PDA

Pokaż pełną wersje : pytanie do ludzi z PACC

Yomhuidel
29-02-2004, 08:00
czy wraz z zakupem PACC wynająłęś sobie domek :)

Sir gregor
29-02-2004, 09:13
a co sie dzieje jeśli komuś skończy sie pac a zostanie na wyspie zakazanej tylko dla pacuw na roku albo na peinie

Gimlos
29-02-2004, 09:26
Oryginalnie dodany przez Sir gregor
a co sie dzieje jeśli komuś skończy sie pac a zostanie na wyspie zakazanej tylko dla pacuw na roku albo na peinie
laduje w innym miescie, razem z dobytkiem z depo miast dla pacc . o ile dobrze pamietam laduje sie w thais, ale moge sie mylic .

A ja domku od razu nie kupilem wstrzymalem sie z tym troche czasu ( pierwsze GH bylo ^^ ) ;)

kotomaniak
29-02-2004, 10:01
Nistety dobytek z pacc depo zostaje tam gdzie był czyli w pacc depo :D . Jeśli chcesz go odzyskać to musisz ponownie kupić pacc. :(

Piomos
29-02-2004, 10:11
Oczywiście jak kupiłem PACCa to od razu zainteresowałem się domkiem. Gram na Antice i Isarze. Na tym pierwszym serwerze domek z 10 polami (dla niekumatych 3x3+1 drzwi) kosztuje teraz w okolicach 70k. Na Isarze taki domek kupiłem za 2k.

Fajna sprawa ten domek. Pamiętam sytuację, jak pomyliłem drogę do Cyclopolis i trafiłem na Scropiony (pod ziemią). Zatruły mnie, a ja nie miałem wystarczająco many na Antidote. Życie ubywało, więc postanowiłem isć w strone domku. Nie mogłem do niego wejść, gdyż atakowałem potworki. Wrzuciłem przez okno swój eq i loot i zginąłem :P Obudziłem się tylko w świątyni...

Chomik
29-02-2004, 18:56
Mój qmpel ma Pacca i se u niego mieszkam i jest spox chociaż domek mały

U$3r
29-02-2004, 21:28
Na razie na pacc acc mam tylko uh makera, wiec po co mi dom. Czekam na nowy server a mam 194 dni pacca...jeszcze:D

U$3r

Hegemmon
29-02-2004, 21:35
oops w sądzie niechcący zaznaczyłem "nie" ale jest zupełnie odwrotnie.. z tym, żę po tygodniu go sprzedałem bo kasa była potrzebna ^^