zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mity w tibi

mellus
22-04-2005, 16:57
Takich tematów jak mity o tibi jest dużo. Dlatego prosiłbym o zamieszczanie tego typu opowiastki w tym temacie. Może nawet moderatorzy zrobią z tego temat przyklejony. Usprawni to forum i ułatwi przeglądania go.

Valai
22-04-2005, 17:12
Takich tematów jak mity o tibi jest dużo. Dlatego prosiłbym o zamieszczanie tego typu opowiastki w tym temacie. Może nawet moderatorzy zrobią z tego temat przyklejony. Usprawni to forum i ułatwi przeglądania go.

I do czego ten temat ma służyć ,mieszać w głowach ?

mellus
22-04-2005, 17:16
Wiesz co, nie zamierzam na to pytanie odpowiadać. Jeśli pomyślisz to sie domyślisz.

Walrock
22-04-2005, 17:23
Jak by sie uprzeć to Tibia jest gra crpg, a mity i legendy w takich grach to podstawa.

mellus
22-04-2005, 17:27
Popieram poprzednika :p. Na forum jest całkiem sporo mitów. Więc taki temat się by przydał. Przydało by się tylko zrobić z niego przyklejonego.

bialy mis
22-04-2005, 17:33
MASZ racje bardzo mnie ciekawi pisanie o tym jak np. ktos gada na temat jakis jeszcze nie do zdobycia itemkow np ja nie wiem jak mozna sdobyc crystal mace czy howa

Czarny Lord Cieni 18 lvl

knight

mellus
22-04-2005, 17:37
Nie wiem czy to jest ironia ale jeśli nie jest to masz rację :D.

Grajper
22-04-2005, 20:49
no to dalej, męska decyzja, bo narazie ten topic powstał i nic w nim nie ma, zaśmieca forum a według autora miał to forum odciążyć. jak to w końcu ma być?? albo piszecie albo delete tematu

mellus
22-04-2005, 21:15
Więc ja zaczne :D . Na harmoni Herganon zdobył blue gemma. Jest to prawda gdyż wiele osób go widziało. Zdobył w tym samym czasie pharo sworda. A tak sie składa, że obydwie te rzeczy są w ankarum w skarbcu. A kiedy się na nie patrzy można zobaczyć dziurę. Czyżby zbie okoliczności B) . Nie sadzę.

ripper
22-04-2005, 21:23
MASZ racje bardzo mnie ciekawi pisanie o tym jak np. ktos gada na temat jakis jeszcze nie do zdobycia itemkow np ja nie wiem jak mozna sdobyc crystal mace czy howa

Czarny Lord Cieni 18 lvl

knight

Howa? A wtf to jest? Nie słyszałem nigdy xD

@on:
No w sumie to niezły pomysł. Może sie zabierzemy za wypisywanie tych "mitów"? Np o Bazyliszku, Crystal Mace, Tunder Hammer, Soft Boots itd.

mellus
22-04-2005, 21:26
Soft boots to nie legenda ale czysta prawda xD. Można je znaleźć gdzieś w skarbcu. Podobnie jak boots of waterwalkiong xD. Tylko prawdopodobnie nikt ich nie ma w tibi :( . Aha nie ma czegoś takiego jak how. Prawdopodobnie chodziło o sow (sword of valor czyli magic sword).