Pokaż pełną wersje : Orki w lighthouse O.o [Rubera]
Myst Rydan
24-04-2005, 14:15
Dzis razem z 2 kolegami postanowilismy troche pochodzic w okolicach Thais, m.in. na guardy cyce itp. Pozniej udalismy sie w okolice latarni (lighthouse). W poblizu biegalo kilka orkow, co nas zdziwilo, poniewaz raczej nie maja tam repa. Na 1 pietrze znalezlismy warriora, pozniej jeszcze jednego. Wyzej zaczal sie klopot. Chyba na 3 pietrze byl Zerk. Jakos udalo sie koledze go zabic firebombami. Ale wyzej juz nie bylo milo. Na nastepnym pietrze byl leader a na samej gorze warlord.
Czy ktos spotkal sie z przypadkiem opanowania latarni przez orki?
Dzis razem z 2 kolegami postanowilismy troche pochodzic w okolicach Thais, m.in. na guardy cyce itp. Pozniej udalismy sie w okolice latarni (lighthouse). W poblizu biegalo kilka orkow, co nas zdziwilo, poniewaz raczej nie maja tam repa. Na 1 pietrze znalezlismy warriora, pozniej jeszcze jednego. Wyzej zaczal sie klopot. Chyba na 3 pietrze byl Zerk. Jakos udalo sie koledze go zabic firebombami. Ale wyzej juz nie bylo milo. Na nastepnym pietrze byl leader a na samej gorze warlord.
Czy ktos spotkal sie z przypadkiem opanowania latarni przez orki?
To jest coś w rodzaju najazdu. Najpierw gnieżdzą się w latarni potem robią się dziesiątki w okolicach miasta. Świetny exp :P
Myst Rydan
24-04-2005, 14:34
Ale nie bylo zadnego napisu tak jak w przypadku ataku na miasto. Poprostu jednorazowy spawn potworkow w jednym miejscu.
Szymon ziom
24-04-2005, 15:40
Nie koniecznie musi być napis jak jest najazd na miasto 8o
Wild Staler
24-04-2005, 16:10
Napewno to było parę godzin przedtem kiedy cię nie było, i nie wiedziałeś że był
atak orców. A co do tych orców w lighthouse to nikt tam nie zaglądał i dlatego wciąż tam były.
Pozdro.
Sie mapes
24-04-2005, 16:16
lub moze byly tam tylko na pikniku a wy im przeszkodziliscie? siedzialys obie kolo latarni a na gorze byl ich protektor =)
Myst Rydan
24-04-2005, 16:16
A no mozliwe :D 8o Dzieki za odpowiedzi.
Jerkov Thundersword
26-04-2005, 00:51
To nie jest plaga szczórów, żeby pisało, ze jest najazd, poprostu czasem są takie jakby oblężenia przez silniejsze stwory, a wtedy nie piszą...
Xan Arcanist
26-04-2005, 10:20
Widziałem coś takiego samego na fermour hills. Ubiłem huntera ide dalej a tam zerk i 2 shamany.
pogromca buleczek
27-04-2005, 11:08
Ja w ten sposób dedłem na femur hills na tej wieży która tam jest na najwyższym pietrze ja druid wzielem na klate 3 warlordy naraz ^.- odrazu po wejsciu był ten piekny napis...
Warmendes
27-04-2005, 11:16
Hehe pewnie fajnie tam było. Ja jak zobaczyłem pierwszy filmik tych orków na femmour hills to odrazu po skończeniu oglądania filmiku pobiegłem zabic pare orków myśląc że tam będa :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.