PDA

Pokaż pełną wersje : Błąd z Tibią...

Alli Toxyczny
21-04-2005, 10:09
Pewnego ranka usiadłem sobie przed komputerem w nadziei ze zrobie 10k expa włączam gre robie 10 kroków i mi wyskakuje błąd.
Debug assertion in line 636
i tak jeszcze jest pare linijek tego błędu
Jakoż kolega mi opowiadal ze miał identyczny błąd postanowilem zrobic tak jak on i przeinstalowac tibie.Tak zrobiłem przeinstalowalem ale dalej ten sam błąd.o0
Postanowilem sciągnąc clienta ze strony.Tak tez uczyniłem...po zpaczowaniu:P
odpalilem nowo zainstalowanego clienta...dalej bug!
Sciągnąłem wersje 7.3 i postanowilem ze mi sie ...update'uje i bedzie OK...ale dalej nic...kompletnie nie wiem co robic;/ pomozcie gg: 1322411

Czequs
21-04-2005, 11:32
Pewnego ranka usiadłem sobie przed komputerem w nadziei ze zrobie 10k expa włączam gre robie 10 kroków i mi wyskakuje błąd.
Debug assertion in line 636
i tak jeszcze jest pare linijek tego błędu
Jakoż kolega mi opowiadal ze miał identyczny błąd postanowilem zrobic tak jak on i przeinstalowac tibie.Tak zrobiłem przeinstalowalem ale dalej ten sam błąd.o0
Postanowilem sciągnąc clienta ze strony.Tak tez uczyniłem...po zpaczowaniu:P
odpalilem nowo zainstalowanego clienta...dalej bug!
Sciągnąłem wersje 7.3 i postanowilem ze mi sie ...update'uje i bedzie OK...ale dalej nic...kompletnie nie wiem co robic;/ pomozcie gg: 1322411

hmmm....
Ja chyba juz wiem co ci się dzieje.Napisz mi jeszcze raz co po tym błedzie robi ci się na pulpicie>
Jest jescze jedno rozwiązanie przeinstaluj windowsa albo sciagnij uaktukalnienie do antywiruna
POWODZENIA :P

Rybzor
21-04-2005, 17:03
Ja bym przeinstalowal windowsa i sprawdzil sterowinki :)

Belefiz
21-04-2005, 20:09
A ja bym radził przestać używać tibia gg xD TibiaGG wywołuje tego typu błędy. Jeżeli z niej nie kożystasz to nie wiem co to może być. Zostaje reinstalacja sterowników, directX'a ale wogle format.