Pokaż pełną wersje : Venore??
Jestem w Venore mam Druida na 10 lvl i 6mlvl wiem zaczynam narazie chodze na bugi i swampy lecz tam sa PK wiec juz niechodze na roty jestem zaslaby i na amazonki jak wyczytalem niewarto gdzie moge szybko nabic tak z 12lvl i chcialbym aby ktos opowiedzial mi o Venore jego zaletach i wadach bo jak widze niema zabardzo gdzie tam expic sa wszedzie Witche i nawet Beholder mnie gonil :D wiec doswiadczonych i znawców tego miasta prosze o porade
Chessterr
21-04-2005, 20:21
Naucz się szukać. jest opis miasta a na dodatek mapa respawnu.
O M G
NEST NOOB PLZ!
nie odrazu noob sluchaj noobie czy na mapie respawnu przyblizy mi i pokaze scierzke od miasta do tego miejsca a jak nieznasz Venore to sie nieodzywaj
Nie mowie ze ejstes n00ble, w koncu i tak kazdy nim kiedys byl, jak zaczynal, radze popytac sie w grze, osobiscie nie stacjonuje w venore, jednach na swampach bylem i jakos pk ine widzialem, moze miales pecha :)
oki nie wkurzylem sie ale ja caly czas gralem na Carlin i znam to miato a tego nie ale i tak na swampach zalatwilem dwów "PK"8lvl druid i 9 lvl knight :D byli wkurzajacy bo chcieli bp of hmm ale mysle ze jednak pochodze jeszcze tam na swoje ryzyko
ostatnio nawet caly czas gratuluje wszystkim lvl 20+ levelu niewiem dlaczego 8o pewnie zawsze chcialem osiagnac lvl wiekszy od 20 nawet jak ktos przy domku stoi to mu mówie "Nice house" :D
Przeprowadź sie do AB. Miasto dla druidów i sorc + resp odpowiednich potworków.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.