zaloguj się

Pokaż pełną wersje : (ELYSIA) SUPER SMIESZNE PK BR !!!!! GOOD LOOT(mpa)

Demonic
22-04-2005, 16:44
link: http://rapidshare.de/files/1382162/frajer.rec.html

pkowal sobie.....lecz przez przypadek wyrzucilem troche duzo uh z br'a do wody :D zresztą sami zoabczcie...
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

btw. dla wszystkich ktorzy mnei znali SPRZEDALEM POSTAC " Demonic balnazzar"

zaczelem na morganie best pallek.. :evul:

Kebes
22-04-2005, 17:21
Hehe :P Całkiem nieźle sobie radziłeś :D Niezły loot. A swoją drogą to ta babka nieźle się zbłaźniła... Powiedziałeś jej, że jest na filmie, a ona "plxplx daj coś za fri" :P Ogólnie mi się podobało.

Wypas
22-04-2005, 17:46
Na tibi.de już cie wyśmieli za to mpa. Po co oszukujesz ludzi? Później znowu jakiś typek zacznie bluzgać wszystkich i wszystko w koło. ;)

Demonic
22-04-2005, 19:18
Na tibi.de już cie wyśmieli za to mpa. Po co oszukujesz ludzi? Później znowu jakiś typek zacznie bluzgać wszystkich i wszystko w koło. ;)

gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie".......

idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby:

kamil 12
22-04-2005, 19:59
ehh Elysia.. tam zaczynalem swoja przygode z tibiom obecnie gram na lucerze ale fajnie ze Br pekowaliscie bo to noobki a nie np. polakow :)

Anaconde
22-04-2005, 20:01
ehh Elysia.. tam zaczynalem swoja przygode z tibiom obecnie gram na lucerze ale fajnie ze Br pekowaliscie bo to noobki a nie np. polakow :)
Brazylijczycy sa cool, ale polakow takich jak ty to chyba zaczne pkowac...

Alucard pan ciemnosci
22-04-2005, 20:15
jak sie ściąga ten filmik??

Wypas
22-04-2005, 20:41
gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie".......

idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby:

Widać że jesteś ślepy

there was no mpa looser.
No eplate what so ever, waste of time

Demonic
22-04-2005, 20:47
a ty jestes N@@BEM ktory nigdy nic nie osiognie w tibi....

Wypas
22-04-2005, 20:49
Właśnie widac że n00bem to ty jesteś bo tylko innych bluzgasz i nieprzyjmujesz krytyki jak chłop tylko jak baba. ;)

@Sorry kobitki ale tak sie mówi. ;)

Silo
22-04-2005, 20:54
Up Wypas

Zgadza się ;] Wstawiając film trzeba byc gotowym na krytyke.

AnElKa
22-04-2005, 21:10
film ogolnie fajny tylko czemu PKowales tego koelsia co z toba w aprty szedl?:/ tylko sdeki straciles

Demonic
22-04-2005, 21:34
film ogolnie fajny tylko czemu PKowales tego koelsia co z toba w aprty szedl?:/ tylko sdeki straciles

bo o to chodzilo w****il mnei i sie wozil :)

Demonic
22-04-2005, 21:36
Właśnie widac że n00bem to ty jesteś bo tylko innych bluzgasz i nieprzyjmujesz krytyki jak chłop tylko jak baba. ;)

nigdy nie bedziesz meic wiekszego lvlu odemnie....
nie masz sie co starac....
wiec nie ja jestem noobem..

Wypas
22-04-2005, 22:04

To jaki tam masz level pochwal się niech ludzie wiedzą, że nie level swiadczy o noobowstwie a osoba. Możesz mieć nawet 200 level a noobem będziesz dalej.

A tak wogóle to dziecko idz do szkoły sie uczyć a nie w tibie grasz. ;)

Qrczaq
22-04-2005, 22:25

moze nie osiągnie w Tibii więcej od Ciebie ale w prawdziwym życiu na pewno osiągnie więcej niż Ty..

Siergiey
23-04-2005, 11:33
bo o to chodzilo w****il mnei i sie wozil :)
no to teraz ktos powinien ci wy***ac ;]

Demonic
23-04-2005, 14:23
moze nie osiągnie w Tibii więcej od Ciebie ale w prawdziwym życiu na pewno osiągnie więcej niż Ty..

qrczq moze mnie pamietasz...
z poczotku elysi jak stalem w ab, bylem ubrany w turkusowy kolor i zaraz cale ab go mialo ? ;]

zielaq
23-04-2005, 14:34
qrczq moze mnie pamietasz...
z poczotku elysi jak stalem w ab, bylem ubrany w turkusowy kolor i zaraz cale ab go mialo ? ;]
a pamietasz frajerze jak sie dałeś shakowac ? i potem płakałes Ty nigdy nie bedziesz gral w Tibie postales tą postac jak miala bodaj 70-80 lvl i taki dobry . . . i nie gadaj ze Ty sie ubrales na turkusowo bo to był Bax Sho a nie Ty śmieciu

Wypas
23-04-2005, 15:19
a pamietasz frajerze jak sie dałeś shakowac ? i potem płakałes Ty nigdy nie bedziesz gral w Tibie postales tą postac jak miala bodaj 70-80 lvl i taki dobry . . . i nie gadaj ze Ty sie ubrales na turkusowo bo to był Bax Sho a nie Ty śmieciu

I co z tego że ktoś mu nabił 80 leveli a on nabił 2 następne to on jest za***isty a nie poprzedni owner a ten kolor to pewnie mu się przyśnił z miech przed zdarzeniem dlatego on ma wyłączne prawo to chodzenia w turkusowych ciuszkach. ;)

O i jeszcze jedno chłopie dlaczego ty oddychasz ja to robiłem 4 lata przed tobą więc zabraniam ci to robić. ;)

KLiF
23-04-2005, 15:26
a ten tytuł "Frajer" to chyba Ciebie dotyczy ;]

KornikCrew
23-04-2005, 16:09
zgadzam sie tylko *******one nooby klamia opisami a ty njwidoczniej jestes nobbem poniewaz kto ci uwiezy ze z kogos ci wylecialo mpa a po drugi tak napisales noobie.

Be happy :)
23-04-2005, 17:49
Lol, 26 lvl, 39 mlvl, 2 fd i 11-13 lvl afk biłeœ- ale im pokazałeœ :) The best polish pk player- WIĘCEJ TWOICH FLMÓW NA FORUM !!!!!!!!!!!!

Stracony czas na oglšdanie tego filmu ;/

Thorivol
23-04-2005, 19:04
Coś mi sie wydaje że jak ktoś ma mpa to ma tez aola....

Jadwiga Burczydetka
23-04-2005, 19:33
hmmm kupa :baby:

syrion
23-04-2005, 22:22
Pekowanie może i fajne...

Ale gdzie ten mpa? przyłącze się do opini: waste of time
Pierwsza nieudana ofiara fajnie ci zwiała. Marnotrastwo SD połączone z zezowatym (szczęściem?) celowaniem :D
Reda zrobiłeś...

Ogólnie można obejrzeć

Pozun
23-04-2005, 22:58
wypas jestes po***any jakis wiesz ziomek chce sie posmiac z tych frajerów co uwieza w to a ty ... mzoe ze on nie umie angielskiego ale dobrze robi fotomontarz wiec siedz cicho skunksie

Clikslither
23-04-2005, 23:15
Demionic najmocniej noobowy film jaki widziałe naprawde suuuuper loot i red skull na 11lvl jestes za***i*ty

Niebylejaki Ziom
23-04-2005, 23:34
Panowie! To forum tibia.pl a nie gej party! :p

Nevis
24-04-2005, 07:27
Szkoda ze chara sprzedałeś Demonic może niedlugo pójde do ciebie na morgane tym razem jako m sorc :) trzymaj sie

ps
troche przesadziłeś z tym mpa :P

Mental II
24-04-2005, 17:32

Proste dzieciak chciał żeby jak najwięcej ludzi oblukało ten średnio fajny film

-Res-
24-04-2005, 18:36
Lol, 26 lvl, 39 mlvl, 2 fd i 11-13 lvl afk biłeœ- ale im pokazałeœ :) The best polish pk player- WIĘCEJ TWOICH FLMÓW NA FORUM !!!!!!!!!!!!

Stracony czas na oglšdanie tego filmu ;/
niee niezla akcja byla bo ubil na raz dwa 30+ lvle ktore nie byly afk

Demonic
24-04-2005, 20:32
I co z tego że ktoś mu nabił 80 leveli a on nabił 2 następne to on jest za***isty a nie poprzedni owner a ten kolor to pewnie mu się przyśnił z miech przed zdarzeniem dlatego on ma wyłączne prawo to chodzenia w turkusowych ciuszkach. ;)

O i jeszcze jedno chłopie dlaczego ty oddychasz ja to robiłem 4 lata przed tobą więc zabraniam ci to robić. ;)

ty z***ie genetyczny.... sam robilem te postac demonica...nikt mi nie nabijal 80 lvli

ps. ja *******e jakie tu nooby, przynajmniej na tibia.de mowia ze to fajny film...

przynajmniej mam skilla nie tak jak wy.

-Res-
24-04-2005, 20:42
ty z***ie genetyczny.... sam robilem te postac demonica...nikt mi nie nabijal 80 lvli

ps. ja *******e jakie tu nooby, przynajmniej na tibia.de mowia ze to fajny film...

nie kazdy sie czepia,mi sie film podobał a temat nie zawsze musi byc powazny --

Midarth
24-04-2005, 20:50
20:46 Geralt Of Riiviia: masz hanta
Pwnd xD

Heh fajny filmik, ale kurcze mialeś niefart, bo w akcji z dragonem (kiedy przez Tibia Suite strzelaleś ;p ) koleś był na deep redzie i zostało mu ze ~15 hp :D

Wypas
25-04-2005, 11:01

Genetycznie z***any to ty jesteś czytać nieumiesz. Ja cie nieznam widziałem jak ktoś kto cie niby zna napisał że kupiłeś postać to co się plujesz. Widać po twojej inteligencji że 80 levela sam byś nigdy nienabił.

@ Puzon jednynym frajerem to jesteś ty.

Demonic
26-04-2005, 00:22
20:46 Geralt Of Riiviia: masz hanta
Pwnd xD

Heh fajny filmik, ale kurcze mialeś niefart, bo w akcji z dragonem (kiedy przez Tibia Suite strzelaleś ;p ) koleś był na deep redzie i zostało mu ze ~15 hp :D

LOL nie uzywalem suite lolq widac zreszta...

Demonic
26-04-2005, 00:24
Genetycznie z***any to ty jesteś czytać nieumiesz. Ja cie nieznam widziałem jak ktoś kto cie niby zna napisał że kupiłeś postać to co się plujesz. Widać po twojej inteligencji że 80 levela sam byś nigdy nienabił.

@ Puzon jednynym frajerem to jesteś ty.

BUAHAHAHAH nigdy 80 bym nie nabil?? LOL

napewno slyszaleso niektorych z moich charow....
gram w tibie 4 lata... gralem w to jak ty na ksiedza zorro wolales..

Rynek
26-04-2005, 02:40
Jak juz powiedzial Kolega Wypas lev nie swiadczy o czlowieku lecz jego osobowosc ogolnie zgadzam sie z nim Filmiku nie obejrzalem poniewaz jak najbardziej szkoda mi czasu na to sam mam 86 lev dobre skille i co z tego? jestem w stanie oddac swoj lev czy tam skille za kogos innego bo jesli z kim ide na hunta to odpowiadam za niego i chetnie bym mu uratowal siedzienie czy byl bys to ty czy wypas czy jakis inny ludek.... prawda z tym mpa przesadziles troszke jesli chcesz przyciagnac uwage kogos zeby obejrzal filmik napisz prawde bo sciemnianie nie ma sensu moje filmiki przyznaje sa SA NUDNE ale to nie szkodzi wazne ze daje ludzia zobaczyc jak huncic np Taktyke walki z danym potworem jak bloczyc pozwalam cieszyc sie lootem razem ze mna nic innego mi nie daje wiekszej radosci niz czytanie Pozytywnych postow niektore krytykuja moj film i co z tego? sam tez go krytykuje xD co do dlugosci grania w tibie gram 1 rok mam postac 44 master sorcerer ktorego robilem sam i 86 Elite Knight ktorego dostalem od kolegi i co w tym jest zlego ze gram kogos postacia i nie zrobilem jej sam? dal mi ja bo mnie lubi za to kim jestem a nie za to jaki mam lev..... mam do was prosbe o jedno .... PRZESTANCIE SIE KLUCIC to by bylo na tyle dzieki za uwage i cya xD

Zdzisio Pędzel
26-04-2005, 07:15
jak sie obsługuje TIBIACAM?? ;( ja nie wiem mam tibiacam i wszystko robie po przyciskach i nic nie idzie co sie dzieje ;(

Susznik Płuc
26-04-2005, 08:00
Spoko film, ale loot wcale nie byl taki dobry ;p

Midarth
26-04-2005, 08:27
LOL nie uzywalem suite lolq widac zreszta...
Mwahaha... Suite wyłączyłeś po tym jak Warrior~ uciekł z ekranu i drag zaczął iść na Ciebie -.-, a tak to ani razu nie było "You can only use runes on creatures", a pare razy "You are ext~" czyli 2 sd w pół sec. lol

Wypas
26-04-2005, 13:32
BUAHAHAHAH nigdy 80 bym nie nabil?? LOL

napewno slyszaleso niektorych z moich charow....
gram w tibie 4 lata... gralem w to jak ty na ksiedza zorro wolales..

Rozmowa z tobą to strata czasu, a z tego że przez 4 lata nabiłeś tylko 80 level niema co się cieszyć. ;)

Demonic
26-04-2005, 18:59
Mwahaha... Suite wyłączyłeś po tym jak Warrior~ uciekł z ekranu i drag zaczął iść na Ciebie -.-, a tak to ani razu nie było "You can only use runes on creatures", a pare razy "You are ext~" czyli 2 sd w pół sec. lol
wez sie schowaj dziecko grac nie umiesz.. wiec sie nie odzywaj lolq.. nie mialem suite

Midarth
26-04-2005, 22:02
wez sie schowaj dziecko grac nie umiesz.. wiec sie nie odzywaj lolq.. nie mialem suite

Wypas ma racje... Rozmowa z tobą to strata czasu "mastah of pvp" lol

Schihan
26-04-2005, 22:38
Calkiem niezly filmik.Byl troche przenudnawy i liczylem na cos lepszego jak w temacie napisales ze mpa,ale dobra.

Dragon Vegeta
27-04-2005, 09:35
Fajny Filmik ^.-

@Offtopic

Demonic jaki masz nick na Morganie / lvl / voc :P

[EDIT] Domyślam się jak się zwiesz - Ruthless Demonic :D

Demonic
27-04-2005, 17:24
Fajny Filmik ^.-

@Offtopic

Demonic jaki masz nick na Morganie / lvl / voc :P

[EDIT] Domyślam się jak się zwiesz - Ruthless Demonic :D

zgadles :D

kamil 12
27-04-2005, 22:53
Brazylijczycy sa cool, ale polakow takich jak ty to chyba zaczne pkowac...

Ze tatus cie zgwalcil jak miales 2 latka to niemoja wina i ze ci mowil ze BR to najlepszy kolega na zycie to tez niemoja wina ze jestes niedo***any tez niemoja wina ;)

Aristo~
28-04-2005, 07:05
Ze tatus cie zgwalcil jak miales 2 latka to niemoja wina i ze ci mowil ze BR to najlepszy kolega na zycie to tez niemoja wina ze jestes niedo***any tez niemoja wina ;)

n/c + 10 znakow

Demonic
05-05-2005, 02:21
Rozmowa z tobą to strata czasu, a z tego że przez 4 lata nabiłeś tylko 80 level niema co się cieszyć. ;)

ta napewno 4 lata 80 lvl? hueahueahehua
dobry joke.. i tak jestes noobem
zobacz moja postac nowa Ruthless Demonic. :evul: :evul: :evul:

Tompior
05-05-2005, 15:25
@Wypas e nie ma co z takim n00bkiem dyskutować. Chyba zauwazyles ze ten film nazwal tak samo jak sie sam nazywa czyli frajer.

Demonic
05-05-2005, 15:47
@Wypas e nie ma co z takim n00bkiem dyskutować. Chyba zauwazyles ze ten film nazwal tak samo jak sie sam nazywa czyli frajer.

ty jetses noobkiem.. idz se grac swoim charem na 12 lvlu

Tompior
05-05-2005, 16:05
Hmm demonic... Nie na 12lvlu tylko na 59.....

Vaxxia
05-05-2005, 17:39
@Demonic

Na KAŻDĄ krytykę, jaką otrzymałeś w tym temacie odpowiadasz bluzgami i wyzywaniem ludzi od noobów. Może troche pokory? I czy ty naprawde uważasz, że gdy ktoś mówi, że twój film nie jest dobry bo pisałeś o loocie - E plate, a tego nie ma, to odpowiednim kontragumentem na to jest wyzwanie gościa od noobów bo nie miał takiego lvla jak ty? Albo ta gra ci zniszczyła przez 4 lata (wg ciebie) psychike, albo byłeś psychiczny już od narodzin.

Wypas
05-05-2005, 17:47

Wiem dlatego z nim już niegadam. Strata czasu na takie niedorozwinięte umysłowo dzieci, które jedyną pocieche znajduja w tibi. ^^

Antyhak
05-05-2005, 18:54
Demonic proszę Cię przestań *******ić takie farmazony....
*** nas to obchodzi ze masz *******ony lv...
Wypas zgadzam się z tobą "niedorozwinięte umysłowo dzieci, które jedyną pocieche znajduja w tibi. ^^" Dziecko najwyraźniej nie ma pojęcia o prawdziwym życiu. Klapka przed oczami z napisem tibia i to wszystko.

Płakać się chce ;(

fuxiniz
05-05-2005, 18:58
wes po co tam na koncy html i nie ma taiego filmiku z elysi zeby dzialal same z html !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daremne!!!!!

Vaxxia
05-05-2005, 19:04
wes po co tam na koncy html i nie ma taiego filmiku z elysi zeby dzialal same z html !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daremne!!!!!

A tobie co wali? Jest <plik>.rec.html to możesz sciągać... oznacza to, że film jest uploadnięty na server RapidShare, chyba najwygodniejszy server do przechowywania takich plików jak filmiki do tibii cam... Poprostu musisz wejsc w link, przejechac na dół ekranu, kliknąć we <FREE>, poczekać 1 minute i kliknąć w link który sie pojawi na dole ekranu. Sure?

Dathiuss
05-05-2005, 19:06
Filmik byl zaje**sty ^^. Jestem pod wrazeniem (nico loot) :* B)

Janeq de'Shar z Galany :>

Dathiuss
05-05-2005, 19:09
Niezle mu dokopales Nadin :>

Pogromca pk
05-05-2005, 22:50
Lol demonic przestan sie podniecac levelem, i zmien sobie w pierwszym poscie z "najlepszy pall" na "najwyzszy level pall". Bo najwyzszy level wcale nie robi cie najlepszym, imo jestes nubem -.-
Zaraz wyskoczysz i powiesz ze nie mam takiego levelu i $#^@^#$^ (to ci akurat najlepiej wychodzi ^_^)

Polaczek jestes i tyle =D

Demonic
05-05-2005, 22:55
Lol demonic przestan sie podniecac levelem, i zmien sobie w pierwszym poscie z "najlepszy pall" na "najwyzszy level pall". Bo najwyzszy level wcale nie robi cie najlepszym, imo jestes nubem -.-
Zaraz wyskoczysz i powiesz ze nie mam takiego levelu i $#^@^#$^ (to ci akurat najlepiej wychodzi ^_^)

Polaczek jestes i tyle =D
LOL

tibia.pl nooby :p (nie mowie o wszystkich)

Pogromca pk
07-05-2005, 17:24
LOL

tibia.pl nooby :p (nie mowie o wszystkich)

"Powiedzial co wiedzial"
Idz na tibia.de, mozliwe ze zrozumiesz cos z tego co pisza. :)
(Jak odejdziesz to bede mogl powiedziec "tibia.pl nooby - ale juz jednego mniej")

U r h level u kool u get lost!

Vitihud
07-05-2005, 18:02
Plz daj nowy filmik :) Tylko, że zabij więcej ludzi :P

Kietzel
07-05-2005, 23:27

Demonic juz ciebie troche znam i twuj angielski tez nie jest jakis niesamowity chyba ze z innym ownerem rozmawialem...Tak wiec wybacz jesli nie poznalem wszystkich owneruw.I powodzenia w kopalni 24/7

Kietzel
09-05-2005, 14:27
Szkoda ze chara sprzedałeś Demonic może niedlugo pójde do ciebie na morgane tym razem jako m sorc :) trzymaj sie

ps
troche przesadziłeś z tym mpa :P

May 09 2005, 01:22:49 CET Killed at Level 75 by Kietzel Pierce

To dostaleś bilecik na morgane.
Powodzenia moze was tam odwiedze..

Rincewind
09-05-2005, 15:34
heh Demonic nie podniecalbym sie tak na twoim miejscu postacia. Moze i lvl masz duzy ale takie skille to moj kolega mial na 50 lvlu. (nawet o 1 wiekszy dist).

Tomek14
09-05-2005, 17:37
Nie rozumiem Cie Demonic, mnie wysoki lvl w Tibii nie rajcuje jakoś, podziwiam natomiast ludzi nawet z niskim lvlem, którzy zawsze pomagają, wykazują się inteligencją w prawdziwym życiu jak i w Tibii i ludzie odpowiedzialni i samodzielni. Wybacz, ale z w sposób w jaki podchodzisz do życia, marnując go na granie w Tibie nie świadczy o Tobie najlepiej. Gdybyś chociaż 1/10 czasu grania poświęcil na nauke, chociażby języka angielskiego, może mialbyś szanse coś osiągnać prócz wysokiego lvla.

Reasumując, nie wróże Ci kariery, być może będziesz zarabial, robiąc postacie do Tibii na zamówienie. Może dojdziesz do takiej wprawy, że 100 lvl będziesz robil w mniej niż miesiąc a to już spory zarobek, jeśli wziąć Twoje predyspozycje umyslowe i nie tylko.

Mam nadzieje, ze cos wyniesiesz z tego posta, jak i ogolnie z tego tematu i zaczniesz w koncu normalnie zyc.

Pozdrawiam

Demonic
09-05-2005, 23:48
May 09 2005, 01:22:49 CET Killed at Level 75 by Kietzel Pierce

To dostaleś bilecik na morgane.
Powodzenia moze was tam odwiedze..
postac juz nie moje sprzedalem na 83....

Demonic
09-05-2005, 23:48
Demonic juz ciebie troche znam i twuj angielski tez nie jest jakis niesamowity chyba ze z innym ownerem rozmawialem...Tak wiec wybacz jesli nie poznalem wszystkich owneruw.I powodzenia w kopalni 24/7
na elysi gralem sam

Wypas
10-05-2005, 11:44
na elysi gralem sam

No własnie się przyznałeś, że teraz juz sam niegrasz. ;)

BOtter
10-05-2005, 19:39
Ohoho
Są tacy Polacy co lubią br ??

Ps: br nie są cool, zwłaszcza wtedy kiedy se trenujesz i Ci zabijają stwora :/

Demonic
11-05-2005, 00:52
No własnie się przyznałeś, że teraz juz sam niegrasz. ;)
wypas zakonczmy klutnie. na elysi gralem sam sellnelem char na 83.
na morganie gram z kolega bo nie jestem komputerowcem zeby grac 24/7.
ty nie jestes noobem bo masz maly lvl etc..

LOOZ :p