zaloguj się

Pokaż pełną wersje : co najcenniejszego znalezliście w martwym graczu?

Minox
24-04-2005, 11:23
co najcenniejszego znalezliście w martwym graczu? ja znalazlem u gościa ktorego zabil lew 8o plecak hmm i gfb,3k,i fire sworda :]

Jupiter102
24-04-2005, 11:34
Ja znalazłem bp wyładowany runkami różnego rodzaju i 1k (niestety jak tyko zabrałem plecak, wrócił jego właściciel i zaliczyłem deda) :D :D :D

mr.marm
24-04-2005, 11:52
co najcenniejszego znalezliście w martwym graczu? ja znalazlem u gościa ktorego zabil lew 8o plecak hmm i gfb,3k,i fire sworda :]

Ja bym się tak nie cieszył... Zgodnie z zasadami kultury tibijskiej (i nie tylko) powinieneś oddać swoje "znalezisko". Ja staram się być uczciwym graczem i nawet gdy znajdę coś BARDZO cennego (jak na mój level) to oddaję. Inni ludzie też czasem tak robią. Albo przynajmniej odsprzedają Ci po niskiej cenie twój ekwipunek. Ja jednak namawiam do uczciwości, bo sam chciałbym żeby ją okazywano w stosunku do mnie. Miło by było po DEADzie nie bać się straty EQ, tylko otworzyć depo a wnim zobaczyć paczkę przysłaną przez uczciwego znalazcę...

Minox
24-04-2005, 12:00
Tylko że pytanie brzmiało "jaką najcenniejszą rzecz ZNALEŹLIŚCIE w martwym graczu", a nie jaką sobie wzieliście...

Knight Simon Dark lord
24-04-2005, 12:03
m isie udało znaleść raz d-hmmera p-shield rope,wdke i troche gp

mr.marm
24-04-2005, 12:39
Tylko że pytanie brzmiało "jaką najcenniejszą rzecz ZNALEŹLIŚCIE w martwym graczu", a nie jaką sobie wzieliście...
No tak, ale Twoją radość odczytałem w ten sposób, że sobie zakosiłeś te rzeczy. Jeżeli nie taka była Twoja intencja i naprawdę miałeś na myśli tylko znalezienie, to bardzo przepraszam :P

PS Piszę posty grając w Tibie - czasem nie skupiam się na tym wystarczająco...

Zegenis
24-04-2005, 12:50
C-set
Skull staf
Leather Boots
Crown shield
crus helm

To bylo cialko mojego kumpla blokera który padl na dlach ;)