Pokaż pełną wersje : Wyprawa na poh
Ziomululek
23-04-2005, 09:09
Co tu duzo muwic miłego oglądania acha i Crown Legsy mam w depo prosze sie nie smiac:D
http://rapidshare.de/files/1392242/POH__Krutki__ale__dobry.html
CinekMarcin
23-04-2005, 09:23
sciagam ten filmik w folderze tibicam jest chce wlaczyc nie dziala !! X( X( Dlaczego ? Nie pokazuje mi sie na liscie do odtwarzania w tibi !! X( PomocY !! :)
sciagam ten filmik w folderze tibicam jest chce wlaczyc nie dziala !! X( X( Dlaczego ? Nie pokazuje mi sie na liscie do odtwarzania w tibi !! X( PomocY !! :)
Czy nie widzisz, że końcówka tego pliku to html... prawdobodobnie Keylogger!
CinekMarcin
23-04-2005, 09:43
na rapidesh zawsze jest .html ...
vizjereia
23-04-2005, 10:06
Otworzyc ci sie nie chce gdyz jest to chyba za dluga nazwa jeszcze nie sciagalem ale to jest pewnie przyczyna tego. Skróc nazwe i all powinno byc OK
Evil Ligon
23-04-2005, 10:24
A gdzie tam jest rec na rapi... jest zawsze rec.html a tu tylko html 0.0
CinekMarcin
23-04-2005, 10:45
eeeee top jest keylogger :d dobrze ze dzis nie gralem w tibie :P NIe Sciagac !
Ziomululek
23-04-2005, 11:07
nie pie... ze to key bo nawet nie umiem ich robic
CinekMarcin
23-04-2005, 11:11
to dlaczego jest sam Plik a nie ma Plik rec jak w filmikach ?
binek1986
23-04-2005, 11:20
Smiac mi sie chce jak to czytam. Robicie z siebie posmiewisko, zamiast chwilke, odrobinke pomyslec. W katalogu z tibiacam jest wiele plikow. Program przy uruchamianiu badz aktywacji tworzy liste plikow, jak myslicie skad wie ktore sa flimami ? Czyzby po rozszerzeniu *.rec ?? Taaaa, wiec dlaczego by nie dac temu "nie nazwanemu do konca" plikowi ktory sciagneliscie, rozszerzenia *.rec ? To by wiele dalo, flim bylby na liscie, poniewaz program zauwaza pliki tylko i wylacznie z rozszerzeniem *.rec. Autor widocznie przy zmianie nazwy badz zapisaniu, nie nadal rozszerzenia i juz kazdy pisze ze to keylogger... Odpalalem flimik i widzialem kawalek. Btw nie ma czego sie wstydzic studded legsow :p maja one mniej cap niz crown, a widac ze capa ci braklo troszke ;>
Smiac mi sie chce jak to czytam. Robicie z siebie posmiewisko, zamiast chwilke, odrobinke pomyslec. W katalogu z tibiacam jest wiele plikow. Program przy uruchamianiu badz aktywacji tworzy liste plikow, jak myslicie skad wie ktore sa flimami ? Czyzby po rozszerzeniu *.rec ?? Taaaa, wiec dlaczego by nie dac temu "nie nazwanemu do konca" plikowi ktory sciagneliscie, rozszerzenia *.rec ? To by wiele dalo, flim bylby na liscie, poniewaz program zauwaza pliki tylko i wylacznie z rozszerzeniem *.rec. Autor widocznie przy zmianie nazwy badz zapisaniu, nie nadal rozszerzenia i juz kazdy pisze ze to keylogger... Odpalalem flimik i widzialem kawalek. Btw nie ma czego sie wstydzic studded legsow :p maja one mniej cap niz crown, a widac ze capa ci braklo troszke ;>
Nagrywając w TibiCAM filmik odrazu ma końcówke .rec niewiem czym on zmieniał nazwe filmu że mu ta końcówka znikneła. Wole tego nie ściągać.
binek1986 ma rację... po pierwsze przy ściąganiu pliku zmniejszacie nazwę do np. "poh" i dodajecie końcówkę *.rec
Całość powinna więc wyglądać tak: "poh.rec"
Całość pliku zeskanowałem... nic nie ma... (w sensie że key loggera).
No i się pojawiło na liście!!
Błąd wynika z tego że Autor na początku filmu nazwał go np. "fdgfgdf.rec", nazwa się nie podobała to zmienił zapominając o końcówce *.rec i to tyle.
jak wrócę z basenu dam edita... :p
23-04-2005, 16:36
nie pie... ze to key bo nawet nie umiem ich robic
a kto sie pyta czy umiesz? a po za tym co to jest??
Robert Ignatowicz
23-04-2005, 17:19
Boze ale jestes noob lpiej nie graj w nia bo jak cie znajde to zabije i kur.. za*******. ci wmord kapiszonie ***a.. :baby: X( piz.. za***...
Boze ale jestes noob lpiej nie graj w nia bo jak cie znajde to zabije i kur.. za*******. ci wmord kapiszonie ***a.. :baby: X( piz.. za***...
Ledwo co założył konto i już wszytkich bluzga.
Alli Toxyczny
23-04-2005, 18:15
hehe widać ze koles zaczyna sie bulwersowaĆ:P/zle to zrobiles z deka myslales ze kazdy bedzie sciągał a tutaj ktos ciebie zdemaskował.Słaby z ciebie haker:P
na poh***** wszystko wsadzisz(najczesciej key loger)
poh*****(ludzie to robią po to ..zeby dla odbiorców sie szybciej sciągało....gowno prawda czesto keyloger:P)
poh.rec(normalny czysty film...wyzsza szkoła jazdy wsadzic tam keylogera...! a na pewno sie da:))
Ziomululek
23-04-2005, 18:26
Noobie nawet nie umiem keyylogerów dawac i nie wiem czemu ale film nie działa a tamtego stara to chyba kelloger.
Ziomululek ma rację. Naprawde plik czysty, nie był w rar, ani w zip...
Najpierw zeskanujcie plik, a nie mówicie brednie !!
I to na całym forum... jak macie doówd, zdjęcie z analizy anty-wira, czy coś innego to pokażcie... a nie pie******* jak nic nie wiecie lol.
Ziomululek
23-04-2005, 19:07
dzieki za poparcie ****a n00by sie sraja a nic nie wiedzą.
Obejrzałem filmik więc dam edita
@edit:
Na początku zamulający ostro... przewiłem na max :P Same cyce i mino. No ale potem się postarałeś xD. Sporo pojechanych akcji z GSem i Orcami ;)
Szczegulnie z tym 1 GSem hehe... Potem już znowu przewijałem :D
Ogółem filmik nie zaskakujący acz są Bardzo Ciekawe Momenty hihhi.
@up:
No problem, masz u mnie poparcie bo plik czysty...
Jak ktoś nie wie jak odpalić, to mogę powtórzyć. 8o
Obejrzałem filmik więc dam edita
@edit:
Na początku zamulający ostro... przewiłem na max :P Same cyce i mino. No ale potem się postarałeś xD. Sporo pojechanych akcji z GSem i Orcami ;)
Szczegulnie z tym 1 GSem hehe... Potem już znowu przewijałem :D
Ogółem filmik nie zaskakujący acz są Bardzo Ciekawe Momenty hihhi.
@up:
No problem, masz u mnie poparcie bo plik czysty...
Jak ktoś nie wie jak odpalić, to mogę powtórzyć.
binek1986
24-04-2005, 00:06
hehe widać ze koles zaczyna sie bulwersowaĆ:P/zle to zrobiles z deka myslales ze kazdy bedzie sciągał a tutaj ktos ciebie zdemaskował.Słaby z ciebie haker:P
na poh***** wszystko wsadzisz(najczesciej key loger)
poh*****(ludzie to robią po to ..zeby dla odbiorców sie szybciej sciągało....gowno prawda czesto keyloger:P)
poh.rec(normalny czysty film...wyzsza szkoła jazdy wsadzic tam keylogera...! a na pewno sie da:))
A moze bys tak poczytal co ludzie (czyli ja) napisali pare postow wczesniej ?
Sprawdzalem, dzialalo, nie umiales uruchomic, pokazales ze jestes lamerem i jeszcze masz pretensje. Co do plikow *. rar, ******, sa to archiwa, tworzone aby skompresowac dane, czyli zmniejszyc ich rozmiar, zamiast sciagac z serwera plik 2mb chyba lepiej sciagnac go jako plik 500kb ? Poza tym sciagajac plik ****** lub ****** masz mozliwosc zobaczenia jakie pliki znajduja sie w jego wnetrzu wiec jak sie znasz to nei uruchomisz zadnego keyloggera ani wirusa (chociaz po tym twoim poscie widac ze sie nie znasz za bardzo na komputerach, a w szkole na informatyce nauczyles sie tylko jak zmienic czcionke w Wordzie i jak narysowac kwadrat w Paincie)
I on ma kurna rację !!
Noob's Attack ! AAAAAAAAAAAAA !
pliki ****** i ****** można podglądać zanim się je zrozpakuje....
Niektórzy niczego się nie nauczą 8o
Alli Toxyczny
29-04-2005, 20:59
mukul jestes z białego...masz przeje*ane/nie rozmawiaj z nikim na priv kazdy privi moze byc moj;]masz w*******
Mishima Kazama
29-04-2005, 21:20
i kolejny filmik z serii sciagac czy nie... ludzie tak trudno zrobic rehosta?omg to takie trudne? zrobilby ten trep co uploaduje rehosta a nie ludzi straszy ... przeciez kazdy dobrze wie ze niewiele ludzi bedzie sciagalo jesli koncowka to nie.rec a zrobic tego .rec chyba nie jest trudno
Ziomululek
29-04-2005, 21:27
Ja pier.....jak nie umiesz otworzyc to zamknij dupe i nie sciągaj!!!wystarczy tylko skrucic nazwe i dopisac rec*
Mishima Kazama
29-04-2005, 23:26
to raczej ty nie umiesz z rehostowac tego twojego *******onego noobowego filmiku bo ****a napisales juz kilka postow nic nie wnoszacych do rozwiazania problemu a w tym czasie moglbys juz zrehostowac ten twoj noobowaty filmik dla 12 latkow 100 razy wiec zamknij dupe a tego twojego syfu nie sciagne bo jesli ty go kreciles to musi z niego wyplywac piekna gra
Ziomululek
30-04-2005, 08:35
szmaciazu nie znasz sie to zamknij du.... nOObie poczytaj co napisali i nawet nie widziałes filmu to go nie krytykuj smieciu.jak to sciagniesz zmieniasz koncuwke tylko na rec*chyba matka cie nie nauczyła czytać
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.