zaloguj się

Pokaż pełną wersje : NOOB

Sir gregor
28-02-2004, 15:09
Mam postacie na "Lunarze", "Danubi" ,"Securze" ,"Calmerze" i "Hibermie" na wszystkich ty światah jest pełno NOOBów co zrobić żeby pszestały mnie wk...ć bo zawsze gdzie pujde bedzie conajmniej 3 lub 4 NOOBów jak ich zabije bede "PK" a jak nie to dalej bedom mnie .... mam ich dość nawet niedziala nanich jak ich wyzywam mówiom np. "yes i em NOOb" albo coś w tym stylu pomuszcie plx :] >>lolek<<

Yarczaz
28-02-2004, 15:13
Ignoruj - po pewnym czasie sie im znudzi
Mozesz tez zrobic screenshota i bedziesz mial dowód ze cie w*****ali

Sir gregor
28-02-2004, 15:19
A coto jest "screenshota". Daje im ignora ale zakażdym razem jak jeden odczepi się to na jego miejsce 2-óh nowych sie znajdzie i tak bez końca raz jednego zabilem poszedłem do depo to mnie jacyś kolesie zabili mówionc że jestem "PK" 3 miesionce nie grałem pszez nich. POJ........ NOOBy >>lolek<< :]

Gewof
28-02-2004, 15:36
lol A coto jest "screenshota". Screeanshot to jest zdjecie. MOzesz je zrobic jakim programem lub guzikiem Print Screen.

nightkin
28-02-2004, 15:48
@Sir gregor: jest bardzo proste rozwiazanie - przestan grac, bedzie jednego nooba mniej.

Sir gregor
28-02-2004, 15:51
Ja nie jestem NOOBem ani "PK" ja jestem zwykłym graczem i chce żeby tak zostało poprostu NOOBy mnie denerwujom i niewiem co zrobić. :(

Yarczaz
28-02-2004, 16:02
Oryginalnie dodany przez Sir gregor
Ja nie jestem NOOBem
Ja tez kiedys myslalem ze nie jestem noobem ale teraz juz to wiem :P Przyznaje ze jestem newbie, a za nooba uznaje kogos kto jest newbie, a mysli ze jest znawcą tibii bo nabil ten 20 lvl. A pytając co to jest screenshot udowodniles ze jednak jestes newbie ( chyba ze udajesz )

Ulrek
28-02-2004, 16:06
Nie wiem komu przyznać rację, ale ja nie lubię czytać jak ktoś się na coś skarży. Swoją drogą jaki ty masz level (w znaczeniu "jak wysoki", a nie "jak niski"), że cały czas jakiś n00b się ciebie czepia? Ja takich nie spotykam. (pewnie dlatego że 80% z mojego krótkiego czasu grania spędzam na expowiskach). Na owych expowiskach czasem spotykam ludzi, ale rzadko kiedy trafia się jakiś natarczywy nub. Zwykle taki gościu przestaje mnie drażnić gdy np mówię "I see you are new, don't kill monsters that belong to someone else, or somebody may kill you.". A ci którzy nie przestają? Są jechani do czerwonego.. staram się nikogo nie zabijać, bo wtedy rzadko kiedy się kumple czepiają.
Spotkałem tylko raz prawdziwego n00ba. Miał 70 level i przyszedł do wylęgarni GS'a na POHu podczas gdy ja tam stałem. Wyszedł przedemnie, a gdy zwróciłem mu uwagę, że ten GS jest mój, on po prostu powiedział "No". I co takiemu zrobić?

Gangrel
28-02-2004, 16:27
Musisz ich polubić albo zostać pk. Albo przestać grać czego ci nie polecam.

TIBIA RULEZ!