Pokaż pełną wersje : Przepraszam ! ! !
Przepraszam wszystkich za to ze pozwyzywalem Adminuw , Supuer adminuw , Moderatoruw i Administratoruw oraz innych graczy. Nie wiedzialem gdzie dac ten temat wiec dalem go tu . Juz mam nowa klawiature :P. Jest mi bardzi smutno ze was tak obraazilem ;( plz wybaczcie mi ! ! ! ;(
Vanhelsen
28-02-2004, 18:16
?( ?( ?( Oco chodzi ?( ?( ?(
Jek onic to pls closed temat
Echh ty nie wiesz ale wszyscy administratozy wiedza i moderatorzy troche ich powyklinalem poniewaz dali mi upomnienie teraz bardzo tego zaluje
redfaction
28-02-2004, 18:37
to że ci dali upomnienie za coś za co powinieneś dostać to chyba jeszcze nie koniec świata ale powiem ci jedneo jeśli baardzo hamsko ich powyzywałeś trudno będzi ci odzyskać teraz ich sympatię i zrozumienie wobec ciebie.
Kontroluj się człowieku na przyszłość :P
Bobercjusz
28-02-2004, 19:15
A niełatwiej by bylo założyc nowego usera?(tak jak ja to robie ale w grze). A pozatym kóp zopie złofnig łortograficzny po nidz nieitszie pszerzytać.
coś mniejwiecej jak moj podpis...
Oryginalnie dodany przez Vixiwew
Echh ty nie wiesz ale wszyscy administratozy wiedza i moderatorzy troche ich powyklinalem poniewaz dali mi upomnienie teraz bardzo tego zaluje
trzeba bylo sie powstrzymac, ja kiedy dostalem upomnienie tez bylem strasznie wk!$@$@ ale jakos to przezylem i nikogo nie wyzywalem
a jak nie chcesz miec upomnienia to zaloz sobie nowego usera, masz tylko ~12 postow
mi nie chodzi o posty nie bede sie scigal z kims kto ma wiecej mi to wisi :] Chcialbym zeby tutaj napisali administratorzy irt o mnie.
Ja tez dostalem upomnienie niewiem zaco ;/ale nikogo nie wyzywalem dostalem bo dostalem napewno miali jakis powod jak mi je dali ;)
PS:Po ile znika upomnienie ?(
No tak, a grono administratorsko/moderatorskie nawet nie piśnie...
Chyba mi juz nie wybacza ;( juz pewnie szsykuja dla mnei drugie upomnienie za zakladanie glupiego tematu czuje sie jak .... Cenzura :P . Juz nie mam po co byc na ty m forum juz mnie nkt nie lubi :( ;(
srry ale ja ciebie nawet nie pamietam . tylu userow nas tu wyzywa, ze trudno wszystkich spamietac
a co do tego Chyba mi juz nie wybacza juz pewnie szsykuja dla mnei drugie upomnienie za zakladanie glupiego tematu czuje sie jak .... Cenzura . Juz nie mam po co byc na ty m forum juz mnie nkt nie lubi - jestes zalosny
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.