Pokaż pełną wersje : Jak wyciągać potworki
Witam!!!
Może ktoś z was wie jak można wyciągnąć potworka np. z podziemi na powierzchnię. Wielokrotnie widziałem jak ktoś brał sobie buga z podziemi. Chciuałbym żeby ktoś opisał jak to sie robi. Będę wdzięczny
Sher Khan
24-04-2005, 09:45
potwor musi byc bezposrednio na miejscu 'rope place'. Wchodzisz do gory i uzywasz liny na dziurze. Nie da sie wyciagac ze schodow chyba.
Trzeba potworka wsunąć na rope place? czy jak? widziałem jak na rooku wyciągali orki przy drabinie.
Analogicznie do podanego sposobu mozna wyciągnąć potwora po drabinie. O wyciąganiu ze schodów też nie słyszałem, chyba nie jest możliwe.
@up
Po prostu musi stać NA ROPE PLACE, albo tuż POD drabiną. Z tym drugim to nie problem, gorzej jest go ustawić na Rope place i wyjść z tej jaskinii :P Ale zawsze Ty możesz zapędzić go do rope place, a ktoś może Ci go wyciągnąć na górę... Ale spróbuj samemu, uda Ci się w końcu :)
Mi chodzi o to jak go wyciągnąć, a nie czy się da.
Sher Khan
24-04-2005, 10:00
potwor musi byc bezposrednio na miejscu 'rope place'. Wchodzisz do gory i uzywasz liny na dziurze. Nie da sie wyciagac ze schodow chyba. odpowiedz abcd
pryklad: kolo poczty w Ab jest zejscie do kanalow do szczurow, schodzimy tam, lurujemy rata tak aby STAL NA KRATCE Z DRABINA, my w tym przypadku musimy stac o 1 kratke od drabinki, wychodzimy drabinka, uzywamy liny na kratce kanalizacyjnej i w ten sposob wyciagamy rata...
na rope place sie nie da, chyba kolega zostanie na dole i zluruje nam potworka na rope place a my go wtedy mozemy wyciagnac..
na schodach sie nie da... chociazby w pokoju z questem na Cs'a, wedke i costam jeszcze :P mozna sprawdzic...
Jerkov Thundersword
26-04-2005, 00:48
Tak zaczynają lurerzy... ;)
Musisz zaciągnąć stwora na rope place i wyciągnąć liną... sprawniej idzie to w dwójkę, kiedy ktoś pilnuje aby potwór nie odzedł od rope pleace...
Nie można lurowac czy tam rope'ować potworów poprzez schody lub kamienne poejścia. Tylko poprzez otwory i drabiny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.