zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to jest Laleczka Voodoo i co sie z nom robi

Sensodyne
24-04-2005, 11:06
Czesc witam wszystkich mam 1 pytanie Co to jest ta Lalechka Voodoo i do czego ona sluzy i jak jej uzywac prosze wszystkich na odpisanie na muj temat.

Czekam na Forum
lub na adres e-mail na [email protected]
i na muj nr.gg 4829624

Wszystkich chetnych zapraszam serdecznie.

Vermyn
24-04-2005, 11:15
1. Sam sobie odpowiedziales, jest to 'Laleczka Voodoo'.
2. Jest do niczego.

Youzek.
24-04-2005, 13:41
jesli chodzi ci o misterius fetish to teraz nie slurzy do niczego ale kiedys morzna za jej pomoca wyjsc z hell gate

Vermyn
24-04-2005, 16:51
@up

Jemu nie chodzi do Mysterious Fetish, chodzi o Voodoo Doll...

Yyyeey
16-05-2005, 15:07
wlasnie skad wziocc voodoo doll?

Lig@
17-05-2005, 15:59
re:UP

Z questa. Na stronie pisze, że strzegą go 3 witche.....

morwi
17-05-2005, 16:28
o boze, jak ja widze ta wasza ortografie to plakac mi sie chce

-Res-
17-05-2005, 16:32
Czesc witam wszystkich mam 1 pytanie Co to jest ta Lalechka Voodoo i do czego ona sluzy i jak jej uzywac prosze wszystkich na odpisanie na muj temat.

Co wy z tym muj ? Przeciez to głupi błąd -.-

Laleczka Voodoo jest z questa ,ma opis że wygląda jak mały król czy jakos tak...Nie jest do niczego
jesli chodzi ci o misterius fetish to teraz nie slurzy do niczego ale kiedys morzna za jej pomoca wyjsc z hell gate
Co to znaczy "morzna" ? Chodzi o morze ? Te duże ?

Seniz
17-05-2005, 17:21
@ -Res-
Jak ktos kiedys powiedzial: "Sa ludzie i taborety" :P [Bez obrazy dla taboretow:P]

Bobi
17-05-2005, 18:19
@Res
Czytając Twoje posty dochodze do wniosku, że wybitnie lubisz udupiać ludzi z bardzo błachych powodów. Jak pisze "morze" to wiesz chyba, że chodzi mu o "może" chyba się kapłeś co nie? Jeśli nie to Ty nie on musi nad sobą popracować....
@topic
Laleczka VooDoo jest poprostu kolejną z wielu nie przydatnych rzeczy którymi ewentualnie można udekorowac domek. Z jej pomocą nie staniesz się bogaty, nie przejdziesz anihilatora ani nie zdobędziesz żadnych "fri itynsów". Jak ktoś chce wiedzieć jak ją dostać to niech uda się na bagna. Tam w pewnym miejscu jest dziura z 3 czarownicami po których zabiciu możemy zabrac sobie laleczke VooDoo i świecącą różdżke. Myśle, że można zamknąć temat...

Van Gul'dan Moose
25-05-2005, 15:53
to chyba oczywiste co sie z tym robi!!!
bierzesz laleczke w jedna reke,dagger w druga i wypowiadajac slowa "niech ( tu wstaw imie postaci) zdechnie w męczarniach"i wbijesz sztylet w laleczke,to postac lub jego użytkowik zginie w przeciagu 79.9 lat.

ciemne dropsy
25-05-2005, 17:12
Czy mi sie zdaje czy jest jakas autokoretka na forum? :)

Ontop? Voodoo nie przydajesie w tibii do niczego, mozna ja dac jakiemus natretnemu noobkowi ktoremu trzeba zapchac itanzowy glod.

trixick
26-07-2007, 18:58
Czy można jakoś taką laleczkę zrobić własnoręcznie?

Stone-Pall
27-07-2007, 08:58
@up
Nie!

Agrrr...
Laleczki voodo są potrzebne (chyba) do addonu "shaman" i (chyba) do możliwości pływania na wyspe żułwi i piratuw ;)

Szybki'lols
27-07-2007, 09:57
@up
Nie!

Agrrr...
Laleczki voodo są potrzebne (chyba) do addonu "shaman" i (chyba) do możliwości pływania na wyspe żułwi i piratuw ;)

A ja myślałem że można laleczki wymienić na słownik ortograficzny u NPC Ortografisokos!

@edti:

Właśnie widzę że pierwsze II posty są dziwne zaznaczone błędy.

Trollus
27-07-2007, 13:13
Ale o jakiego Voodoo Doll'a Ci chodzi? BO jest kilka rodzajów!
Jest "Pirate" Vodoo Doll , "Dworc" Voodoo Doll i "King" Voodoo Doll !
Każda ma inny wygląd służy do czego innego i nie ma tam tego normalnie napisane w nazwie itemu ale w jego opisie. A i Te Voodoo Doll to wypadają z:
Cultów (Pirate) , Dworc'ów (Dworc) , z Questu (king).
Rozwiązałem problem? Z góry dziękuje i polecam używanie stronki tibia.pl nie tylko do pisania debilnych tematów ,ale także do sprawdzenia tych różnych działów jak "Questowe" , "Ozdoby" i inne. Tam znajdziecie większośćodpowiedzi na swoje głupie pytania X( ...

Nari
27-07-2007, 13:27
Lol, macie wysoki poziom inteligencji jak na 11-13 latków :) Davbek poprafiał posty, wystarczy spojrzeć na date edycji.