

Aeglos Tribunal
25-04-2005, 19:50
hmm Arv i Shan ja myśle że najwyższa pora założyć sojusz ponieważ mefisto rośnie w siłe ! lecz wybór należy do was

Matheous
25-04-2005, 19:54
Ae, przestan w kolko skamlec o ten sojusz, co?... WIem ze sie ich boisz, ale to jest lamerstfo... A jak sie nie boisz, to sie robisz nudny;) Jak beda chcieli sojusz, to sie sami do ciebie zwroca czy cus:)
Wnerwilem sie dzisiaj, bo najpierw mnie w lesie dorwal wioslarz i zawiozl do Styksu, potem jakis potworek w krainie umarlych mial farta i mnie 'zabil', a jak na odchodne chcialem se hauntnac kogostam, to sie nie powiodlo(costam mi wyskoczylo ze spal i nie zwracal na mnie uwagi, czy cus takiego)... Pech, pech...

Shanhaevel
25-04-2005, 20:13
Hmm... Ostatnio trochę mnie niepokoi nagły wzrost lvlu u sirmefisto... Luckily, mam już prawie 12 lvl. :P

Matheous
25-04-2005, 20:51
You have encountered Bettie the Amazing Kung-Fu Butterfly which lunges at you with Stupendous Kung-Fu Wings!
ROTFL.
Wyprobowalem na sobie wszystkie niemalze lokacje, eliksiry itd. w jednym z miast i jestem chodzacym eksperymentem-w menu Buffs mialem chyba z 5 czynnikow;) Masakra. A o tym, ze juz nie jestem trollem tylko czyms w rodzaju Trzesacej sie Galarety(nie pamietam dokladnie jak to lecialo), no i nie mam specjalizacji, to ja juz nie wspominam...

Shanhaevel
25-04-2005, 21:23
Dlaczego Avag jest ZAWSZE przede mną...? ;( Biorąc pod uwagę to, że zacząłem dwa dni później, to postępuję szybciej od niego. B)

Avager
26-04-2005, 11:48
up:

taa....tylko że w mojej karierze ja zginołem z ....10 razy ^^czyli straciłem z 15k exp ;O .Teraz i tak mam 14 lvl i mam inną rase (nie jestem już człowiekiem ^^ ale zdradzić jak to zrobić nie moge ! Za to ta rasa ma bonus do defa +6 i dodakowy atak (znaczy się nie ture, ale idzie inny atak jak się atakuje potworki, srednio ten atak bije po 8 i jest nie skonczony ^^ ). Pozatym my z Shanem zakładamy Klasztor Dwóch Mieczy, Diamentowego i Mistrza Węzy (mój to Węży ^^ mam tatuaż węża so u know :D )..

I moge w każdej chwili założyć tą Gildie, gdyż mam 13,5k oraz 22 gemy (a sojusz wymaga 10k i 10 gemów) . Narazie się wstrzymam i poczekam na nowy dzionek (13k x 10% ^^ = o 1k więcej ^^ ).

Narazie i tak czekam aż będe Lordem (na bronie troche odkładam, mam już najlepszą dla wieśmaka + najlepszy armor -.- i zaczyna się nudzić -.- nie mam na co kasy wydawać :D ).

Aeglos Tribunal
26-04-2005, 12:50
Avager widziałem Twoją rasę ciekawe jak to się robi (trzeba się tego dowiedzieć ;[ chyba że będziesz tak dobry i powiesz :P) a pozatym to myślę że trzeba robić sojusz już :D

Avager
26-04-2005, 12:55
Storm Giant - powiem ci że do tego potrzebne są inne osoby ^^ no ale ... nic więcej nie powiem, nie chce psuć zabawy ^^, Aha Shan jak bedziesz to czytał to weź qwa wejdź na GG -.- bo widze że jesteś w grze a chce pogadać :/ .

Co do sojuszu, narazie się z tym wstrzymuje, z Shanem robimy Godło (każdy z nas robi własny miecz a potem je łączymy).

Nazwa będzie coś w stylu, Klasztor Dwóch Mieczy lub Zakon Dwóch Mieczy.

TehRegent
26-04-2005, 17:23
Hiho,

Oto moj pierwszy (maly ale zawsze jest :P) dragon

Level: 4
Start of round:
Small Dragon's Hitpoints: 43
YOUR Hitpoints: 40
You hit Small Dragon for 4 points of damage!
Small Dragon tries to hit you but MISSES!
End of Round:
Small Dragon's Hitpoints: 39
YOUR Hitpoints: 40

Aeglos Tribunal
26-04-2005, 21:11
Knowing that the powers of the stones are unreliable, you decide to take your chances. You walk into the center of the everlasting stones, ready to witness the awesome powers of Stonehenge. As you step into the center, the sky turns to a black, starry night, and you notice the ground on which you stand is glowing with a faint purple light, almost as if the ground itself were turning to mist. You start to feel a tingling which envelops your whole body. Suddenly a bright, intense light envelops the circle, and you with it. When the light clears, you feel a searing energy ripping through your body. Your brain is on fire with the experiences of a thousand individuals. When the awful pain stops, you notice that you have retained some of the experience of those whose lives you witnessed.

You have gained 1185 experience!

heh ma się tego fuksa nie ? :D

Avager
26-04-2005, 21:22
mnie te stoneendge zabiło -.- i od tego momentu mam wstręt do niego >:[ ... trzeba to zmienić (księżniczka mnei zabiła.... brak litości w tym świecie :D ).

Caer
26-04-2005, 21:30
WoW!!! Jestem pod wrazeniem, nie sadzilem ze ta gra mi sie tak spodoba. Jak na razie dorobilem sie 8lvlu i nienajgorszych przedmiotow (tak mi sie wydaje ;) ) Do tego mam najwyzszy charm B)

Matheous
26-04-2005, 21:49
A mi stonehenge wzielo 5 tur.
7 level na niebieskim pasku, ale kijowy eq nieco:/ No ale zyje sie(i awansuje, jak sie uda polozyc mistrza:P) dalej;) Jutro wracam pozniej do domu, wiec moze nieco zarobie na bankowosci:P
A charm latwo zyskac;D Leci cholernie szybko u Violetki, na eliksirach u Cedrika(ale teraz zbieram gemy na Stalliona:) itd.

Avager
26-04-2005, 22:11
WoW!!! Jestem pod wrazeniem, nie sadzilem ze ta gra mi sie tak spodoba. Jak na razie dorobilem sie 8lvlu i nienajgorszych przedmiotow (tak mi sie wydaje ;) ) Do tego mam najwyzszy charm B)

Biedny Shan ;( A tak się cieszył że jest najprzystojniejszym stworzeniem :D .. a tu krasnolud ..haha

a jeśli idziesz już w Hall Of Fame to nie zapomnij o mnie ^^ (w 4 miejscach jestem na 1st place :D ).

A to moja duma, top 5 najbogatszych :D .

Rank Name Estimated Gold
1 Farmboy Avager 22139 gold
2 Farmboy Shanhaevel 5092 gold
3 Farmboy Szajbus 1947 gold
4 Farmboy Vade 1627 gold
5 Farmboy Mathe 1418 gold

Shan się strasznie skąd ja mam tyle kasy ^^ ... i tyle gemów :D (29 gemów -.- i nie mam na co wydawać :D ).

EDIT:

właśnie się pozbyłem paru gemów :D , Na charma kilka i na dodatkowe HP ^^ (mam już 145 hp i troche charma) a gemów mi zostało 21 ^^ .

Caer
26-04-2005, 22:49
@Avager:
Ja w niczym innym raczej nie mam szans, tylko ten charm.

Ja w Stonehenge raz dostalem 5 gemow, innym razem 4 charma, a potem 600 expa. A tak poza tym:
You have encountered Macintosh Computer which lunges at you with Amazingly Bright Colors! --- no to mnie normalnie rozbroilo. :D

@Down(edit):
7 albo 8lvl.

Avager
26-04-2005, 22:59
up:

Looooooool, jaki lvl miał ten....Macintosh :D ?

Ja narazie znalazłem tylko kila fajnych potworków :D :

Heh, narazie dziś straciłem pare cennych turek :/ ... tera musze uważać by nie stracić prowadzenia ^^ .

Avager
27-04-2005, 11:11
I wkońcu, długo oczekiwany moment :D

~ ~ ~ Fight ~ ~ ~
You have encountered The Green Dragon which lunges at you with Great Flaming Maw!

Level: 18
Start of round:
The Green Dragon's Hitpoints: 4
YOUR Hitpoints: 120
You lift your Boulder and it comes crashing down on The Green Dragon for 10 damage.
With a mighty final blow, The Green Dragon lets out a tremendous bellow and falls to your feet, dead at last.

Green Dragon ma 300 hp (mocno bije, średnio po 20) .

Z 8 regeneration'ów zostały mi 2 (więc wyobraźcie sobie, regeneration trwa przez 5 turek i co 1 turke odnawia ci 15 hp - tak na moimj lvlu jest- więc 6 x 15 x 5 ? = 450 hp ! stracone !)

Ale i tak warto było ^^ Jestem chyba lordem plx plx (narazie mam przycisk Continue, ale pierw chciałem szybko napisac posta :D ).

Nie, nie jestem Lordem ... ale :

Name Page Avager
Level 1

Aeglos Tribunal
27-04-2005, 11:16
no to gz gz gz widać że wymiatasz ale ja Cię dogonie :D od 15 LVLa można dragów szukać <najs plix> więc dorwe go na 15 LVLu może :P

Avager
27-04-2005, 11:46
uP

Ale nie w każdej grocie (1 grota na miasto )jest smok, a masz do wyboru chyba tylko 5 grot (czyli to kosztuje 3 podróże + 2 turki , bo jak się podróże skończą to turki zchodzą ^^ - ale i tak nowe podróże dostaje się spowrotem w nowy dzionek). JA już mam lvl 3 (prawie 4, z 100 exp brakuje do 4 ) I to tylko w jeden dzionek Gierkowy :D .

Aha, wydajcie całą kase zanim zabijecie dragona, gdyż kasa potem przepada (moje 30k ;( a mogłem zrobić guildie... heh, teraz zrobie :D ).

Aeglos Tribunal
27-04-2005, 12:47
a no :P w sumie tak lecz pamiętaj kogo trzeba tępić ;]

Shanhaevel
27-04-2005, 14:04
Też jestem Page Elf of kors i Mystical-P. ^.^

Mam znowu najwięcej charmu w grze. Jak wygrałem dostałem +5. :D

Avager
27-04-2005, 15:34
uuuu, ja skisiłem - poszedłem w dark arts :/ . Nie ma leczenia :/ będzie gorzej :/ .

Shanhaevel
27-04-2005, 15:48
@up
A kim jesteś? Humanem czy dalej Strom Giantem? Czy może... tą nową rasą (nie psuje niespodzianki)?

Avager
27-04-2005, 16:25
Aeglos już wie co to za rasa ^^ . Ale nie mó na forum ^^ , powiem jedno, było coś podobnego w Morrowindzie . Ale ja jestem Storm Giantem ^^ .

Aeglos Tribunal
27-04-2005, 16:41
a wiem wiem Shan jak coś to na GG udeżaj :] 8792583

Shanhaevel
27-04-2005, 17:22
Nikomu nie mówcie... Zginąłem ok. 1,5 godz. temu od 3 lvl Farmgirl... -.- Siła ta sama, miała lepszą broń... Chwila nieuwagi... i trach. Ale tak się złożyło, że po wskrzeszeniu zdobyłem więcej expa i złota (nowa broń) niż miałem przed śmiercią. :P

Cii...

EDIT:
Skąd... Szajbus... Ma... Tyle... CHARMA?! Pewnie wszystkie gemy wydał na elixiry... :S

Omron
30-04-2005, 11:33
Name Farmboy Onen
Level 9
Hitpoints 92/92

Turns 13
Attack 21+54.6
Defense 17+34
Spirits Normal
Race Human
Personal Info
Gold 6872
Gems 6
Experience 9354

Home City Romar
Equipment Info
Weapon Rusty Iron Wood-Chopping Axe (12)
Armor Old Leather Pants (14)
Creature Stallion
Extra Info
Free Travel 3
Buffs:
Stallion Attack (58 rounds left)
Backstab (3 rounds left)

Patrze ile miałe mataku kiedy załączyłem backstab
Wykupiłem sobie Axe'a lepszego i Armorka xDD a Ty Shan lolkiem jesteś 8o

Shanhaevel
30-04-2005, 11:41
Name Farmboy Onen
Level 9
Hitpoints 92/92

Turns 13
Attack 21+54.6
Defense 17+34
Spirits Normal
Race Human
Personal Info
Gold 6872
Gems 6
Experience 9354

Home City Romar
Equipment Info
Weapon Rusty Iron Wood-Chopping Axe (12)
Armor Old Leather Pants (14)
Creature Stallion
Extra Info
Free Travel 3
Buffs:
Stallion Attack (58 rounds left)
Backstab (3 rounds left)

Patrze ile miałe mataku kiedy załączyłem backstab
Wykupiłem sobie Axe'a lepszego i Armorka xDD a Ty Shan lolkiem jesteś 8o

Pff... Jestem lolkiem i dlatego zabiłem innego lolka Onena, żeby wiedzieć, że są gorsi ode mnie. -.- Zostań Page to pogadamy.

Avager
30-04-2005, 11:48
up:
taaaa....

Topic:
Moje osiągnięcia:
-Zabity Smoczek (jako pierwszy ale nie najszybszy - to się zmieni ^^)
-Zgromadzone 30 k gp (niestety... przepadło)
-Zgromadzone 40 gemów (30 poszło na Elixiry)
-Wykupienie jako pierwszy Stalliona (taki konik :D )
-Jako pierwszy zdobycie best weaponsów ^^ (Jako Farmboy i Jako PAge)
-Zaliczenie Violet ^^ (ten kto wie kto to jest to będzie wiedział oco chodzi ^^)
-Masowe Pk ^^ (wszyscy pewnie mnie znają ^^ nieźle ich jechałem)
-No i jako pierwszy miałem rase Storm Giant

Aha, już nie długo kolejny smoczek padnie ^^ DArk Artsem nawet fajnie się gra ... walnie się szkielety (5 turek - co kosztuje 1 pkt) i sie pojawia z 6 szkieletów co wali tera średnio po 7 ... czyli 7 x 6 = 42 hp ^^ 42 x 5 = 210 hp...

No i jeszcze zbieram tera kaske na Zakon Dwóch Mieczy (zakon siejący chaos ^^ ).

Shanhaevel
30-04-2005, 12:53
@up
To teraz moje:

-Zabiłem smoka zaraz po Avagu
-Mam najwięcej Charma
-Violet jest moją żoną
-Mam super Buffy
-Avag jest moim kumplem- większe bezpieczeństwo. :)

I w ogóle zawsze depczę mu po piętach. :)

O widzę, że Baron gra... Naostrzę nóż... :>

Matheous
30-04-2005, 14:22
A ja juz nie gram... Jakos mi sie odechcialo, nie czuje juz magnesu, moze to dlatego ze czasem mi sie net j..ie i giera sie pipcy. Milo bylo, ale na 7 lvlu kuniec;P Szybko sie zniechecam, nie?:D Milej zabawy, juz nie jako Chlopcy Farmowcy ale jako Strony!:D(Page:P)
Od czasu do czasu se pykne, ale wiecie... Takie tam. Milej zabawy ponownie i setki Smoczkow na koncie!

Senseal
04-05-2005, 07:29
Mam jeszcze kilka pytań:
1.Dlaczego do cholery Shanhaevel mnie zabił(przecież jestem słabszy)
2.Niewiem czy dobrze zrozumiałem, mam 0 tycha jakichś punktów, i jak im wyśle 4 dolce to będę miał ich 100 i będe mógł być Storm Giantem tak?
3.Na jaki adres mam tą kasę wysłać(jeśli tam pisze to powiedzcie, że tam pisze)
4.Co daje rasa Storm Giant, jakie ma bonusy?

Shanhaevel
04-05-2005, 13:41
@up
<gleba>
Zabiłem cię, bo potrzebowałem szybko expa. :P W końcu w Tibii też są PK.
2.
<gleba>
Wiesz, od dzisiaj musisz płacić za pobyt na forum, tu adres...
3.
j/w
4.
Jak nie wiesz jak to zdobyć...

Avager
04-05-2005, 13:45
Senseal poprostu naucz się angielskiego.... ja tam nigdzie nie widze wyrazu typu:

Cash/Backs/Dollars/$$$

ani innych tego pokroju -.- .

Senseal
04-05-2005, 14:25
Oki, palnąłem głupstwo, bo się śpieszyłem do szkoły.
Już wiem jak zdobyć te punkty i ponawiam pytanie:
Co daje bycie Storm Giantem(jakie bonysy?)

Avager
04-05-2005, 14:28
nie stety ale nie chce by ktoś ci to powiedział, nie chce by niszczyli tajemnice gry !

Shanhaevel
04-05-2005, 14:30
@up
Moge pokazać Skeret Mnicha, ale NAPRAWDĘ nie chcecie tego oglądać. XD Kurde, straciłem 2 dni :[. Inter mi nie działał. Ale teraz mi nie stopuje gdy piszę na for

Maxi
04-05-2005, 23:56
siema wczoraj zaczalem w to grac mam prawie 6lvl ale troche mi sie nudzi bo caly czas siedze w forescie i tluke te potworki. Przeczytalem ze jakies questy robicie, mozecie powiedziec co i jak. Z gory dziex

Shanhaevel
12-05-2005, 21:13
Komu działa strona LOGD? Mnie nie... Od kilku dni już. :[

dap-galothij
13-05-2005, 07:16
mi też nie:(

Walrock
04-06-2005, 13:16
Jest nowy adres logd http://logd.waw.pl/

Shanhaevel
05-06-2005, 14:23
Wiemy, już dawno nie gram.

Liado
05-06-2005, 15:12
Ten no. Jak to włączyć?? Po stworzeniu nowej postaci pojawia się ona w "ludziach on-line", włączam ekran logowania wpisuje passy i nic.
EDIT: już jest OK