PDA

Pokaż pełną wersje : Czy jest tam Elf Arcanist?

Maix
24-04-2005, 21:39
Witam, na mapie respawnu jest napisane że w elf camp koło mount sternum (nad Thais) na powierzchni można spotkać elfa arcanista. Tymczasem po obejściu tego terenu nie zauważyłem go. Dodatkowo żeby on tam był to często by go lurowali. Czy to błąd na mapie?

Vashresamunuh
24-04-2005, 21:42
Elf arcanist'a sobie tam chodzi... Nie radze tam chodzic, to nie blad, moze go akurat gdzies zlurowali, albo zabili?

3dsmaxman
24-04-2005, 22:17
na zachodzie mount sternum nie ma zadnego arcanista! chodze tam czeso i nigdy nie widzialem ani zwlok, ani zlurowanego do thais, ani chodzacego tam! to jakas bujda!

Quodion
24-04-2005, 22:25
Witam, na mapie respawnu jest napisane że w elf camp koło mount sternum (nad Thais) na powierzchni można spotkać elfa arcanista. Tymczasem po obejściu tego terenu nie zauważyłem go. Dodatkowo żeby on tam był to często by go lurowali. Czy to błąd na mapie?

Elf Arcanist był, jest i będzie bo sam go zabijałem. Ale arcan jest od wschodniej strony, a nie od zachodniej. Natomiast Elf Camp to nie jest to ognisko z 2 scoutami, tylko duży budynek na wysepcie na rzecie na północ od Mount Stermun. Wejście jest od wschodniej strony, dodatkowo kręcą się tam huntery (2), więć na niższym lvl nie rądzę się tam zapuszczać.
To nie jest błąd na mapie. ;)

Myst Rydan
02-05-2005, 22:20
Heh sa za rzeczka. Niedawno sie niezle zdziwilem jak goniac scouta przy tych ogniskach dotarlem pod rzeczke a tu mi hity niezle wali cos. Pozniej zauwazylem ze 2 arkany mnie bija zza rzeki :)

Devil Sunrice
03-05-2005, 20:05
Elf Arcanist był, jest i będzie bo sam go zabijałem. Ale arcan jest od wschodniej strony, a nie od zachodniej. Natomiast Elf Camp to nie jest to ognisko z 2 scoutami, tylko duży budynek na wysepcie na rzecie na północ od Mount Stermun. ;)
Lol ... Elf Camp znajduje sie na wschod od Venore.. A to nad mount stereum to poprostu maly obozik i nie ma on zadej nazwy...

Muczaszak
03-05-2005, 20:09
Lol ... Elf Camp znajduje sie na wschod od Venore.. A to nad mount stereum to poprostu maly obozik i nie ma on zadej nazwy...

Ten obozik to Elf Camp a to co znajduje sie na wschód od Venore to Elf fortress