Pokaż pełną wersje : Ile trwa niewidzialność??
No właśnie.. Pytanie zawarte w temacie... Jeśli od czegoś to zależy to od czego i czy coś oprócz "cancel invisibility" (czy jakoś tak ;p) zdejmuje ją przed czasem??
Zajac Poziomka
29-02-2004, 16:06
Ten czar Cancel Invisibility powoduje to że potwory które wykorzystują trik niewidzialności (np. Warlock) stają się widzialne.
A czar Invisible trwa hmmm.... niejestem pewien na tibia.de pisze że 3:20 a na tibia.com: "Adventurers who are able to cast this spell have about 2 minutes to wreak havoc on their unsuspecting enemies. "
Może niech ktoś doświadczony się wypowie...
Niewidzialność trwa 2 minuty.Następnym razem poszukaj w internecie.
Z własnych obserwacji - dużo więcej. Być może dwukrotnie wiecej. Najpewniejsze źródła podają właśnie ok. 3 i pół minuty.
Pozdrawiam.
Dzięki. Można zamknąć temat... Swoją drogą to 2 minuty to tak troche mało jak na ilość many jaką zabiera ten czar... Poza tym słabszym postaciom ubicie np. cycka mogłoby zająć więcej niż 2 minuty a wtedy - zonk!! 3 uderzenia i życie na czerwonym!! 8o
Ale narazie nie mam nawet tyle many żeby użyć Invisible, choć mam już czar!! :))
LOL na cyce nie idzie sie z niewidzialnością tylko ie je na dystans z hmm bije
LOL... Jak sie jest mną to nawet z SD 8o (a co dopiero HMM) na cycki trzeba być niewidzialnym!! A poza tym mam zamiar sie zemścić na Hunterze za to że mnie zabił, a że jestem słaby w te klocki to trzeba niewidzialność + HMM + zwykły atak(+ i tak pare UHów na wszelki wypadek...)!! :O
Hunter is PK plx!!! ;P
A tak do tematu to niewidzialność trwa rzeczywiście około 3 i pół minuty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.