PDA

Pokaż pełn± wersje : Wojna na Ruberze!!

Soldierman
22-04-2005, 21:45
Szedłem wlasnie expic drutem gdy natknalem sie na Edron na ekipe z Arashi (kto jest wtajemniczomy to wie). W ostatnim czasie na Ruberze trwa wojna 2 gildi Blood Circle vs Arashi. Do tej pory Arashi prowadzilo lecz kilka dni temu Kimura Avatar (137 lvl) mial hacka i ma 102 lvl . Szanse gildi zaczely sie wyrownywac...Zobaczcie jak wygladala jedna z najkrwawszych walk na Rubera War:

1 film jest krecony przeze mnie , poczatek filmu bedzie troche nudny bo bedzie pokazane wszystko od paczatku ale pozneij zacznie sie juz walka. Staralem sie o bardzo dobre ujecia i niefortunnie zachaczylem o Exori :D oto link do 1 filmu:
http://members.lycos.co.uk/riweone/ruberawar2.rec

2 film jest krecony przez mojego kolege , jest sama walka i pokazana az do konca bitw bo niezginal jak ja :P. Polecam szczegolnie zworcic uwage pod koniec filmu na komentaze zwyciezcow, link do filmu nr 2 :
http://members.lycos.co.uk/riweone/ruberawar3.rec

Zobaczcie sami jak sobie radzili ;]....

Na koniec dodam taka ciekawostke. W wojnie bral udzial Kapedward EK 122 lvl (chyba) . Podczas walk nabil przypadkowo red skulla , deadnal i stracil caly rare set a w tym stonecutter axe !!! Gildia ktora przegrala walke niepoddaje sie i mimo tych deadow beda walczyc do konca (Kaped tez nie jest zrazony ze stracil SCA) :D:D Milego ogladania!

Bartazz
22-04-2005, 21:51
OMG wy***iste ....... !! gralem kiedys na Ruberze mialem 47 RP ale bylem hunted by Kimure Avatar , a potem mialem hacka :(

sir szpak
22-04-2005, 21:52
WoW
ale beka jaka zezzz

Soldierman
22-04-2005, 21:55
@ Bartazz wiesz teraz mozesz juz spokojnie wrocic na Rubere ( o ile nadal masz ta postac ) Kimura teraz nikogo nieruszy :] , przynajmniej dopuki Blood Circle wygrywa ..

Jacko
22-04-2005, 22:19
Ah ta Rubera... Wlasnie tam zaczelem w tibie grac :D Ale w sumie to dobrze bo teraz Tubo moze pojdzie z nami na new serwer + nasza cala ekipa i serwer jest nasz ;]

AnElKa
22-04-2005, 22:37
fajna wojenka :berserk: :D calkiem mocno sie klapali :Poglem gz filmu i wojenki xD

Jaskot
22-04-2005, 22:42
Wojna??? O kurde.... To ja naprawde do tyłu jestem... Troche niegram a tu się lej± :P Najs wojenka :)

Lord Smencik
22-04-2005, 22:43
hahahhaha... a ja tam bylem... :D latalem za nimi moim druidkiem... szkoda ze nie mialem sd bym hity na inconie mogl wyprobowac :D dziex ziomek za filma bede sobie przypominal ta wspaniala bitwe niestety przegrana przez Arashi :( ale wona sie jeszcze nie skonczyla ;] !

Wypas
22-04-2005, 22:49
Na koniec dodam taka ciekawostke. W wojnie bral udzial Kapedward EK 122 lvl (chyba) . Podczas walk nabil przypadkowo red skulla , deadnal i stracil caly rare set a w tym stonecutter axe !!! Gildia ktora przegrala walke niepoddaje sie i mimo tych deadow beda walczyc do konca (Kaped tez nie jest zrazony ze stracil SCA) :D:D Milego ogladania!

Hehe może go wylotował jaki¶ lowlevel i sie nieĽle zdziwił ;)

-=Melon=-
22-04-2005, 22:55
Bylem tam tez razem z moim kuzynem Smencikiem :P Szkoda ze Blood Circle wygrywa, po stronie Arashi jest w koncu moj protector ;] Mam nadzieje ze sie nie poddadza!! :)

Hail Arashi !

Lordek Of Rubera
22-04-2005, 22:59
Mój uncle też się w wojne wpiedolił -.- no i *** :/

Tee Shady też dedł. Helodus (mój protector) dedł. Ja *******e- to już chyba trzecia wojna od roku!!

Wybuchnie rewolucja na ruberze. Zabili Titana... Uuuuuu...

Widze mojego uncle! Thymnhozinho 0.o!

Filmik Kosiarza do dupy

@Smencik

Smenick smencik impotencik ^^

Soldierman
23-04-2005, 00:24
uheuheuheuh , moze na rubere wrocicie??

Jacko
23-04-2005, 09:10
Rubera fajna, gra tam jeszcze sporo moich kumpli, ale jak przypomne sobie te lagi (USA) to po prostu parodia, nigdy tam nie wroce ;)

Vorph
23-04-2005, 15:30
Rubera to najwieksza kupa...za duzo power abusers...ALE JAK SIE DOWIEDZIALEM ZE KIMURE HACKNELI TO MYSLALEM ZE SIE POSIKAM :D wreszcie ktos pokazal debilom

off topic-i ja mialem za duzo podpis :| (Lordek of Rubera)

KornikCrew
23-04-2005, 16:30
no fajan wojenka;p