Pokaż pełną wersje : Rekrutacja do guildi ,,Manieczki Rzeznicy Team''!!
czarodziej_czasu
23-04-2005, 18:18
Ja jako sekretarz leadera(vice-leader) oglaszam nabor do guildi ,,Manieczki Rzeznicy Team''. Przyjmujemy od 25lvl, skille i magic level sie nie licza. Kladziemy szczegolny nacisk na nabór ludzi ktorzy maja pacc i od razu robimy ich vice-leaderami. Nie przewidujemy guild housa. Gildia jest darmowa- narazie nie przewidujemy zadnych skladek. Przyjmujemy Tylko Polaków. Obecnosc na guild czacie jest obowiazkowa. Jesli chcesz dojsc do gildi odezwij sie do Rigimun'a lub do Czarodziej'a Czasu.
Imprezowy Chłoptaś
23-04-2005, 18:28
O to ja chetnie wstapie... Moj Nick Angels Of stars !
czarodziej_czasu
23-04-2005, 19:05
O to ja chetnie wstapie... Moj Nick Angels Of stars !
Przykro mi chłopcze.... zmieniliśmy wymagania i przyjmujemy od 25 levelu a ty masz 12....papa
czarodziej_czasu
24-04-2005, 08:43
Potrzebujemy jednego vice leadera bo jeden zostal wydalony za niestosowanie sie do zasad!!
Prosze sie zglaszac do mnie (czarodziej czasu) lub do leadera (rigimun)!!
<Edit>
Już nie!!
Yo ja moglbym wstapic:
Nick: Diani
Swiat: Secura
Profesja: Sorcerer
Mlev: 25 (SD)
Level: 15
Zamieszkanie: Carlin
ROTFL!
Rozumiem robicie kolejna gildie na wzór Ekwadoru ( http://blacklist.silverguardians.de./index.php?module=guild&cmd=check_members&guildname=Ekwador+Manieczki+Team ), ktora obecnie jest najgorsza gildia na Secura pod względem oszustów.
Wasza gildia ma zaledwie kilka dni a juz mozna zobaczyc ile jest w niej oszustów ( http://blacklist.silverguardians.de./index.php?module=guild&cmd=check_members&guildname=Manieczki+Rzeznicy+Team ).
Nie polecam tej gildi !
Nie widze przyszlosci dla tej gildi jesli wzorujecie sie na tych Ekwador szmaty team.
Ludzie jesli macie zamiar wstapic to takich gildii to zastanowcie sie 2 razy zanim zrobicie takie cos :) tzreba kompletnie nie miec lba na karku zeby vice byl ktos z przypadku ;] widac ze gildia jest niestabilna i jesli nie rozleci sie predko to na pewno beda konflikty w srodku... albo nuubki :> (nie obrazam nikogo co jest w tej gildii ale...)
Nie widze przyszlosci dla tej gildi jesli wzorujecie sie na tych Ekwador szmaty team.
Masz kompleksy ze ich wyzywasz czy tylko zazdroscisz tam co poniektórym levelu? Zalosne... Chialbys byc jedna z tych jak to okresliles 'szmat'.
@up
Pewnie bo gildia znajduje sie na Black Listed a tego typu jest mało- zrzeszaja zlodzieju, scammerow itp.
czarodziej_czasu
28-04-2005, 15:48
Sprawa wyglada tak:
Potrzebowaliśmy jednego vice leadera wienc dodalismy Sir Reskirda a on pododawal pelno wiary z bl.
Jak zobaczyłem ze jest tak kiepsko to powywalałem all co maja bl z guildi (oczywiscie bezemnie bo ja zostalem niesluszanie dodany na bl ;( )
Sprawa wyglada tak:
Potrzebowaliśmy jednego vice leadera wienc dodalismy Sir Reskirda a on pododawal pelno wiary z bl.
Jak zobaczyłem ze jest tak kiepsko to powywalałem all co maja bl z guildi (oczywiscie bezemnie bo ja zostalem niesluszanie dodany na bl ;( )
I co z tego? Wpis to wpis - nie ma zadnej dyskusji. A co jesli ci wszyscy inni tez byli nieslusznie dodani?
Hmm, brzmi noobowsko.... :baby:
Niewiem czlowieku Z kand ty wzieles Ta nazwe ... Ale so jeszcze bardzie Noobiarskie :P Np jak (Zjednoczeni Emeryci) itp :P
Tak ztwórzcie mocną gildie, i zróbcie wojne...
Ab'Dendriels Guard vs. wy ahahaha
Po co gildia na secura!?
Chyba paczka na hunty zjednoczona w gildi....
Ale nie 20+ lvl ahahahh!!!
Lady Koteczka
29-05-2005, 19:34
8o mam 20 lvl i bardzo che isc do gildi plx
Sir Rafiki
08-06-2005, 18:52
Ja mógłbym wejść mój nick: Ador Simus
Jerkov Thundersword
18-10-2005, 09:03
Przykro mi chłopcze.... zmieniliśmy wymagania i przyjmujemy od 25 levelu a ty masz 12....papa
Ale nazwa gildii właśnie pod takie lvlki pasuje B)
Żeby to była tylko nazwa gildii...
Nie warto join'ować. To tylko strata czasu i zepsucie sobie opinii...
Quaker Masters
24-10-2005, 15:08
Szukam Gildii :)
Nick: Slayer-Quaker :P
lvl: 12 ;( ;( :baby:
mlvl: 12 ;( :baby:
skile: Czy druidowi przydają sie skile?? Bo raczej on atakuje z runek. 16/17
Profesja: Druid.
Staz konta: z 5 miesiecy...
Aktywnosc: w dzien 1gdz :/ ale w weekendy o wiele wiele dluzej...
Slayer-Reaven
25-10-2005, 07:50
Szukam Gildii :)
Nick: Slayer-Quaker :P
lvl: 12 ;( ;( :baby:
mlvl: 12 ;( :baby:
skile: Czy druidowi przydają sie skile?? Bo raczej on atakuje z runek. 16/17
Profesja: Druid.
Staz konta: z 5 miesiecy...
Aktywnosc: w dzien 1gdz :/ ale w weekendy o wiele wiele dluzej...
Skille druidowi nie są tak strasznie potrzebne. Ale oczywiście to nie znaczy, że nawet nie ma próbować skillować...
P.S.
Radzę kupić sobie czar do robienia run Ultimate Healing... Napewno się przyda, a i ja na tym skorzystam :)
Quaker Masters
25-10-2005, 14:48
Skille druidowi nie są tak strasznie potrzebne. Ale oczywiście to nie znaczy, że nawet nie ma próbować skillować...
P.S.
Radzę kupić sobie czar do robienia run Ultimate Healing... Napewno się przyda, a i ja na tym skorzystam :)
Zgodze sie z tym braciszku tylko jest maly problemik: szczeguly podam na gg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.