Pokaż pełną wersje : Droga do AMAZON CAMP
Chcialbym sie dostac do Amazon Camp tego koło Venore, prosiłbym kogoś zyczliwego o załączenie mi mapki z drogą do tego miejsca.
Dzięki, ale prosiłbym jednak o jakąs mapke bo jak próbowałem tam iść to się zgubiłem.
Mi sie zadna mapka nie wyswitla ani nie scviaga ale powiem ci ze musisz isc caly czas na piludniowy wschod
o kurde jakie szczegoły, na poludniowy wschod, to pewnie jestem w venore i musze isc na poludniowy wschod :P. nie wiem dokladnie jak to wyjasnic, ale znam ta drage, poszukaj (maginczy guziczek SZUKAJ)moze na forum juz keidys taki temat byl ;)
o kurde jakie szczegoły, na poludniowy wschod, to pewnie jestem w venore i musze isc na poludniowy wschod :P. nie wiem dokladnie jak to wyjasnic, ale znam ta drage, poszukaj (maginczy guziczek SZUKAJ)moze na forum juz keidys taki temat byl ;)
To napisz cos wiecej to wtedy pogadamy... jak nieznasz tych terenow to lepiej nie idz jak moj kumpel tam szedl (bo robilismy tego qesta co tam jest) to lepiej niedz bo fuksem uciekl hunterowi bo sie na niego natknol (LOL)
Mi sie zadna mapka nie wyswitla ani nie scviaga ale powiem ci ze musisz isc caly czas na piludniowy wschod
Jesteś pewien, że chodzi o południowy wszchód, z tego c o wiem w tamta strone idzie sie takze na orki.
Jesteś pewien, że chodzi o południowy wszchód, z tego c o wiem w tamta strone idzie sie takze na orki.
Kurda na wscod idzie sie na orci a na poludnowy wschod do vennore lae jak pujdzisz bardzej na wscod niz na poludnnie to dojdziesz tam i powiem ci ze tam jeest duzo strumyczkow zeczek i podrodze jest drag nawet na tibia.pl masz mapke i tam wszystko zobaczysz
Dobra spokojnie, bo wiele literówek zrobiles i trudno odczytac. Jeszcze jedno pytanie czy da sie jakos ominac tego draga ?? NIe moge tego znalesc na tibia.pl
Nie znacie kierunkow swiata?! Przeciez AC jest "w gore i troche w lewo" od Venore.. czyli na POLNOCNY-zachod..
Dwimenor
22-04-2005, 18:06
Droga do AC od Venore. Powinieneś trafić.
Zaznaczyłem drogę do OF i najbliższego draga.
Klik! (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/AC2.jpg)
(300kb w jpg. -.-')
P.S
W gwoli ścisłości.
Amazon Camp(AC) jest w na północny-zachód od Venore(A jeszcze dokładniej na północny-północny-zachód)
Dzięki Dwimenor, od poczatku cos mi sie nie zgadzało z tymi kierunkami.
Sir Jarema
22-04-2005, 19:27
Droga do AC od Venore. Powinieneś trafić.
Zaznaczyłem drogę do OF i najbliższego draga.
Klik! (http://members.lycos.co.uk/piotrsocho/AC2.jpg)
(300kb w jpg. -.-')
Z jakiego to programu ? Czyżby jakiś specjalny map viewer do tibii :D ?
Napisal SEREX
... jak nieznasz tych terenow to lepiej nie idz jak moj kumpel tam szedl (bo robilismy tego qesta co tam jest) to lepiej niedz bo fuksem uciekl hunterowi bo sie na niego natknol (LOL)
hahah ja sie huntera zabardzo nie boje, a co dopiero jakby sie twoj kolega na witcha napotkal, chyba by zemdlal
Rabanbar
05-06-2005, 15:16
http://rapidshare.de/files/1564528/AmzaonCamp.rec.html
Jest to filmik jak dojsc do Amazon Camp nie narazajac sie na spotkanie draga.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.