Pokaż pełną wersje : br & szwed kto lepszy noob?????
nie moge sie zdecydowac kto lepszy noobiec szwedy czy bry szwedami robimy wojne br wkurzajom kazdego kogo zobacza mze i nie kazdego wiec zalozylem ten temat zeby kazdy mugl sie domyslic kto gorszy noob bry czy szwed ten teamat ma powiazanie szwed i bry wiec powiem jak te posty powinny wyglodac
1.szwed bry kogo wolisz i kogo nie lubisz
2.co ci szwedzi i bry zrobili ??
3.no i w tym pukcie mozecie sie wyzyc :p
Raistlinek
23-04-2005, 11:37
1)Polacy
2)złodzieje, pkrzy, nie znają anglika(w większości ofcoz ze nie wszyscy...)
3)a ten punkt to po cholere?
1)Najwiekszym n00bem jest ten, ktory zaklada takie idiotyczne tematy i oskarza innych, nie patrzac, ze jedna osoba nie jest odpowiedzialna za caly kraj.
2)Nic nie zrobili. Br faktycznie nie wszyscy znaja ang, ale my nie lepsi. Zreszta, wielu swe & br sa lepszymi i milszymi graczami niz pl...
3)a ten punkt to po cholere?[/QUOTE]
ten pukt tak se jesli jecez sie wyzyc :P a i polakuw nie wtrocamy w ten temat zeby sie inni sie zdenerwowali sie B)
Shein Silvershadow
23-04-2005, 11:45
@offtopic
A mnie "wkurzajom" takie osoby, które nie potrafią się poprawnie wyrazić w języku ojczystym.
1. Nie lubię ludzi, którzy kradną (dziś taki miły polak pozbawił mnie mojego lootbaga, inny przyłączył się do bicia potworów)
2. Nic. Zaprzyjaźniłem się nawet z jednym szwedem - bardzo miły człowiek. Można porozmawiać, w przeciwieństwie do większości polaków w Tibii.
@down
ten temacik jest dla tych kturych nie lubia br i szwed nie powiedzialem ze jedna osoba za caly kraj odpowiada ale naprawde 1 moze popsuc reputacje tak jagby jak by sie wysilil
Tak, są takie osoby, psujące reputację kraju, i ty do takich należysz - niestety.
[QUOTE=Nekromanta]1)Najwiekszym n00bem jest ten, ktory zaklada takie idiotyczne tematy i oskarza innych, nie patrzac, ze jedna osoba nie jest odpowiedzialna za caly kraj.
2)Nic nie zrobili. Br faktycznie nie wszyscy znaja ang, ale my nie lepsi. Zreszta, wielu swe & br sa lepszymi i milszymi graczami niz pl...[/QUOT
ten temacik jest dla tych kturych nie lubia br i szwed nie powiedzialem ze jedna osoba za caly kraj odpowiada ale naprawde 1 moze popsuc reputacje tak jagby jak by sie wysilil
Ma$ter MatiK
23-04-2005, 11:46
nie moge sie zdecydowac kto lepszy noobiec szwedy czy bry szwedami robimy wojne br wkurzajom kazdego kogo zobacza mze i nie kazdego wiec zalozylem ten temat zeby kazdy mugl sie domyslic kto gorszy noob bry czy szwed ten teamat ma powiazanie szwed i bry wiec powiem jak te posty powinny wyglodac
3.no i w tym pukcie mozecie sie wyzyc :p
1.Nie lubie Polakow ktorzy zakladaja bezsensowne tematy i ktorzy kalecza jezyk ojczysty.Wole obcokrajowcow od wiekszosci polskich graczy w tibie...
2.Hmm...Nic??Szwedzi i polacy mnie ani razu nie wyzywali lub zabili a polacy tak.
3Are you noob???!!!!!11111Free itanz !!!!111111 plx1111 oneoneone
Precz z rasizmem i ksenofobią. Jak mozesz nazywać kogokolwiek innej narodowości noobem, jak sam nie potrafisz napisac jednego zdania we własnym ojczystym jezyku bez błędu.
Zamykam, oszczędze Ci bycia zjechanym przez innych (myślących) użytkowników.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.