Pokaż pełną wersje : Dlaczego znikło?
Gdy byłem na DLach z kumplem pewchowo deadłem, ale nie o tym chce pisać. Tylko o tym że gdy mój kumpel rzucił moje ciało piętro wyżej i zostawił je tam lecąc na górę szybkp (uciekał przed 3 dragami) to gdy wrócił ciała już nie było, a raczej na 100% nie było tam nikogo innego kto mógłby to nam zarąbać. Ciało przepadło! Znikło! Czemu tak sie stało? Wie ktoś może?
Mm wydaje mi się że gdy ciało jest pod ogniem to o wiele szybciej znika oczywiście jeśli Dragon lord rzucił na nie F-bomb??
Biszkopt
21-04-2005, 20:53
Hmmmm... może dlatego, że ciała się rozkładają??
A jezeli to był krótki czas to może jakis bug...
Sozemego
21-04-2005, 20:54
Po prostu bylo czysczenie podlogi. I wszystko na danym obszarze zniknelo, czyli twoje cialo tez.
Po prostu bylo czysczenie podlogi. I wszystko na danym obszarze zniknelo, czyli twoje cialo tez.
A też przecież zależy czy ciało już było przygniłe czy było jeszcze swierze bo są 3-4 etapy??
Może grałeś przed save serwera i wróciłeś po ciało już po savie.
Sozemego
21-04-2005, 21:03
A też przecież zależy czy ciało już było przygniłe czy było jeszcze swierze bo są 3-4 etapy??
Nie, po prostu czysci wszystko, bez wzgedu na etapy rozkladu. Nie jestem pewnien, ale chyba nie czysci to przedmiotow ktorych nie mozna ruszyc, takich jak ogien, energia.
Ahaaaa, dzęki, to widać że miałem wyjątkowe "szczęście"............
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.