PDA

Pokaż pełną wersje : Siwe Kobyły

Lord Russinek
24-04-2005, 19:38
Tworzę nieoficialną gildię "Siwe Kobyły" na serwerze Shivera. Jeżeli chcesz do nas dołączyć napisz na mail [email protected]
Nasze zasady:

a) Przywódcami gildi są: Lord Russinek ( 11lvl ), Rumakosik ( 21lvl ).
v-c liderami są: Meechau balon, inni będą w przyszłości.

b) Profesja:
- Knight ( min. 18lvl )
- Paladyn ( min. 17lvl )
- Mag ( min. 14lvl )
- Druid ( 14lvl )

c) Do gildi nie przyjmujemy n00bów.

d) W przyszłości zrobimy składkę, i kupimy duży domek, on będzie inprowizacją GH.

e) Magowie i druidzi nie mogą być "zieloni", czyli nie przyjmujemy magów, druidów nie umiejących podstawawych czarów, np. HMM, IH, itp.

f) Wszyscy mieszkamy w mieście Thais.

g) Wszyscy jesteśmy ubrani na czarno-zielono ( tak jak postać na moim avatarze ). Wygląd dowolny.

h) Nasze logo jest jedno i niezmienne :

http://kaesiak10.w.interia.pl/Gildia.JPG

kierki11
26-04-2005, 22:08
Nazwa super...jak dla rolnikow...
Kupcie/wynajmijcie gh.
POZDRO

Konan
27-04-2005, 11:24
Nazawa - Wies totalna LOL.
Wymogi - Nie spelniasz ich i jestes liderem czy czyms tam LOL.
Po co vice liderzy, liderzy jak gildia jest nie oficjalna --.--.
Podsumowanie - LOL.

Dragu
27-04-2005, 11:39
lider 11 lvl , ciekawe kogo znajdziecie

zamiast 18 lvl beda wstepowac 7

SAM jestes noob
buhahahahahahahahahahaha

Xopunuk
27-04-2005, 12:05
lol wymogi 18 lv ?! nie dla noobow i nie oficjalna kazdy moze powiedziec ze jest w waszej nędznej gildi.. i po co zbieracie na GH skoro trzeba miec PACCa na GH?? no chyba ze zrobicie domek z parcelów :P

Joared Myox
18-05-2005, 20:50
Jestem druidem 15 level i chcialbym sie dostac do tej gildi mam 16 m level i pare fajnych czarów jak UH'y

phoneix
18-05-2005, 22:41
lider 11 lvl , ciekawe kogo znajdziecie

zamiast 18 lvl beda wstepowac 7

SAM jestes noob
buhahahahahahahahahahaha

Twoja glupota mnie dobija stary... wiesz w ogole co znaczy noob ? sam masz 10 lvl a smiejesz sie z kogos co ma 11 ... wyjdz

Royal Paladin
20-05-2005, 20:15
Ja na shiverze mam niestety tylko 9 lvl i 5mlvl, przyjmijcie mnie plz bede wam robil ih-y :)

Radek 666
21-05-2005, 09:08

b) Profesja:
- Knight ( min. 18lvl )
- Paladyn ( min. 17lvl )
- Mag ( min. 14lvl )
- Druid ( 14lvl )

d) W przyszłości zrobimy składkę, i kupimy duży domek, on będzie inprowizacją GH.

e) Magowie i druidzi nie mogą być "zieloni", czyli nie przyjmujemy magów, druidów nie umiejących podstawawych czarów, np. HMM, IH, itp.

g) Wszyscy jesteśmy ubrani na czarno-zielono ( tak jak postać na moim avatarze ). Wygląd dowolny.

a) Lider też powinien spełniać wymogi. Po co ViceLeaderzy w nieoficjalnej gildii?
b) Patrz punkt a) 18 lvl knight albo 17 lvl palek będą woleli dołączyć do oficjalnej gildii, mieć GH itp. Co do maga, też niektóre oficjalne gildie przyjmują z takim poziomem, więc wymagania jak na nieoficjalną gildie za wysokie.
c) Nie przyjumujecie nOObów, taaak? Może jakoś dokładniej? Skąd inni mogą wiedzieć czy się do nich zaliczają?
d) Składke? Pewnie w tej "nieoficjalnej gildii" będą same 8-10 lvle, które nie będą trwonić kasy na "GH", tylko na swój sprzęt. Zresztą, aby mieć domek trzeba mieć PACC'a.
e) Mówisz, że nie mogą być "zieloni"? Zadam ci kilka pytań, co do czarów, zobaczymy czy na nie odpowiesz. Jako leader nie przyjmujący "zielonych" magów powinno ci to nie sprawić kłopotu, a więc zaczynajmy: Co to jest Animate Dead? Co to jest Envenom? Co to jest SoulFire? Co to jest Paralyze? Chodzi mi o pełne wyjaśnienie do czego te runy służą.
f) Ale wymóg. A jeśli ktoś się przeniósł do Carlin, bo chce poexpić w GhostLandzie, to co? "Wyrzucicie" go z "gildii"?
g) Nie mam zastrzeżeń, "rupta se co hceta".
h) Oj lepiej, żeby było zmienne, bo to logo to żenada! Nie dało się już gorszego wymyślić? Zaraz ci pokaże logo mojej gildii w Kalu:
http://www.yayuuu.republika.pl/gildia/legionlogo.png
To logo to jest coś, zmontowane samemu, a to to co? Ściągnałeś obrazek z netu i dałeś jakiś głupi tekst.

Podsumowując według mnie "gildia" nie ma szans "przeżycia".

Qbshtall
28-05-2005, 22:04
Skomentuje to tak: LOL/pff/ROTFL wybierzcie opcję która wam odpowiada.
Nie no teraz tak na poważnie. Jakoś tak se nie przypominam, żeby do gildii mogli wstępować 11 lvl. Poza tym logo macie beznadziejne. A pozatym lokalizacja Thais jest wg mnie beznadziejna bo z tamtąd jest wszędzie daleko.

Cyber Demon
06-08-2005, 10:40
Tworzę nieoficialną gildię "Siwe Kobyły" na serwerze Shivera. Jeżeli chcesz do nas dołączyć napisz na mail [email protected]
Nasze zasady:

b) Profesja:
- Knight ( min. 18lvl )
- Paladyn ( min. 17lvl )
- Mag ( min. 14lvl )
- Druid ( 14lvl )

Co ty na nowego vicka ??

Name: Salvatore conqeror
Lvl: 11
Mlvl: 2
Skills: 30/24
Status account: Premium Account (89 days left)
Eq: Na co ci ?!
Przyjmijcie a jak nie no to cya :P ( robie swoja gildie)