zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Azura - SF, wojna i nie tylko

Drazharm
21-04-2005, 00:00
pare screenow z azury

demony, 100+ spawn:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147213

Gliss, 105 elite knight padl:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147218

nieudany annihilator:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147219

droga na 100+ spawn demonow:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147220

smierc Hayden`a:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147221

pogon za Manur`em
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147223

smierci Cleytion`a:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147224
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147225
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147226

i Rulabima:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147227
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147229
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147230

gildowe polowanie w kryptach
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147231
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147232

Hawek, 109rp idzie do piachu
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147262

i Gliss po raz kolejny
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147268

Manur i Thor Phyroflame wpadli w pulapke, heheheh:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=147274

Cors Ent
21-04-2005, 00:08
Przezymy to jeszcze raz :)
az miło popatrzec :]

patrzcie ludzi i uczcie sie!!
w ten sposób sie wygrywa wojny :D
w ten sposób my wygrywalismy :D

syrion
21-04-2005, 00:12
WoW

Spoko screeny. Ach te wojny...

Daj więcej jest co oglądać :D

Pozdro

Magus
21-04-2005, 06:33
Az milo popatrzec jak ta holota dostaje baty. Tak trzymac!

Nataxoku
21-04-2005, 13:31
Fajnie ja tez jestem z Azury;] Znam kilku kolesi z screnow np. Przemo Ent, Pollbul, Ubex itp. Moze kiedys mnie wezmiecie na wojne??:P

Silo
21-04-2005, 14:28
Ładne screenki. Miło sie patrzy. Dodawaj wiecej fotek i filmów =]

Charlotte Makantana
21-04-2005, 14:37
gz...fajne ss'y...

Michal knight titan
21-04-2005, 16:07
luzik tez mam swoje ale nieumie zdjenc wklejac :p

czupczyk™
21-04-2005, 16:47
nie no Fajowe!! B)

Pieczarmistrz
21-04-2005, 17:05
Gratz dla Was...SSki fajne. Milo popatrzec ze Polacy wygrywaja :D

Adaras
21-04-2005, 17:25
Gratulacje ;) Keep up good work~

Kine Nobi
21-04-2005, 19:41
znam wielu z ss i dobrze ze jestem a raczej bylem na azurze bo mi dzis hakneli ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

PiXik
21-04-2005, 19:46
gratuluje wygrania "przegranej"wojny xD no i oczywiście jeśli możnaby więcej.od przybytku głowa nie boli ;p
btw.jakieś filmy z wojny?(wiem że trudno nagrać wojnę czasem pz a czasem akcja :P: i nie ma czasu)

Michos
21-04-2005, 19:59
szkoda ze nie ma mnie na tych zdjeciach ale moze za pare lvli... :)

btw. Hail Silent Force

Danielmaxi
21-04-2005, 20:16
Nice SS!!Drazharm jeśli będzie jakaś wojna na azurze w miejscu dla facców to zawołaj mnie!!Prosze na azurze mam palka 12 level i pall mi sie niebpodoba wiec szukam okazji do zabijania z duzymi levelami!!Ostatnio pomagałem zabic 46 elite k szweda na statku w ab!!!!!Więc jestem do dyspozycji ;)

Kredi
21-04-2005, 23:08
Jak miło popatrzyć jak polacy rządzą na Azurce :) A najlepsze to jest to że Pollbulla to ja znam od rooka :) Miło patrzeć jak ludzie rosną w siłe...

lewy/fallen
21-04-2005, 23:26
pozdrawiam mojego kumpla z RL zwanego "Adi Gotti" :P oraz paru ludków z azury ;]

Adolphus Elbragol
21-04-2005, 23:35
Coz, czyli anihilator byl wasza jedyna, nieudana akcja? Cos sie nie chce wierzyc... Moze mimo wszystko pokazac te kilka screenow z nieudanego pvp z Divinitusem, czy jak oni sie teraz zwa... Bo bez nich to zwykla, wojenna propaganda.

Rondelman
22-04-2005, 16:41
Gratz wreszcie azura zazna troszke pokoju, trzeba przyznac ze wojna byla bardzo ciezka ale wygrana w wielkim stylu przez SF.
Totalitaryzm zwyciezyl Demokracje :P

Szkoda ze niebede mogl sie cieszyc pokojem, eh jak tylko naprawie to cotibia zdazyla zniszczyc wroce na Azurke w wielkim stylu hahaha

Cieszmy sie pokojem bo niebedzie on trwal dlugo

PiXik
22-04-2005, 17:53
Coz, czyli anihilator byl wasza jedyna, nieudana akcja? Cos sie nie chce wierzyc... Moze mimo wszystko pokazac te kilka screenow z nieudanego pvp z Divinitusem, czy jak oni sie teraz zwa... Bo bez nich to zwykla, wojenna propaganda.
jaka propaganda?każdy normalny wie,że żadko kiedy wojnę wygrywa się bez strat.więc jeśli ktoś myśli że poszło im to z górki to niech się póknie w głowe

M@NieK
22-04-2005, 18:06
Fajnie ja tez jestem z Azury;] Znam kilku kolesi z screnow np. Przemo Ent, Pollbul, Ubex itp. Moze kiedys mnie wezmiecie na wojne??:P

Urbexx jak juz ..
Widac jak znasz azure rofl

Naellek
22-04-2005, 18:27
Loozik zawsz epolska w tibi wymiatała nie ma to tamto
Spoko Screeny jak bede miał dzy lvl to poołazimy razen ma swe (HWDSWE) wiadomo :) Pozdro dla wszystkich moich kumpli na Dużych lvl i dla tych co przygotowali te ss POZDRO :)

Kine Nobi
22-04-2005, 21:08
moj kolega zna adi gotti i on jest z elblaga (ja tez :D )pozdro dla adi gotti i innyz ze ss a i przekarzcie ta wiadomosc adi gotti'kowi:
moj kolega cie widzi w kawiarence :) zna sie tych kolegow :D poniewaz ja tancze taniec towarzyski :D jutro mam turniej w elblagu zyczcie mi szczescia B) sproboje byc :cup: :D

Adolphus Elbragol
23-04-2005, 09:10
jaka propaganda?każdy normalny wie,że żadko kiedy wojnę wygrywa się bez strat.więc jeśli ktoś myśli że poszło im to z górki to niech się póknie w głowe
Przejrzyj ten temat i powiedz, ile osob powinno sie w wyzej wymieniona glowke puknac? O czyms takim swiadcza wypowiedzi, jak:

Loozik zawsz epolska w tibi wymiatała nie ma to tamto(...)
Gratz wreszcie azura zazna troszke pokoju, trzeba przyznac ze wojna byla bardzo ciezka ale wygrana w wielkim stylu przez SF. Tu pozwole sobie dodac, ze wielki styl to ten, jaki prezentuja Triady na Iridii. Pierwsza wojna byla bez srat, druga przewaga 9:3. Trzecia ciagle trwa, wynik to 23 fragi dla Triad i tylko 9 dla Changes.
Jak miło popatrzyć jak polacy rządzą na Azurce
gratuluje wygrania "przegranej"wojny xD no i oczywiście jeśli możnaby więcej.od przybytku głowa nie boli ;p

Etc. etc.

Zreszta czy ja wiem czy wygrana? Moze jakas frag lste zrob Drazharmie... Mi nie pozwala na to wrodzone lenistwo... zreszta... co mi do waszych wojen?

dominik16
23-04-2005, 09:53
spoko zdjecia moze kiedys tez mi sie tam uda dojsc. :evul:

Rondelman
23-04-2005, 10:14
Przejrzyj ten temat i powiedz, ile osob powinno sie w wyzej wymieniona glowke puknac? O czyms takim swiadcza wypowiedzi, jak:

Tu pozwole sobie dodac, ze wielki styl to ten, jaki prezentuja Triady na Iridii. Pierwsza wojna byla bez srat, druga przewaga 9:3. Trzecia ciagle trwa, wynik to 23 fragi dla Triad i tylko 9 dla Changes.

Etc. etc.

Zreszta czy ja wiem czy wygrana? Moze jakas frag lste zrob Drazharmie... Mi nie pozwala na to wrodzone lenistwo... zreszta... co mi do waszych wojen?

Facet co ty wiesz o wojnach, na tej waszej iridii to sie chyba na zapalki biliscie (70 lvl max) pozatym podzial sil jest nierowny(triad jest duzo silniejsza) a tu bylo inaczej tu na poczatku drazharm przez 2 miechy z domku niewychodzil (podobno planowal ja tam niewiem:P) a potem powoli bylo coraz lepiej, az w koncu nastal pokuj na 2 tygodnie w ktorym sf baaardzo przyexpili
i od tamtego czasu mieli wielka przewage i wygrali. Wojna trwala 6 miesiecy i przez nia wielu ludzi odeszlo z azury hi lvle PA prawie kazdego od 30~60 lvlu.Wiec mi niepi***ol o jakies wojnie na kamyki na iridii dobra?
P.S.
Sebridien
Apr 22 2005, 20:01:55 CET Killed at Level 101 by Patanou
and by Mataca
Adi gotti
Apr 22 2005, 20:03:53 CET Killed at Level 107 by Anakin Darkwood
and by Hawek

PiXik
23-04-2005, 10:28

Tu pozwole sobie dodac, ze wielki styl to ten, jaki prezentuja Triady na Iridii. Pierwsza wojna byla bez srat, druga przewaga 9:3. Trzecia ciagle trwa, wynik to 23 fragi dla Triad i tylko 9 dla Changes.

Etc. etc.

LOL!na początku sf dostawało dlatego pisałem że przegranej wojny.jeśli już wymieniasz gdzie przegrali polacy to ja podam gdzie wygrali.Arcania,Danubia,i inne servery z przemiennością.;/
nie ma to jak zazdrość i czepianie się szczegółów

Gimlos
23-04-2005, 10:47
Tu pozwole sobie dodac, ze wielki styl to ten, jaki prezentuja Triady na Iridii. Pierwsza wojna byla bez srat, druga przewaga 9:3. Trzecia ciagle trwa, wynik to 23 fragi dla Triad i tylko 9 dla Changes. Pewnie. Problem w tym, ze SF na poczatku tej wojny nie mialo zadnegolvl 100+ ( Przemo w chwili rozpoczecia wojny 2 razy padl i spadl ze 101 na 98 ), Divinitus mialo matace, ambellyn, manura,thora, tano, Hawka, nitros ( czesc z nich w chwili rozpoczecia wojny miala lvle 9x, ale szybko dobili do 100 ), i duzo graczy na lvl 70-80. W tej chwili jedyne co moga robic, to mass logi, ktore i tak robia rzadko, bo wiekszosc ich memberow stracila chec do walki.

Rondelman
23-04-2005, 10:53
Pewnie. Problem w tym, ze SF na poczatku tej wojny nie mialo zadnegolvl 100+ ( Przemo w chwili rozpoczecia wojny 2 razy padl i spadl ze 101 na 98 ), Divinitus mialo matace, ambellyn, manura,thora, tano, Hawka, nitros ( czesc z nich w chwili rozpoczecia wojny miala lvle 9x, ale szybko dobili do 100 ), i duzo graczy na lvl 70-80. W tej chwili jedyne co moga robic, to mass logi, ktore i tak robia rzadko, bo wiekszosc ich memberow stracila chec do walki.

Moze nietyle chec do walki, tylko goscie niemogli i chyba dalej niemoga sie dogadac.U was niema takiego problemu i tym wygraliscie ta wojne (moim skromnym zdaniem).Wygraliscie dlatego ze macie "dyktatora":P

Rankor
23-04-2005, 11:17
Facet co ty wiesz o wojnach, na tej waszej iridii to sie chyba na zapalki biliscie (70 lvl max)

Nie wiem jak Ty ale na iridii raczej na zapalki sie nie bija.... Poza tym do ciezkiej cholery... Wojna to wojna....

pozatym podzial sil jest nierowny(triad jest duzo silniejsza)

Bardzo nierowny..... Czy Triad jest duzo silniejsza? Nie sadze...
Masa "polaczkow" dolaczyla do Changes i za przeproszenim gowno im to dalo.... Z tego co wiem, przez dluzszy czas Changes siedzialo w pz....

Rondelman
23-04-2005, 11:29
Nie wiem jak Ty ale na iridii raczej na zapalki sie nie bija.... Poza tym do ciezkiej cholery... Wojna to wojna....

Bardzo nierowny..... Czy Triad jest duzo silniejsza? Nie sadze...
Masa "polaczkow" dolaczyla do Changes i za przeproszenim gowno im to dalo.... Z tego co wiem, przez dluzszy czas Changes siedzialo w pz....

1.Heh 3 wojny w ciagu 2 miesiecy spoko to musialy byc ciekawe
2.Bedziecie mieli kogo opodatkowac jak wygracie
P.S.
Czasem pogrywam sobie na iridii wiec mniej wiecej wiem jak to sie kreci

Maxxonek
23-04-2005, 13:25
To jak czasem sobie pogrywasz to, co Ty mozesz wiedziec -.- Ja gram na Iridii i o wojnie duzo nie wiem a jesli Ty "czasami" sobie wbijasz to wiesz jedno wielkie "nic". Btw. sily sa nie rowne ? a na Azurze na poczatku byly ?

Rondelman
23-04-2005, 13:37
To jak czasem sobie pogrywasz to, co Ty mozesz wiedziec -.- Ja gram na Iridii i o wojnie duzo nie wiem a jesli Ty "czasami" sobie wbijasz to wiesz jedno wielkie "nic". Btw. sily sa nie rowne ? a na Azurze na poczatku byly ?

Wiec niech sie twoj kolega nieprzemadrza ze wygrali juz 3 wojny bo dla mnie to jest smieszne, a wygrana sf na azurze byla w wielkim stylu wlasnie dlatego ze sf na poczatku bylo slabsze a mimo to wygrali.
Dlatego ta jedna wygrana jest 100x cenniejsza niz wasze 3 "pseudo wojny"

Maxxonek
23-04-2005, 13:42
Wiec niech sie twoj kolega nieprzemadrza ze wygrali juz 3 wojny bo dla mnie to jest smieszne, a wygrana sf na azurze byla w wielkim stylu wlasnie dlatego ze sf na poczatku bylo slabsze a mimo to wygrali.
Dlatego ta jedna wygrana jest 100x cenniejsza niz wasze 3 "pseudo wojny"

Blad..Nie nasze wojny tylko Triad vs. Changes. Ani Rankor ani ja nie bralismy w niej udzialu.A jak juz mowil wojna to wojna.100 lvl vs. 100 lvle czy 50-70 lvl vs 50-70 lvle. Takie same sily mniej wiecej.A ktora gildia ma przewage w osobach to gratz dla niej bo dobrze sie przygotowala do wojny.

Rondelman
23-04-2005, 13:58
Blad..Nie nasze wojny tylko Triad vs. Changes. Ani Rankor ani ja nie bralismy w niej udzialu.A jak juz mowil wojna to wojna.100 lvl vs. 100 lvle czy 50-70 lvl vs 50-70 lvle. Takie same sily mniej wiecej.A ktora gildia ma przewage w osobach to gratz dla niej bo dobrze sie przygotowala do wojny.
Przewaga w osobach niewystarczy, trzeba jeszcze miec zaplecze finansowe :)
i dlatego wielu hilvli zabralo sie za wymuszanie kasy:P w sf tez byly takie przypadki, ale wkoncu ktos musi placic za te sdki na wojne

Maxxonek
23-04-2005, 14:14
Przewaga w osobach niewystarczy, trzeba jeszcze miec zaplecze finansowe :)
i dlatego wielu hilvli zabralo sie za wymuszanie kasy:P w sf tez byly takie przypadki, ale wkoncu ktos musi placic za te sdki na wojne

W zapleczu finansowym sie akurat nie orientuje..Ale podejzewam ze Triad i Changes mieli dosyc duze, ale nie mi o tym mowic :) Btw. Gratz dla SF (ale niestety czesci)

Rondelman
23-04-2005, 14:44
chcialbym zglosic "namefake" jakis blizej niokreslony osobnik ma login "RondelmEn" czy mozna cos na to poradzic (usunac goscia czy cos) bo jak lato sprawdzic moj login jest od sierpnia 2004 a jego od lutego 2005:P
sry ze nienatemat:P ale wiem ze kilku moderatorow gra na azurce^^

matrach
23-04-2005, 14:49
Narescie cos z azury. Fajo byloby gdzyby w Gazecie tibijskiej zrobili dzial poswiecony azurze :) .

Malutki Palladino
23-04-2005, 14:58
No no, Draz ladne ss'ki ... Ehh, te wojny;]

~HAIL SILENT FORCE~ :)

Full Of Sorov
23-04-2005, 17:11
Bardzo ładne, w szczegulności że 100+ levele nie dają ssków:(

Darky
23-04-2005, 23:23
No Draz Draz widac ci sie nudziło to powklejałeś co nie co ehh... Widac lubisz jak noobki sie cieszo na forum :P.... Szkoda ze cie nie znam... A mailem okazje Kiloga chcial żebym dostal sie no ale nie udalo sie.... "Resting soul" czy jak on teraz ma.... Wiem ze jak to przeczytasz bedzesz pisal na forum kolejny gnojek co pieprzy 3 po 3 ^^ ale sram na to :P

Sory chlopaki ze robie bledy ale zarywam lekcje w szkole :P <joke>

Adolphus Elbragol
24-04-2005, 08:16
Wiec niech sie twoj kolega nieprzemadrza ze wygrali juz 3 wojny(..) No coz... wiec Ci zdziwie. Nie naleze do Triad i nigdy nie nalezalem. Wyrazam tylko uznanie dla stylu, w jaki wygrali oni swoje wojny.

triad jest duzo silniejsza Na poczatku drugiej i trzeciej wojny Triad nie posiadalo przewagi liczebnej ani lvl-owej.

@Gimli, wiem. Swego czasu dostarczalem HMM dla Cors Enta, wiec interesoway mnie losy serwera.
W zapleczu finansowym sie akurat nie orientuje..
Na poczatku trzeciej - obecnej wojny Triad mialo ~200k (zebrane miedzy innymi z wykupow z poprzedniej wojny). Co do Changes, Kompainment, Dark Tribe, nie mam zielonego pojecia.

Dlatego ta jedna wygrana jest 100x cenniejsza niz wasze 3 "pseudo wojny" Thaaa... oceniaj wartosc nie majac pojecia o obiekcie oceniania... Gz. Wojna, to wojna. A ze SF mial lepsze zaplecze, lepsza organizacje i lepszych (ciekawszych?) ludzi, to wygral.
LOL!na początku sf dostawało dlatego pisałem że przegranej wojny.jeśli już wymieniasz gdzie przegrali polacy to ja podam gdzie wygrali.Arcania,Danubia,i inne servery z przemiennością.;/
nie ma to jak zazdrość i czepianie się szczegółów

Czy ja wymienialem, gdzie przegrali polacy? Dark Tribe bylo gildia zalozona przez szwedow, to samo ma sie z reszta irigyjskich gildii walczacych z Triad. Owszem, do ostatniej - Changes dolaczylo sporo polakow, ale ta gildia nadal jest rzadzona przez szwedow. Wiec nie pieprz z laski swojej, dobrze?

Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach).

PiXik
24-04-2005, 08:36
No coz... wiec Ci zdziwie. Nie naleze do Triad i nigdy nie nalezalem. Wyrazam tylko uznanie dla stylu, w jaki wygrali oni swoje wojny.

Na poczatku drugiej i trzeciej wojny Triad nie posiadalo przewagi liczebnej ani lvl-owej.

@Gimli, wiem. Swego czasu dostarczalem HMM dla Cors Enta, wiec interesoway mnie losy serwera.

Na poczatku trzeciej - obecnej wojny Triad mialo ~200k (zebrane miedzy innymi z wykupow z poprzedniej wojny). Co do Changes, Kompainment, Dark Tribe, nie mam zielonego pojecia.

Thaaa... oceniaj wartosc nie majac pojecia o obiekcie oceniania... Gz. Wojna, to wojna. A ze SF mial lepsze zaplecze, lepsza organizacje i lepszych (ciekawszych?) ludzi, to wygral.

Czy ja wymienialem, gdzie przegrali polacy? Dark Tribe bylo gildia zalozona przez szwedow, to samo ma sie z reszta irigyjskich gildii walczacych z Triad. Owszem, do ostatniej - Changes dolaczylo sporo polakow, ale ta gildia nadal jest rzadzona przez szwedow. Wiec nie pieprz z laski swojej, dobrze?

Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach).
ja wymieniłem servery gdzie polacy nie zostali zepchnięci a nie gdzie wygrali wojne sami (prawie zawsze ktoś im pomaga)tak drahzam mógłby to zrobić ale po co ma dawać ssy z przesłości?takie coś można znalesć na tibia.de

Gimlos
24-04-2005, 10:28
Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach). Nie bede sie z Ciebie smial, bo patrzac na twoje postacie wiadomo ze nigdy w zadnej wojnie brac udzialu nie mogles. Ale kiedy sdkuje cie 5-10 graczy, w tym spora czesc z nich z lvlami 100+, to ostatnia rzecza o ktorej myslisz jest robienie ssow. Naturalne jest to, ze mamy ssy z akcji, w ktorych to naszym przeciwnikom trzesly sie rece, w obawie czy zdaza sie UHnac. Jezeli chcesz popatrzec jak my giniemy, poogladaj sobie photobuckety Vengeance, bo watpie zeby ktos zamiescil Ci tutaj czyjes screenshoty.

Adolphus Elbragol
24-04-2005, 11:49
@Gimli, dziekuje laskawco, ze mnie nie wysmiewasz. Moja wdziecznosc nie ma w tym momecie granic!

Coz... gram od niedawna, a ze jestem typowym polskim noobem, nie udalo mi sie osiagnac zadnego wspanialego lvl. Zbyt czesto padam, zeby rownac sie z takimi pg, jak Wy, wspanialy Slient Force'ie!
I rowniez szaaaalenie przepraszam, ze nie bralem udzialo w zadnej okrutnej wojnie, ktorych Ty, jako czlonek DoF'u, a pozniej SF'a, jestes wszak weteranem. Czy chcialem patrzec, jak wy giniecie? Nie. Apelowalem tylko o obiektywne spojrzenie na wojne, bo, jak juz pisalem, 90% uwaza ze zownowaliscie ich bez strat, ze Polacy (tu uklon w strone Minavand'a) wykopali wielkich, zlych swe z serwa i teraz poprowadza go ku chwale.

@down: chcialem jedynie odrobiny obiektywizmu. A czy koniecznie zalezy mi na ogladaniu waszych deadow? Zszokuje Cie i powtorze, ze nie. Na azurze nie bylo mnie od dawna i nie zanosi sie zebym wrocil. Zreszta... do czego mam wrocic? Do 24 lvl maga (albo 23... nie pamietam juz)? Dlatego nie obchodzi mnie sytuacja, ani wasza, ani exDivinitusa. Prosilem tylko o nie dawanie pozywki dla wiekszosci polaczkow z tego forum i nie dopuszczanie do tekstow " Oni dali rade.. to chodzmy razem u***ac kilku swe" Gdzies cos podobnego juz tu przeczytalem i chyba nie musze wspominac, ze tego typu teksty mnie po prostu skutecznie wyprowadzaja z rownowagi.

A wracajac do ostatniego pytania, owszem. Ale nie dla wlasnej przyjemnosci, bo to czy padacie, jak muchy (ew. jak ja - to juz prawie synonim), czy gonicie Bubble (czego wam i kazdemu graczowi szczerze zycze) mi poprostu wisi. Chcialem, zeby wieksza czesc tego forum zobaczyla, ze nie ma nic za darmo, ze walka pociaga za soba straty.
Na jakim serwie to juz bylo? Polaczkowie zbierajacy sie w pkteamy i bijacy kilku swe, a potem ginacy na swe high lvl. Czy to ma sens? Nie sadze.
<edit> Wlasnie tego chcialem uniknac...
Nice SS!!Drazharm jeśli będzie jakaś wojna na azurze w miejscu dla facców to zawołaj mnie!!Prosze na azurze mam palka 12 level i pall mi sie niebpodoba wiec szukam okazji do zabijania z duzymi levelami!!Ostatnio pomagałem zabic 46 elite k szweda na statku w ab!!!!!Więc jestem do dyspozycji
Loozik zawsz epolska w tibi wymiatała nie ma to tamto
Spoko Screeny jak bede miał dzy lvl to poołazimy razen ma swe (HWDSWE) wiadomo :) Pozdro dla wszystkich moich kumpli na Dużych lvl i dla tych co przygotowali te ss POZDRO :)
</edit>

Gimlos
24-04-2005, 12:36
@Gimli, dziekuje laskawco, ze mnie nie wysmiewasz. Moja wdziecznosc nie ma w tym momecie granic!

Coz... gram od niedawna, a ze jestem typowym polskim noobem, nie udalo mi sie osiagnac zadnego wspanialego lvl. Zbyt czesto padam, zeby rownac sie z takimi pg, jak Wy, wspanialy Slient Force'ie!
I rowniez szaaaalenie przepraszam, ze nie bralem udzialo w zadnej okrutnej wojnie, ktorych Ty, jako czlonek DoF'u, a pozniej SF'a, jestes wszak weteranem. Rozumiem ze nie masz zadnej silnej postaci, sam gram w czasie roku szkolnego sporadycznie, glownie w weekendy. Tyle ze, mimo ze o wojnach wiesz malo, probujesz posrednio udowodnic ze ssy ktore daje draz sa tutaj w celach propagandowych. Powody dla ktorych beda tu raczej nasze udane akcje, wymienilem wyzej.
Czy chcialem patrzec, jak wy giniecie? Nie. Apelowalem tylko o obiektywne spojrzenie na wojne, bo, jak juz pisalem, 90% uwaza ze zownowaliscie ich bez strat, ze Polacy (tu uklon w strone Minavand'a) wykopali wielkich, zlych swe z serwa i teraz poprowadza go ku chwale.
Nie, w ogole nie chciales
Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach). Czarniejsza strona wojny, skoro nie chodzi ci o PA, to chyba nasze niepowodzenia?

Rarisu|Klim
24-04-2005, 13:39
Gratz wygranej wojny!
Hail SF!

Tibianus Maniakus
24-04-2005, 14:04
Gratz wygranej wojny...?

Moim zdaniem ta wojna sie nie roztrzygnela pszykaldem jest ostatni dead Adiego <Adi Gotti> i Sebridien'a.

Wexerh
24-04-2005, 21:18
OMG NA jednym screenie w bp masz fire axa i mms , + lejesz bez AOla Omg ..... Neewbie =D <joke>

Tibianus Maniakus
24-04-2005, 22:03
OMG NA jednym screenie w bp masz fire axa i mms , + lejesz bez AOla Omg ..... Neewbie =D <joke>

Gdybyś był spostrzegawczy byś zauważył to że osoba robiąca screena padła <0 HP> wiec straciła AoLa....

Wexerh
25-04-2005, 00:08
Gdybyś był spostrzegawczy byś zauważył to że osoba robiąca screena padła <0 HP> wiec straciła AoLa....

No fakt -.-

~Zwracam honor

Harven
25-04-2005, 20:48
he gratki z wygrania wojny XD wiem ze troche późno no ale :P a na azurze gram jako osławiony Druton :D

zeus1985
02-05-2005, 12:49
A oto next SS z wojny
http://img.photobucket.com/albums/v447/zeus85/Tibia/wojna.jpg

Drazharm
02-05-2005, 14:19
http://www.pasternak.neostrada.pl/116adv0002.jpg http://www.pasternak.neostrada.pl/116adv0004.jpg

Memson
02-05-2005, 18:22
gratulacje:D sski pelne akcji...miodzio :p
nareszcie jakies sesowne sski :D zawsze tylko gsy dle i dragi :p
no i tyle :D :D :D

voolygar
02-05-2005, 22:30
Az milo popatrzec jak ta holota dostaje baty. Tak trzymac!

nie wiesz co mowisz dawni "pretoriansi" / "divinitus etc to nie jest holota to sa bardzo dobrzy gracze dlatego ta wojna trwala ajkies 8 miesiecy tak mi sie wydaje , jednak milo slyszec ze gdzies aliance wygral

ExouZ
03-05-2005, 10:15
Fajny ss'y najlepsze z Anhilatora :)
(szkoda ze sie nie udal :p )

--------------------------------
Nick:Arthass Knight
LvL:24
Skile:67/65
Lvlm:4
Swiat:Azura (rOx)
The Best solo:dragon
The Best Team:giantspider

Drazharm
04-05-2005, 19:47
kolejne screeny:

lvl100+ demon spawn:
http://www.pasternak.neostrada.pl/demony-100.JPG
http://www.pasternak.neostrada.pl/demony-100-2.JPG

d lair, venore:
http://www.pasternak.neostrada.pl/dlair-dl.JPG
http://www.pasternak.neostrada.pl/dlair-dl2.JPG

Drazharm
04-05-2005, 20:13
demona:

http://www.pasternak.neostrada.pl/demona/1.JPG
http://www.pasternak.neostrada.pl/demona/3.JPG
http://www.pasternak.neostrada.pl/demona/4.JPG
http://www.pasternak.neostrada.pl/demona/5.JPG
http://www.pasternak.neostrada.pl/demona/6.JPG

Drazharm
15-05-2005, 03:27
smierc Hawek`a, lvl 110 rp

http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=150261

Grevamba
15-05-2005, 10:39
~h
~~a
~~~i
~~~~l
Silent Force!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drox
11-10-2005, 20:45
Draz cipeczko pokaz moze SSy jak ty sie wywracasz .... Ludzie oni nie wygrali wojny wciaz padaja od partyzanckiej wojny ... a tak wogole ... to Draz jest Cipka bo Amb zrobil w krotkim czasie Mastera ktory ma duzo wiekszy lvl ... :/ gralem tam i Draz to najwiekszy Ham ... masz szczescie ze nie wiedzialem w trakcie Twojego pobytu w warszawie ze sie tam znajdujesz ... Twoje Szczescie