Pokaż pełną wersje : Test server.
Pliszki1
25-04-2005, 15:06
Mam trochęgłupawe pytanei czego nie moge sie zalogowac na test serwer nigdy go nie widzialme i chcialbym se zobaczyc jak wyglad a mi pisz cannot connect to a test serwer ... blablabla. CZym to jest spowodowane??
Gabry Mag
25-04-2005, 15:07
tak mi sie wydaje ze teraz test serwerr jest wylonczony, gdyz on jest wlanczany tylko przed wiekszym update
Tym że nie ma teraz żadnego Test Servera. Test odbywa się co jakiś czas (na ogół co pół roku przed letnim/gwiazdkowym upodate) i trwa tylko kilka dni.
I bez pacca możesz zapomnieć o graniu na test serwerze, on jest po to żeby zobaczyć jak nowości przez nich zrobione sprawdzają się w praktyce.
Lordek Of Rubera
25-04-2005, 15:54
I bez pacca możesz zapomnieć o graniu na test serwerze, on jest po to żeby zobaczyć jak nowości przez nich zrobione sprawdzają się w praktyce.
ja bez pacca sie logowalem non problemos.
@topic:
Test server wygląda tak: Logujesz się wychodzisz ze świątyni i widzisz napis You are dead. Bo GM wpuścił tam demona i Dragon Lorda.
Pozatym pacce też stoją w kolejce...(miałęm pacca i czekałem ponad 3 godziny)
<lol> od dwoch lat mam pacca. zawsze trudno sie bylo wbic na testa. na ostatnim test servie moim rekordem bylo 3000+
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.