Pokaż pełną wersje : Ostatnie pytanie dotyczace hellgate
po co mam tachac do hellgate 6 parceli? gdzie je mam ulozyc? jakie potwory bronia tego miejsca? gdzie jest wyjscie z hellgate kterego pilnuja tlyko slbae potwory jak ghoule itp? prosze o odpowiedz i nie kasowanie/zamykanie tematu to dla mnie bardzo wazne a DOKLADNEJ informacjii na ten temat nie ma dokladnie szukalem.
Nie wiem dokladnie gdzie trzeba dac parcele, wiem jednak ze w hellgate mozna spotkac miedzy innymi tez 2(chyba) dsy i giant spidera :P
Parcele są potrzebne, aby z Hellgate wyjść. Gdzie ułożyć ? Przy skałach prowadzących do wyjścia (a dokładniej do Wasp Caves koło Ab)Ech, praktycznie nie da się tego opisać bez mapki, a nawet jeśli, to byś nie zrozumiał. Hellgate jest spore.
Po użyciu parceli są bodajże dwa wyjścia. Jedno prowadzi do "skarbca", w którym jest kilka DS'ów i Ghoul'i, a drugie do Wasp Caves(czyli wyjście).
eh.., jak widze takie głupoty mi się słabo robi...Nie wiem dokladnie gdzie trzeba dac parcele, wiem jednak ze w hellgate mozna spotkac miedzy innymi tez 2(chyba) dsy i giant spidera fajnie masz, 2 dsy, jakby tam 2 dsy były to nikt by tam nie chodził, w hellgate są 2 aren - 1 z ghoulami, skeletonami i Paroma ( czasami respującymi się) dsami a na 2 tylko ghoule i mnóstwo dsów, bardzo fajnie tam jest, w hg jest ponadto jak powiedziałeś gs, arena rotów i pare innych miejsc i stworów ale tego jest tak naprawde mnóstwo. a parcele ustawiasz mniej więcej tak, dochodzisz do 2 arenywchodzisz na arene i ODRAZU w lewo, nigdzie do przodu bo się zlecą 2 ghoule i dsy a im dalej tym więcej. po przejściu w lewo wybijacie 2 ghoule i dalej tunelem w dół, następnie idziesz w dół dziurą, i na lewo trzymasz się cały czas ściany, wkońcu dochodzisz do skał, ustawiasz się tuż pod nimi i rzucasz pod siebie 3 parcele, następnie następna skała, znów parcele i drabinką do góry. potem już tylko długie puste tunele a dalej tylko waspy i wyjście obok ab. rzeczywiście może by się mapka przydała ale... wyjaśniłem jak umiałem najlepiej.
Poszukaj, jest temat o tym.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.