PDA

Pokaż pełną wersje : Problemik........

Shadow Guard
21-04-2005, 19:57
PLZ pomóżcie!!!
Nie wiem co się stało...
Byłem na statku w Thais i robiłem runki.........
Na chwilę wszedłem na Tibia.pl.... (nie wylogowywałem się, ani nie brałem exit!)
Gdy wyszedłem z Tibia.pl zobaczyłem że jestem wylogowany choć nie mineło 15 minut.......
Gdy się wbiłem na tibię byłem w depo na 2 piętrze, a przed wylogowaniem byłem na statku....
z mojego backpack zginęły GFB i ryby, a z depo kasa (chociaż reszta eq została)

Nie mam pojęcia co się stało............ PLZ pomóżcie!!!

Maly =]
21-04-2005, 19:58
Chyba powinieneś się domyśleć co się stało = ktoś się zalogował na twoją postać, tak trudno pomysleć???

Shinjix
21-04-2005, 19:59
"schackowali CiE!!1111" co za pech -.^

Willy The Dark Druid
21-04-2005, 19:59
moze była cofka servera?

Shadow Guard
21-04-2005, 20:01
Ale skanowałem kilkoma anty virami i anty szpiegami kilkanaście razy mojego kompa i żadnych keylogerów nie znalazl, a nikomu nie podawałem swojego acc. nr. i pass.

Belefiz
21-04-2005, 20:04
Tia, pewnie wlałeś na jakąś stronke co można wygrać pacca xD Albo ściągnąłeś kayloga w inny sposób.

Sozemego
21-04-2005, 20:04
Ale skanowałem kilkoma anty virami i anty szpiegami kilkanaście razy mojego kompa i żadnych keylogerów nie znalazl, a nikomu nie podawałem swojego acc. nr. i pass.
To cie hakneli mimo to, jakies pytania ? -.-

...:::Mareczek:::...
21-04-2005, 20:08
schakowali cie. musiales albo sciagnac keylogga albo wejsc na jaka stronke free pacc. lub tez co malo mozliwe ze ktos poprostu jakos zgadl acc i pass(co jest prawie niemozliwe)

Rybzor
21-04-2005, 20:09
Heh... przeciez tw twoje skanery nie koniecznie musza znalesc keyloggera, a pozatym mogles wejsc na jakas stronke ja kolega wyzje powiedzial (free pacc:P), nie wiem cyz tak trudno sie domyslic ze cie zhackowali...:/

Kubon
22-04-2005, 16:54
Wydaje mi sie, że wejście na postać podczas gdy inna osoba jest nią zalogowanana u siebie jest niemożliwe!! Nie mam pojęcia co się mogło stać, ale nie sądze, żeby to był haker, bo jak wcześniej mówiłem zalogowanie się na postać używaną w tym momencie przez inna osobę jest niemożliwe!

Sozemego
22-04-2005, 16:58
Wydaje mi sie, że wejście na postać podczas gdy inna osoba jest nią zalogowanana u siebie jest niemożliwe!! Nie mam pojęcia co się mogło stać, ale nie sądze, żeby to był haker, bo jak wcześniej mówiłem zalogowanie się na postać używaną w tym momencie przez inna osobę jest niemożliwe!
Jest mozliwe wejscia na zalogowaną postac. Ale wejscie na postac, podczas gdy inna z tego konta jest w grze, nie jest mozliwe. Czyli haker...
A moze UFO ? 0_o

Kubon
22-04-2005, 16:58
Jest jeszcze inna możliwość nie byłogo obecnego ponad 10 minut. Możliwe, że go wywaliło i wtedy dopiero haker zaczął działać. Jeśli wcześniej podałem złą wiadomość to sorry.

elite
22-04-2005, 16:59
Jest mozliwe... Nie jest mozliwe gdy probujesz sie logowac na inna postac z tego konta. Ale jezeli zalogujesz sie na postac ktora jest aktualnie online to jest to mozliwe...

janek@
22-04-2005, 18:54
hmmmmmmm trudne pytanie mam 6 odpowiedzi

1.moze cofneli serva
2.moze to byly sily nadprzyrodzone
3.moze wkrecarz
4.nie mozliwe ze na jednej postaci 2 gra w tym samym czasie
5.hacka miales
6.nie wiem moze to byc wszystko co zrobiles w interku albo to co siciogneles

Senseal
22-04-2005, 19:01
IMHO to była cofka serva, jeśli zarobiłeś kasę od ostatniego save servera to ci ją wcielo tak jak runki,rybki itp.

ripper
22-04-2005, 21:20

1. Jest możliwe.
2. Jeżeli nie wiesz to się nie wypowiadaj.

@on:
Musieli cie "shakować" i tyle... Nie wydaje mi się żeby była inna możliwość.

Radix
23-04-2005, 09:17
Hmm spokojnie pomyslmy bez klutni. Podobno zginela tylko kasa bez eq. Mozna wiedziec jaki to eq ? Jesli wartosciowy to znaczy ze hack odpada no chyba ze ten co sie wlamal to debil badz mial resztki serca. Moze tez byc jak mowili przedmowcy ze to cofniecie servka. Powiedz o ktorej godzinie w jaki dzien to bylo i jesli ktos gra na tym samym servie niech powie czy byla wtedy cofka.