zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 3rd 200 lvl O.o

Silo
24-04-2005, 19:17
http://www.tibianews.net/img/shortnews/oblivion.jpg
Gratki dla tego pana z Amery ;] Wielkie dzieki Dabkowi za podrzucenie mi tego sska ;)

Dr.ażniący
24-04-2005, 19:20
Hoho. Najlepszy knight tibii. Bo Bubble to suxowata jest. Widziałem filmik jak eternal solo robi demon helmet questa.

Hallabard
24-04-2005, 19:23
No prosze. Wyskoczył jakoś niespodziewanie 0.o myślałem ze 3 z 200lvl będzie Wurzel albo Setzer Gambler. Miła niespodzianka ;) Gratz

Wild Staler
24-04-2005, 19:25
No wielkie gratulacje dla niego!
Tylko ciekawi mnie to miejsce...
Darama? :o

Arco
24-04-2005, 19:26
hyhy coś ostatnio dużo 100 lvlków i 200 czy to nie dziwne??? heh Gz dla tego pana :P

Dwimenor
24-04-2005, 19:30
No no no, w dwa roku zrobił 200lv. Całkiem niespodziewanie.
So, the 200lv is going to be as common as 100lv right now?

Komarexx
24-04-2005, 20:35
Big Gratz Dla Tego Pana :evul: EVULL

Skenone
24-04-2005, 20:39
Długo oczekiwany 200 lvl z mojego świata.
Wielkie GRATZ jemu.

Xan Arcanist
24-04-2005, 20:44
Bardzo ładnie. Ja czekam na 1 200 lv na Isarze (mam nadzieję że to będzie Gottar ;) )

-Res-
24-04-2005, 20:44
ojj niedobrze sie dzieje :P
niedlugo 200 to normalka bedzie ;/

Lord-Nitro
24-04-2005, 20:46
ma ktos film z tym gosciem ? :>

Minox
24-04-2005, 20:51
Mi się zdaje,że to jest ghostship... :confused:

Negative
24-04-2005, 20:53
Długo oczekiwany 200 lvl z mojego świata.
Wielkie GRATZ jemu.

Nie tylko twojego Skenone ;)

Szybko, expi, ma dobre skile, equi i (cenzura) ^^

Ma fajny domek :)
http://bibi.neostrada.pl/eodomek.jpg

I kupe kasy (ostatnio widzialem 8 mln gp :P)

ancient kavu
24-04-2005, 21:05
Bardzo ładnie. Ja czekam na 1 200 lv na Isarze (mam nadzieję że to będzie Gottar ;) )
Gottar juz od dawna nie gra na isarze wiec nie bedzie mial tam 200lev. Predzej na Solerze gdzie juz ma 148(Goethi Mac'Mannus) :]

Zamor1
24-04-2005, 21:15
Gratz Mu licze na to ze przegoni bubble :D:D bo nie lubie jej poprostu i ma cienkie skile jak na ten lvl.
P.S Ze im sie to jeszcze nie znudzilo takie expienie?? :D:D

Rhost.
24-04-2005, 21:19
Gratz Mu licze na to ze przegoni bubble :D:D bo nie lubie jej poprostu i ma cienkie skile jak na ten lvl.
P.S Ze im sie to jeszcze nie znudzilo takie expienie?? :D:D

A ja slyszalem ze Bubble zawsze bedzie miala najwiekszy lvl.. Cipy chca, zeby nikt jej nie przegonil. Jak doganiajacy ja sorc robi duzo expa i sie zbliza do niej, to Cipy cofaja jego exp.. Nie wiem czy to prafda, ale tak slyszalem.

Vaxxia
24-04-2005, 21:22
A ja slyszalem ze Bubble zawsze bedzie miala najwiekszy lvl.. Cipy chca, zeby nikt jej nie przegonil. Jak doganiajacy ja sorc robi duzo expa i sie zbliza do niej, to Cipy cofaja jego exp.. Nie wiem czy to prafda, ale tak slyszalem.

A mąz w rl Bubble jest cipsoftem zapomniales?

Cyr Szeryf
24-04-2005, 21:28
wooooow gratz dla tego pana :cup: :cup:
a skile koles tez ma nie ludzkie(sprawdzcie na tibia.com ;) )

moF
24-04-2005, 21:52

A ja slyszalem ze zalozycielem cipsoftu byl elVis presleY - nie wiem jak to sie pisze ale przecierz on zyje 8o a i jeszcze zapomnialem ze slyszalem ze bubble regularnie przelewa na konto cipow po 50 groszy na godzine zeby byc najlepsza ... W ogole podobno na 200 lvl dostala od cipow taki program ze on sam expi ale na tibia.noob.pl pisali ze bubble robila formata i sie jej zapodzial ... Slyszalem tez ze bubble ma golden magic short thunder sworda i solo zrobila anihilatora :o ale nie wiem czy to prawda ...

A tak btw. Gratz dla tego kolesia ;) knighci 4 eVer xD !

Edit@: Ej moj kolega (Zbychu Lopata) wlasnie mi powiedzial ze bubble wlasnie rozmawiala ze swojim mezem z cipsoftu i poprosila go o 300 lvl ... zaplacila za to 2 zlote :( jezeli to prawda to dlugo bedzie trzeba ja gonic ... (Ta wiadomosc pochodzi z bardzo wiarygodnego zrodla - www.plotkiotibii.prv.pl)

Pacek
24-04-2005, 21:58
gratulacje, tylko prosze ni epodniecajcie sie tym kolesiem tak jak bubble i cachero
ps. ciekawe kiedy doczekamy sie pierwszego palka palka na 200

Anaconde
24-04-2005, 21:59
No już wiem, kto to EO :) . Pozatym gratulacje. Tylko po co on gra, dadzą mu buga, cofkę zrobią, bo tylko bubble musi miec lvl 205+ i nikt inny :p Tak jak z cachiem, ale serdecznie my życzę, aby miał większy lvl od bubble.

moF
24-04-2005, 22:00
a tam pallek ... dozyjemy czegos takiego jak druid w 200 :> ?

Lordek Of Rubera
25-04-2005, 08:04
Lovely....

A kiedy jakiś Polak będzie miał 200 lvl? :evul:

-Res-
25-04-2005, 08:39
Lovely....

A kiedy jakiś Polak będzie miał 200 lvl? :evul:
tak ja bede miał ^^

khazad
25-04-2005, 10:18

heh to czemu nie ma tego 220lvl+? jak by cipy tak bardzo chcialy to by jej zrobili jakiegos respa tylko dla niejalbo by ja podpompowali... a poza tym ja slyszalem ze slonie lataja, ale nie wiem czy to prawda -.-. kto ci to powiedzial? twoj kolega na 20 levie? ktory to slyszal od bubble?

Skoq
25-04-2005, 10:23
JAk lookalen na jego filmik "Demon Helmet Quest Solo" o ile sie nie myle bylo to z jakis 1,5-2 miechy temu mial wyedy chyba 185 lvl czy cos kolo tego teraz 200 no no....:)

Lindlay
25-04-2005, 10:37

Gottar ? xD lool ale do***ales ^_- pozatym Eternal dobry pg ... wyprzedza o jakies 7 mln expa 2 osobe na Amerze ^_-

Hetield
25-04-2005, 11:38
wcalnie niebedzie zadnej cofki ani nic jak bubble przegonią Macie wyostrzona wyobraznie hehe wjedziecie na www.*******ce.na.tibia.lol sory za ortografie

Lyonis
25-04-2005, 15:15
http://img.photobucket.com/albums/v605/Lyonis/ririsupwns7xo.jpg

rolnix
25-04-2005, 15:35
1. Eternal jest pieprzonym brazylijczykiem
2. Prawie go usiekłem na wojnie
3. Ma IQ mniejsze od większości obecnych tu userów forum
4. Nie myślcie sobie, że na nim gra mniej niż trzy osoby.

Nie kwestionować, kiszę się z nim na Amerze od 3 lat.

blejzy
25-04-2005, 15:37
ostre skille. ciekawe ile godzin na 110...
ktos sie orientuje czy Bubble ma 9 mlv? tylko bez glupich plotek prosze.

Heya34
25-04-2005, 15:39
3 kolo z 200 lvlem NOt og Wielkie 8o 8o 8o GRATZ 8o 8o 8o 8o

Ciekawe kiedy jakis polak bendzie mial 200 lvl i ktory bendzie na liscie 200-tnych lvli ;] B)

Midarth
25-04-2005, 16:20

1. A ty jesteś pieprzonym polakiem dla niego, więc?
2. Z grupą 80+ lvl, bo solo to by go tylko very high lvl ms utukł, jak by kicka miał -.-
3. Za to błyskasz inteligencją...
4. Mamy za male IQ, żeby myśleć... <lol> Zazdrość straszna rzecz...

"Created: Apr 27 2003, 06:22:28 CET "
Hail 3 lata!

roland
25-04-2005, 16:34

Podsumowując wychodzi tak:
1. Może i jest brazylijczykiem
2. Masz 18 lvl i prawie zabiłeś 200(wtedy miał 180 kiedy była wojna) gratz, ciekawe ilu gości jeszcze go biło, z 50?
3.Od twojego z pewnością...
4.A ja jednak myślę, że tak... Chyba, że mają jeden adres IP

3 Lata robiłem 18 lvl? Gratz... Ja w miesiąc robiłem 20 lvl, a pod 5 miesiącach mam 21 lvl i dobre skile...

Anaconde
25-04-2005, 16:51

Typowy PoLLaKK z ciebie...
1. Cachero jest też "pieprzonym" brazylijczykiem i liżesz mu dupe na pewno (jak ktoś kiedyś powiedział "wazelina mode on" ) .
2. Taa, ile 100 lvli była obok ciebie? 10?
3. Od ciebie na 100%
4. Powodzenia! Ale widać, że używasz macro, tibia n-gg i jeszcze jakis *shit* .
-------------
@Lyonis
Na serio ma on cały demon set? :)

Tanivupo
25-04-2005, 17:16

1) I co ze jest br?
2)Nom chyba w 100 ;]
3)Ma na 100% wieksze od twojego
4)Gdyby tak bylo mialby juz bana za acc sharing
A ty jestes glupi i ci zal dupe sciska ze ty takiego nie masz ;]

btw; gratz dla tego pana za lvl/eq i skile ;]

Lyonis
25-04-2005, 18:35
ostre skille. ciekawe ile godzin na 110...
ktos sie orientuje czy Bubble ma 9 mlv? tylko bez glupich plotek prosze.

Bubble ma niby 11 m lev w co chyba nikt nie wieży ale był taki jeden ss z jej skilami i tam było,że ma 11 m lev.Ale bardzo możliwe,że to nie prawda.

@Anaconde
No z tego ssa wynika,że tak.

rolnix
25-04-2005, 20:56
Może jednak nie ma IQ niższego od bandy debili, którzy nie umieją się poprawnie posługiwać j. Polskim. 2003 <-> 2005, oznacza, że się z nim kiszę 3 rok -.-

Na wojnie Br vs. reszta, EO bał się wypulić z DP, a jak to zrobił, to od mojej postaci dostał paralyze'a (miałem ówczas bodaj 45 level), i na black hp się wtoczył do temple.

Jest durny jak but, nie można z nim normalnie pogadać, a każdy jego owner wykazuje się diametralnie inną znajomością Angielskiego - kolejna nie hipoteza, lecz wybitna teza, że account share'uje.

To, że OBECNĄ postacią mam 20 level, oznacza że robiłem ją trzy lata, nie? Debile -.-

Jeszcze kilka cytatów ciekawych:

4. Powodzenia! Ale widać, że używasz macro, tibia n-gg i jeszcze jakis *shit* .

Podglądasz mnie pewnie nawet w kiblu, skoro o tym wiesz?

4.A ja jednak myślę, że tak... Chyba, że mają jeden adres IP

Chłopczyku, poczytaj sobie o infrastrukturze internetu w Brazylii. Grubo ponad 3/4 userów korzysta z internetu w kafejkach, więc owszem, mają te same Ip, i CipSoft NIE może na tej podstawie banować.

Ja w miesiąc robiłem 20 lvl, a pod 5 miesiącach mam 21 lvl i dobre skile...

Tego nawet nie będę komentować, żal słów...

Ogólnie załamał mnie poziom tego forum. I prędzej zmądrzejecie, niż zacznę zazdrościć dla EO. Skoro tak kochacie Br'ów, to może na Tenebrę, co?

Negative
25-04-2005, 20:57
Hmm tam cytowaliscie Rolnixa i pisalisce ze jak by mial kilku ownerow to by dostal bana za acc sha~ ta dostal by ale nie dostanie bo gra/gral z jednego ip i konto dzieli/dzielił na(prawdopodbnie) kilku kolegow(osoby starsze, nie wiem jak to ujac)
Bo trudno by bylo siedziec dzien w dzien tyle godzin co byl/jest online ;)

~~Trust me

Zreszta znam goscia na amerze (high lvl palek) co dzielil konto na 11+- ownerow :) :evul:

Jeszcze raz gratz :P

eboune
25-04-2005, 21:39
Witam, jestem Marcel (dla tych, którzy mnie znają, a wielu mnie zna).

Eternal Obliviona pamiętam jak miał 60 level... Bał się zablokować Black Knighta (nie było bramki z ograniczeniem), ale do rzeczy. Niecały rok temu miał 90 level mimo, że share accountował z Lordem Drakore, Will huntingiem, wówczas grał jeszcze Valdenilson (obecnie na postaci Valdenilson the Second) i kilkoma innymi typami. Czasy się zmieniły, kumple podochodzili, poodchodzili, a account sharing z dnia na dzień w oczach cipów stawał się sprawą co raz bardziej priorytetową. Kilka miesięcy temu już pojawiały się przecieki na temat sposobów sprawdzania lokalizacji graczy itp (Game masterzy, Counsellorzy starali się nie rozwijać tego tematu kończąc jakiekolwiek rozmowy z nimi rozpoczynane). To sprawiło, że wielu ludzi zaprzestało dzielić swoje konta, a Eternal ograniczył dostęp ludziom spoza swojego miasta.

Kwestia inteligencji... Inteligentny to on tak naprawde nie jest, ale nie jego za to winić. Na huntach nie łapał zazwyczaj gdy mówiono do niego angielszczyzną poziomu immediate. Nobody's perfect :).

Wojna. Eternal nie jest wybitnym wojownikiem, tak jak mówił Rolnix... Poleciał paraliż kilka sdków i chłopak fartem wszedł do pz...

Low level Rolnixa. Był 50 levelowym Elderem z 60 magic levelem, ale jak to bywa na imprezach, ***nął po pijaku rooka. Zwróćcie uwagę, że jest teraz Master Sorcem...

Zapewne pojawią się głosy typu "Gówno wiesz, Eternal nie dzieli konta", "Jesteś lamą, wypie*dalaj"... Sposoby na oszukanie Cipów dot. AccSharingu:
-Zmienne ip + koleś w tej samej sieci - ip zaczynające się podobnie
-Koleś z tego samego miasta, to koleś najprawdopodobniej z tej samej sieci
-Kafejka. Nie moga bannować za inne ip niż zazwyczaj
W związku z powyższym, ip zaczyna się podobnie, np. neostrada ma zawsze początek 83.26.XXX.XXX, więc jeśli loguje się koleś ze Szczecina, który ma Neo i koleś z Białego, który rónież ma Neo, nie ma możliwości sprawdzenia skąd jest, oprócz routowania trasy (polecenie tracert 'ip' w konsoli), ale Cipsoftowi zapewne nie będzie chciało się czychać na tysiące account sharerów, żeby sprawdzic jaki jest jego isp - nie ma szansy, że to zrobią.

Jeśli ktoś zacznie mówić "na pewno tyle osób nie gra w kafejkach!!!", no to pomyślcie logicznie. Dlaczego tylu brazylijczyków jest hackowanych? Bo jeden brazylijczyk idzie do kafejki, patrzy na link do keyloggera i mysli "o, zdubluję sobie kase!" i ściąga... Przychodzi sobie Eternal zadowolony pochwalić się kumplom swoimi itemami :), loguje sie i dzień później ma Meksyk zamiast postaci.

Nie wyzywajcie mnie od lam, bo to nikomu nic nie da tyle, że sie wyżyjecie i pomyślicie, że zjechaliście frajera... W gram trzeci rok, klienta Tibii znam jak własną kieszeń, dochodzące do niego pakiety z serwera również...

Wielu brazylijczyków, którzy tworzą zgrane grupy w Tibii, zazwyczaj są przyjaciółmi/dobrymi kumplami na codzień, więc ufają sobie... Na ogół trzymają się razem i bronią nawzajem, nie tak jak polacy...

Nic tylko gratulować organizacji :)

Arathorn
25-04-2005, 21:41
kolejny 200+, taa...
nic dodać, nic ująć...
ta miejscówka to wasteland na darce
ten jego demon quest "solostyle" wcale nie był solo, bo najpierw will hunting(~130ms) się wbił i z Ue zabił banshee i uszkodził demony, a potem padł jedną kratkę od tp do wyjścia
XD

eboune
25-04-2005, 21:47
A kto mówił, że był solo? Bo nie zgłębiałem zbytnio poprzednich postów...
Pierwotnie miał to zrobić Bart Griffwin (rewelacyjny człowiek), ale nie wyrobił się z levelem i poszedł za niego Will...

Miro
25-04-2005, 22:00
Gz ciekawe kto następny

Laureandil
25-04-2005, 22:07
Hi Elfes!

Wow Gratki dla tego pana, ale hmm nie widziałem z nim jakiś filmików ogólne go nie znam znam tylko Buble i Seter Gamlbera, ale gratz dla niego ;).

Negative
25-04-2005, 22:15

Eternal Obliviona pamiętam jak miał 60 level... Bał się zablokować Black Knighta (nie było bramki z ograniczeniem), ale do rzeczy. Niecały rok temu miał 90 level mimo, że share accountował z Lordem Drakore, Will huntingiem, wówczas grał jeszcze Valdenilson (obecnie na postaci Valdenilson the Second) i kilkoma innymi typami. Czasy się zmieniły, kumple podochodzili, poodchodzili, a account sharing z dnia na dzień w oczach cipów stawał się sprawą co raz bardziej priorytetową. Kilka miesięcy temu już pojawiały się przecieki na temat sposobów sprawdzania lokalizacji graczy itp (Game masterzy, Counsellorzy starali się nie rozwijać tego tematu kończąc jakiekolwiek rozmowy z nimi rozpoczynane). To sprawiło, że wielu ludzi zaprzestało dzielić swoje konta, a Eternal ograniczył dostęp ludziom spoza swojego miasta.

Kwestia inteligencji... Inteligentny to on tak naprawde nie jest, ale nie jego za to winić. Na huntach nie łapał zazwyczaj gdy mówiono do niego angielszczyzną poziomu immediate. Nobody's perfect :).

Wojna. Eternal nie jest wybitnym wojownikiem, tak jak mówił Rolnix... Poleciał paraliż kilka sdków i chłopak fartem wszedł do pz...

Low level Rolnixa. Był 50 levelowym Elderem z 60 magic levelem, ale jak to bywa na imprezach, ***nął po pijaku rooka. Zwróćcie uwagę, że jest teraz Master Sorcem...

Zapewne pojawią się głosy typu "Gówno wiesz, Eternal nie dzieli konta", "Jesteś lamą, wypie*dalaj"... Sposoby na oszukanie Cipów dot. AccSharingu:
W związku z powyższym, ip zaczyna się podobnie, np. neostrada ma zawsze początek 83.26.XXX.XXX, więc jeśli loguje się koleś ze Szczecina, który ma Neo i koleś z Białego, który rónież ma Neo, nie ma możliwości sprawdzenia skąd jest, oprócz routowania trasy (polecenie tracert 'ip' w konsoli), ale Cipsoftowi zapewne nie będzie chciało się czychać na tysiące account sharerów, żeby sprawdzic jaki jest jego isp - nie ma szansy, że to zrobią.

Jeśli ktoś zacznie mówić "na pewno tyle osób nie gra w kafejkach!!!", no to pomyślcie logicznie. Dlaczego tylu brazylijczyków jest hackowanych? Bo jeden brazylijczyk idzie do kafejki, patrzy na link do keyloggera i mysli "o, zdubluję sobie kase!" i ściąga... Przychodzi sobie Eternal zadowolony pochwalić się kumplom swoimi itemami :), loguje sie i dzień później ma Meksyk zamiast postaci.

Nie wyzywajcie mnie od lam, bo to nikomu nic nie da tyle, że sie wyżyjecie i pomyślicie, że zjechaliście frajera... W gram trzeci rok, klienta Tibii znam jak własną kieszeń, dochodzące do niego pakiety z serwera również...

Wielu brazylijczyków, którzy tworzą zgrane grupy w Tibii, zazwyczaj są przyjaciółmi/dobrymi kumplami na codzień, więc ufają sobie... Na ogół trzymają się razem i bronią nawzajem, nie tak jak polacy...

Sam bym tego lepiej nie ujol :)

Nice work :evul:

Siwy Snk
25-04-2005, 22:26
;) ;) heh zaniedlugo bedzie wiecej tych 200-setnych levelkow <niestety> ale i tak BIG Grtazz dal tego niespodziewnaego pana^^
hehehhe 8o 8o B) B) :) :)
<harmonia> :baby: :baby: :baby: Nick tajny heh :confused: :confused:
lvl 23 mlvl <tylko43> ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Wiatrak
26-04-2005, 07:39
Marcel the knight... Insolvent... Tixisohi... Iglasty... pierwszy domek... former name rolnix'a... auheheaUE... ahhhh to byly czasy na amerce kiedy brass armor byl dla mnie potega :). Rolnix gral dlugo mial wysoki lvl potem sie rooknal i stworzyl sorca. On zawsze mial cos pogrzane w garze wiec jego txty mnie nie dziwia :D. ehhh Eo kiedys na pohu lurowal wszystko co sie dalo i gm biegali i nie wiedzieli czy go zbanowac czy nie.

Lyonis
26-04-2005, 11:18
;) ;) heh zaniedlugo bedzie wiecej tych 200-setnych levelkow <niestety> ale i tak BIG Grtazz dal tego niespodziewnaego pana^^
hehehhe 8o 8o B) B) :) :)
<harmonia> :baby: :baby: :baby: Nick tajny heh :confused: :confused:
lvl 23 mlvl <tylko43> ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Co wy wszyscy gadacie,że 200 lev+ będzie za niedługo więcej.Przecież 200 lev to trzeba troche pograć.A i tak cachero i eo walili na acc sharing.A z bubble to nie wiadomo.

rolnix
26-04-2005, 11:52
Akurat chińczycy (konkretnie nie chiny, a hongkong) mają czas na takie pierdoły - Bubble była na wielu zebraniach graczy, i się zdaje, że raczej nie acc share'uje... prędzej ma "malutką" pomoc od swojego boyfrienda GM'a xD, mówię tu nie o free itemsach, ale choćby o zawsze wolnym huntplace =)

Siema Wiatrol, szkoda że ty już nie na Amerze xD

Wiatrak
26-04-2005, 12:53
Jak sie ma 60lvl 86/85 skille to jakos sie nie chce na amere wracac ehh :) za duzo ludzi odeszlo z amery zeby teraz tam wrocic ;/

eboune
26-04-2005, 14:00
Co fakt to fakt..
Wiatrak, Marcel The Knighta pamiętasz kiedy był jeszcze mój, czy już Majki?

To była moja druga postać w życiu :D

Btw. Nie wydaje mi się, żeby Cachero AccShare'ował, ew. swojej pannie dawał wrócić do domku, w razie kicka help itp.

Brazylijczycy _niestety_ mają czas na tibię ;), nie to co my... (Dzis egzamin humanistyczny był :D)

Wiatrak
26-04-2005, 15:23
Zaczelem grac jak juz Majka grala hehe :) pamietam te czas jak bylem noobkiem :D Ja nie wiem jak bubble nabila 200 skoro z opinii kolegi ona pojawia sie raz dziennie czasem co kilka dni na 3-4 godzinki... a jutro matematyka :D

Kepiwi
26-04-2005, 16:42

****a co ty *******isz za głupoty?? Nic nie wiesz napewno na 100 % a *******isz poprostu kilku userów tego forum nie może pogodzić się z tym że ktoś jest od nich leprzy....

Kepiwi
26-04-2005, 17:07
Może jednak nie ma IQ niższego od bandy debili, którzy nie umieją się poprawnie posługiwać j. Polskim. 2003 <-> 2005, oznacza, że się z nim kiszę 3 rok -.-

Na wojnie Br vs. reszta, EO bał się wypulić z DP, a jak to zrobił, to od mojej postaci dostał paralyze'a (miałem ówczas bodaj 45 level), i na black hp się wtoczył do temple.

Jest durny jak but, nie można z nim normalnie pogadać, a każdy jego owner wykazuje się diametralnie inną znajomością Angielskiego - kolejna nie hipoteza, lecz wybitna teza, że account share'uje.

To, że OBECNĄ postacią mam 20 level, oznacza że robiłem ją trzy lata, nie? Debile -.-

Jeszcze kilka cytatów ciekawych:

Podglądasz mnie pewnie nawet w kiblu, skoro o tym wiesz?

Chłopczyku, poczytaj sobie o infrastrukturze internetu w Brazylii. Grubo ponad 3/4 userów korzysta z internetu w kafejkach, więc owszem, mają te same Ip, i CipSoft NIE może na tej podstawie banować.

Tego nawet nie będę komentować, żal słów...

Ogólnie załamał mnie poziom tego forum. I prędzej zmądrzejecie, niż zacznę zazdrościć dla EO. Skoro tak kochacie Br'ów, to może na Tenebrę, co?

Tak to który wtedy EO miał level i ilu was tam było, teraz to EO by podlazł do all explo+exori i po was.... a więc nie każdy kiedyś był masterem -.- i po c*** takie wypracowania piszesz i się wysilasz jak połowa userów ma cię głęboko w dupie...

Wiatrak
26-04-2005, 17:33
Aj tam EO wali z explo zaledwie tyle co mniej wiecej master sorc z 50lvlem i 50mlvlem z sd wiec ~250 w czlowieka? ;D malutko :P a o exori nawet sie nie wypowiadam bo na 60lvlu rekord w playera 110 mialem :P czyli on kolo 300 walnie nie? ;D

Wypas
26-04-2005, 17:58
Aj tam EO wali z explo zaledwie tyle co mniej wiecej master sorc z 50lvlem i 50mlvlem z sd wiec ~250 w czlowieka? ;D malutko :P a o exori nawet sie nie wypowiadam bo na 60lvlu rekord w playera 110 mialem :P czyli on kolo 600 walnie nie? ;D

Co ty w człowieka nikt z exori 600 niewalnie.

Kepiwi
26-04-2005, 19:26
On z explo i exori luzem by zniszczył 70+mastera... a jak by jeszcze kilku ludzi biło osobe a on by puścił exori i explo to może 100 master xD

rolnix
26-04-2005, 21:08
Wiesz co, frajerze? Mówisz, że mnie połowa forum ma w dupie... a pomyślcie, co ja mogę powiedzieć o bandzie debili, których typowa wypowiedź wygląda:

****a co ty *******isz za głupoty?? Nic nie wiesz napewno na 100 % a *******isz poprostu

Nie ma co, wysoki poziom wysławiania się... TY nic nie wiesz o tym, bo po pierwsze nie grasz na Amerze, po drugie nie byłeś tam, po trzecie nie wiesz, jak EO wtedy cykał dupę...

Kepiwi
26-04-2005, 21:14
Ale kłamiesz i skąd wiesz, że nigdy nie grałem na amerze...

Negative
26-04-2005, 21:40
Ale kłamiesz i skąd wiesz, że nigdy nie grałem na amerze...

Aff skąd wiesz że on kłamie??

Tam ktos pisal ze z exori 600 walnie ^^ (lol2) (rotfl)
Jak nabije pare lvli(troche duzo lvli) to kiedys walnie te 600 w czlowieka

Oto jego obecny best hit na ludziku

http://img.photobucket.com/albums/v651/Will_Hunting/Friends%20and%20Fun/Eternal_Exori.jpg

Moze walnie wiecej ale obecnie taki zanotowalem jego rekord^^
Mialem gdzies filmik jak mialem jeszcze 89 lvl i byly wojny miast i pojawil sie EO (mial wtedy 145-150 lvl)i ktos rzucil haslo "All on EO!"
Pralismy go z 40-50 minut i biegal w kolko, przy czym nie moglismy go trapnac....wiem ze walnol na mnie hita z exori 272 ;)
Eboune jakimi postaciami grales ?? (amera)

eboune
26-04-2005, 21:43
W mojej wypowiedzi wszystko opisałem dokładnie, a w miejscach, gdzie miałem wątpliwości, wyraziłem to. Tam gdzie nie ma słów wyrażających wątpliwość w to co mówię mam stuprocentową pewność.

Best hit Eternala w moba wynosi coś ponad 700 hp, nie pamiętam dokładnie, więc w człowieka best to połowa tego...

Eternalowi niczego nie zazdroszczę, bo nie mam czego. Tibia jest tylko grą, mam większe ambicje, np. studia w Warszawie, a nie 200 level na Amerze. Znam częściowo jego prawdziwe życie i wiem, że za ciekawie się nie układa... Najprawdopodobniej jemu to odpowiada, ale chyba wielu z was, jak i ja, odpowiadałoby/odpowiada mój tryb życia.

Grać na Amerze - mogłeś grać... Ale na pewno nie miałeś takiego kontaktu z tyloma ludźmi, nie znałeś ich prywatnego życia, co najwyżej mogłeś podsłyszeć jak twój kumpel odpowiadał drugiemu kumplowi, że jego kumpel ma kumpla, który zna kolesia, którego bliski przyjaciel ma kolegę, który ma demon scale skarpetki...

Ed. @ReUP:
Kilka rzeczy, po których najłatwiej mnie poznać:
-Przyjaciel Rolnixa,
-Największy przypałowy dream team z Rolnixem na Amerze (Prawie zabiliśmy Gugo, ledwo przeżyła),
-Przyjaciel legendarnego Zimna, którego nawet Eternal się bał wraz z cała brazylią,
-Największy zboczeniec na Amerze.

Teraz mnie pamiętasz? %-D
gg: 2200098
Kapi bumie %-D

rolnix
26-04-2005, 21:53
Gugo prawie padła wtedy, kiedy bez czarów (!) przebiegłem przez 4 demony na parchmencie... a Born Soldier poszedł za nami, i "niestety" padł %-)

Ogólne podsumowanie naszych postów w tym temacie:
Nie znacie Eternala takim, jakim jest.
A jest głupi xD

Negative
26-04-2005, 21:57
...

-Największy zboczeniec na Amerze.

Teraz mnie pamiętasz? %-D
gg: 2200098
Kapi bumie %-D

Of korse my little pussy:*

Zboczeniec, Rolnix i Eboune<----Dokladnie lol w 100% jedyne slowo ktore was opisuje w jedny slowie ^^

Dako19
26-04-2005, 22:07
Gratz 8o 200 lvl marzenie :evul:

Storm Silverhand
26-04-2005, 23:49
****a co ty *******isz za głupoty?? Nic nie wiesz napewno na 100 % a *******isz poprostu kilku userów tego forum nie może pogodzić się z tym że ktoś jest od nich leprzy....

Ja jestem lepRZy od ciebie...

@Topic
Gz dla EO
200lvl w pięknym stylu a Bubble i Cachero to jacyś tacy kiepscy :/

Wiatrak
27-04-2005, 07:44
Afff czemu ja o Kapim zaponialem ;( aaa wiem bo sie do mnie nie odzywa jak wchodze na amere ;p...

tobiasty
27-04-2005, 08:37
No prosze. Wyskoczył jakoś niespodziewanie 0.o myślałem ze 3 z 200lvl będzie Wurzel albo Setzer Gambler. Miła niespodzianka ;) Gratz

Setzer to sie obija :P ostatnio UE sie bawil przed depo :]

Kepiwi
27-04-2005, 09:43
Ja jestem lepRZy od ciebie...

@Topic
Gz dla EO
200lvl w pięknym stylu a Bubble i Cachero to jacyś tacy kiepscy :/
Hahaha śmieszne mi tutaj rzeczy opowiadasz.... Aktualny best hit eternala może być nawet wyższy niż 800 Wurzel z antici na 191 lvl-u walnął w behemota za 820 ...

Sir Jakub Niszczyciel
27-04-2005, 11:01
Hmmmm tak czytam te posty i sobie wywnioskowałem że ten EO to n00b to potegi entej. Jeśli boi się na wojnie sie bić to co mu po 200lvl...

rolnix
27-04-2005, 11:57
Hahaha śmieszne mi tutaj rzeczy opowiadasz.... Aktualny best hit eternala może być nawet wyższy niż 800 Wurzel z antici na 191 lvl-u walnął w behemota za 820 ...

Tępaku, a słyszałeś może, że KAŻDY hit w człowieka jest obniżany 2 razy? :D

eboune
27-04-2005, 12:00
A na dodatek popatrzcie na comment EO... Sam opowiada o swoich besthitach...

A Eternal nie wyskoczył nagle z 200 levelem, tylko równie długo na to pracował, lecz mimo wszystko na Amerze jest mniej polaków niż na innych światach, dlatego tak mało stamtąd wieści :).

Wiatrak
27-04-2005, 14:49
Oj tak wykruszyli sie nasi rodacy. Kto tam gra wlasciwie z tych wiekszych nickow... Jareknes, hmm Guheha dark, ster mc'lion, i to chyba cala nasza elita z amery? no nie mowie o bh blade, drake, aryam bo nie wiem czy oni sie kiedys od amerki odczepia i cos tam zdzialaja ;D. Ja odszedlem dzieki pewnemu panu ktory lize dupe wszystkim hlvl a jak trzeba kase oddac to "haka mialem :(" juz raz byla dyskusja na ten temat na forum

Kepiwi
27-04-2005, 15:43
Tępaku, a słyszałeś może, że KAŻDY hit w człowieka jest obniżany 2 razy? :D
Właśnie mi o to chodziło jak we wcześniejszych postach że jak walnie exori i explo w człowieka to potrafi mu tyle hp zjechać że luzem pada 80 master sorc/eldre druid....A co może bubble też się nie boi iść na wojny jak ona w żadnej wojnie na antice nie uczestniczyła to co wy gadacie..

eboune
27-04-2005, 16:58
Ty chyba nie do końca rozumiesz o czym piszemy...

Hmm Stern w sumie jest polakiem jak jest dobrze, a jak jest źle... Aczkolwiek nie przeczę, że jest fajnym kolesiem ;)...

Ciekawe co u Pasjaka %-D (Gamge blz) ^^

Kapi już nie pracuje na Amerze, ale chyba kupie mu pacca i bedzie moim osobistym blokerem :]
A Jarek niedługo stówkę zalicza...

Ja się z rolnikiem obijamy, ale już są plany wielkich akcji... Morderstwa, haracze i nielegalne działania kościelne :D

Wiatrak
27-04-2005, 17:20
Pomoge wam jumac kwiatki babciom z okien pod warunkiem ze mi zafundujecie wedke :D and dont tell anything more about pasjak -.-' Pozatym jarusia niedlugo zabije zeby nie wbil 100 ;] dajcie mi tylko 2 handed sworda powiedzcie keidy nie bedzie mial seta i uhow i dajcie mi 2 tygodnie :D pod warunkiem ze bedzie afk ^_^

Aisir
27-04-2005, 18:21
Gratulacie dla tego pana z 200 lvl gz man. :)

World: Galana

Name: Aisir Xeroxius
Profesja: knight :crusader:
Level: 8 :blazen:
Eq: Crown set bez legów :) + d-hamer B)

Skills:
Club 44 :berserk:
Shield 40 :miecz:
Fishing 43 :cup:
Mlvl 4 :mag:

(8 level :P dopiero zaczynam skillowac B) Dobije gdzies do 100 na 8 lev)
Best solo: hunter
Best hit: Slime 118 hp

rolnix
27-04-2005, 18:29
Kepiwi, weź już się nie poć, bo nikt nie może Ciebie słuchać... myślisz że na wojnie, to sobie na afku stoją i czekają, aż ktoś ich łupnie? Poszukaj sobie fotek na starych forach, pod hasłem wojny Hive vs. Br, jak to Eternal mężnie okazywał brawurę -.-

Kurde, Wiatrol, robimy jazdę na Amerze? Wracasz? :>

Negative
28-04-2005, 18:19
Kepiwi, weź już się nie poć, bo nikt nie może Ciebie słuchać... myślisz że na wojnie, to sobie na afku stoją i czekają, aż ktoś ich łupnie? Poszukaj sobie fotek na starych forach, pod hasłem wojny Hive vs. Br, jak to Eternal mężnie okazywał brawurę -.-

Kurde, Wiatrol, robimy jazdę na Amerze? Wracasz? :>

Hrhr ja mam secret uhh makera(low lvl) z fajnym m lvl to sie moge przylaczyc ^^

Oj tak wykruszyli sie nasi rodacy.

Grała pierwsza elita na amerze jak ja zaczynalem i teraz zapewne mieli by po 100-130 lvl jak by dalej grali....Mowie o Iglast-ym(Mial 51~52 lvl jak skonczyl na amerze) ktory gra obecnie na Titani(Raxxel-111 RP), Atletico (Mial 52~lvl RP), Old Zimn 58~lvl EK, Old Szczepan 60~EK, Old Lobesepo 54~RP, No i przestal grac tez Drakeez ale on nalezy juz do mojego pokolenia ^^ (Pozdro)
Iglasty, Atletico, Zimn, Szczepan, Lobesepo przeniesli sie /skonczyli gre ze wzgledu na to ze Atletico zostal ktorys raz hakniety, Zimn i Szczepan nie chcieli juz tracic czasu na ta gre jak mowili i zajeli sie rl zyciem, podobnie chyba jak Lobe~
Tylku tylu pamietam z tych wiekszych lvl na amerze, tych co zapomnialem wymienic to sorki ale nie pamietam :confused:
A za swoich czasow to troche ich juz bylo tyle ze sie rozkruszyli:/ Pozdro4All ;)

eboune
28-04-2005, 20:54
Za moich czasów to hmm... Nie było Jareknesa, Kapiego i tych wszystkich, z tych co do tej pory grają to Baku: Tsaro (elysia) i stary Blacksmith (titania)...

A Lobesepo (Damian K., nie Sledz) wracał na studia i na dodatek pracował, więc nie miał czasu ;)

Jacekkk_Amera
29-04-2005, 16:31
1. A ty jesteś pieprzonym polakiem dla niego, więc?
2. Z grupą 80+ lvl, bo solo to by go tylko very high lvl ms utukł, jak by kicka miał -.-
3. Za to błyskasz inteligencją...
4. Mamy za male IQ, żeby myśleć... <lol> Zazdrość straszna rzecz...

"Created: Apr 27 2003, 06:22:28 CET "
Hail 3 lata!

hail 3 lata? a nie 2? jak wiesz ktory jest rok to napisz ;]
sam napisales ze : ''Created: Apr 27 2003, 06:22:28 CET'' to chyba 2 lata? -.- :evul:

Anaconde
29-04-2005, 16:50
Po jego skillach to mam przeczucie, że to będzie najlepszy knight (lepszy od bubble) . Szczerze mówiąc bubble ma małe skille, a on większe. Więc gogo eternal (prosze, niech nei będzie cofki na amerze, bo wtedy bedzie chamsko... ) .

behi
30-04-2005, 10:12
Najlepszym Polakiem jest....... GAMGE FREEMAN!!!! Tak, właśnie tak! On by zimna, jarulka czy aryama swoim pvp zniszcszyl bez problemow. Wszyscy klaniamy mu sie w pas i trzymamy sie blisko depo bo a nóż coś mu się w nas niespodoba ( np. że krzywo na niego spojrze;/)

rolnix
30-04-2005, 22:28
Behi, nie szalej, najlepszy jest Michu xD

Co do tych trzech lat... to jest w profilu Bubble:
Created: Jul 21 2001, 02:23:56 CET

Każdy kto wie, stwierdzi, że Bubble założyła konto w 1998... a teraz wszytkie daty w profilach STARYCH kont wyświetla nieprawidłowo, z powodu nieistniejącej KIEDYŚ funkcji zapisywania dat w systemie Tibii... wobec tego dalej utrzymuję, że kiszę się z tym debilem od trzech lat.

Oceniacie go po jego skillach? Każdy takie by miał, gdyby siedziało i treniło na nim kilku kolesi przez większą część doby...

Midarth
30-04-2005, 22:49
hail 3 lata? a nie 2? jak wiesz ktory jest rok to napisz ;]
sam napisales ze : ''Created: Apr 27 2003, 06:22:28 CET'' to chyba 2 lata? -.- :evul:

Hmm... wiesz może co to jest ironia?

Mato
01-05-2005, 08:14
No i :cup: dla tego pana. Bo Bubble lami w świetle CipSoft-u X( .

Ashlon
01-05-2005, 08:19
Najlepszym Polakiem jest....... GAMGE FREEMAN!!!! Tak, właśnie tak! On by zimna, jarulka czy aryama swoim pvp zniszcszyl bez problemow. Wszyscy klaniamy mu sie w pas i trzymamy sie blisko depo bo a nóż coś mu się w nas niespodoba ( np. że krzywo na niego spojrze;/)

Ty zartujesz, czy mowisz to powaznie? Jak bedzie cos sie plul, najlepiej powiedz mu "Nie jestes bogiem, uswiadom to sobie, nie ma krzty boskosci w tobie" ;)

Czakosz
01-05-2005, 08:20
BIg gz!! 200lvl ohh mazenia :P

Nick:Sir Mcothia
Lvl:11
Profesja:Druid
Swiat:Skils 17/18
Mlv:17 :mag:

behi
01-05-2005, 10:07
Już widze bulwers w oczach tych ludzi, którzy czytają twoje posty rolnik.

Pan xxx
03-05-2005, 20:23
Elteran Oblivion jest najlepszym graczem w tibii, ponieważ:
#jako pierwszy na Amerze i trzeci w całej grze przekroczył 200 lvl
#ma za***iste skille 109/109 (chyba że urosły)
#nie znam jego magic levelu ale jest ok 7-8
#w duelu z Bubble by wygrał spokojnie!!!

Nie pytajcie się zkąd znam jego skille. Statystyki na www.tibia.com
X( X( X(

behi
03-05-2005, 21:30
Mlvl ma 9 kochasiu.

Tychanowicz
04-05-2005, 00:33
@Panie XXX - chyba coś Ci się pomieszało o Jego skillach, on ma 109/107- nie pytaj skąd wiem (statystyki www.tibia.com)

L-fan
04-05-2005, 08:25
@Panie XXX - chyba coś Ci się pomieszało o Jego skillach, on ma 109/107- nie pytaj skąd wiem (statystyki www.tibia.com)

Dokladnie, a pozatym ma mlvl 9, a nie jak napisal Pan XXX "ok 7-8" :D

behi
04-05-2005, 21:40
Heh chcialbym zobaczyć jak wyglądaja na rlu jego właściciele...-.-.-.-.-.-.-..-
smutyyyy.......
Slask, Wiselka , Lechia Gdansk...

Anaconde
07-05-2005, 10:54
EO deadnal od warlocka i odrabia lvl ;P Nie wiem jak on to zrobił, ale chyba powinno być killed by lag/kick/freez :D Trzeba czekać ;]

voolygar
07-05-2005, 10:58

Nie pytajcie się zkąd znam jego skille. Statystyki na www.tibia.com
X( X( X(

ten duel by sie nie skonczyl lol

Br@ndyn14
07-05-2005, 12:51
spadl na 199

Tibiańczyk
07-05-2005, 14:05

Nie pytajcie się zkąd znam jego skille. Statystyki na www.tibia.com (http://www.tibia.com)
X( X( X(

1.Zgadzam sie
2. Dokładnie 109/107
Minimum time required to advance your melee skill 10-109: 4593 hours and 10 minutes.
Minimum time required to advance your shielding skill 10-107:3795 hours and 56 minutes.
3.Ma 9 mlvl, jako jednyny knight może używac m walla.
4.Jakby walczyli z równą ilością run (20bp explo,20bpuh) wygrałby.
@Br@ndyn14
Odrobił 200.

edit:
Znalazłem to na kompie:
http://img218.echo.cx/img218/2782/1231ak.jpg

Tasiorstrasz
07-05-2005, 14:27
No no no, w dwa roku zrobił 200lv. Całkiem niespodziewanie.

bawimy sie w zabawny jezyk polski? :D

Anaconde
07-05-2005, 14:33
Tibiańczyk, wymiatasz :P Rzeczywiście, jako jedyny lvl w tibii ma 9 mlvl. Ma horned helmeta i podobno d legi. Poprostu czuję, że będzie to najlepszy gracz (nie pod względem lvlq, ale pod względem wiecie czego, tego czegoś :D ) . Ciekawe, czy gmy dadzą mu great shield aldo g helmet? Bubble dali upominek bodajże. >,<

Maclaim
07-05-2005, 22:59
Gratzz, Gratzz i jeszcze raz Gratz ! :D

Druid
08-05-2005, 15:02
EO -->deadnal<-- od warlocka i odrabia lvl ;P Nie wiem jak on to zrobił, ale chyba powinno być killed by lag/kick/freez :D Trzeba czekać ;]

Sry ale nie moglem sie powstrzymac...
Czy szanowny Pan waz a.k.a. Anaconde moze mi wytlumaczyc co to slowo oznacza?? <lol>
Mniej wiecej tlumaczac to na polski(moze to juz jest spolszczone? :D) slowo to znaczy: "Umarnal" lub "Martwnal" (jak kto woli :P).
Acha i jeszcze jedna rada dla tego pana. Nie uzywaj slow stworzonych przez 12 latkow grajacych w tibie w cafe. :P

A do Topicu. Nie wiem jak mozcie sie zachwycac takim czlowiekiem. Najprawdopodbniej to on 24h na dobe siedzi przy tibii w wolnych dniach a jak chodzi jeszcze do szkoly, to pewnie tam nie dociera i idzie "przyexpic". :P

Hoot
08-05-2005, 18:49
Tibia juz sie stra robi ;(
Wielkie gratki dla 3 kolesia w tibi B)

OMEGA
11-05-2005, 06:54
Czemu wy tak nie wierzycie w polaków i ich nie chwalicie.Obczajcie sobie zrobienie DH przez Ślepego mistrzostwo świata.Co z tego ze ma 200 lvl jak by go 100 zabil nie liczy się lvl tylko technika.Nawet jak robil lvl w 2 lata to jest nienormalny i tyle cale życie w tibi :/.Niezla zajawka.Gratulacje wytrwałości ale ja i tak wole ślepego chodz nie gram na jego servie po obejzeniu Filmiku twierdze ze ślepy to kozak...Pozdro All

Pawel ziomek
11-05-2005, 14:06
Wielkie Gratz Xd