Pokaż pełną wersje : Spotkania Graczy
Pomysł poprzednika tylko rozbudowany. Może przecież powstać taki temat gdzie gracze z dancyh rejonow blisko siebie bede umiawiać sie na jakies drobne spotkania a potem np zdawać z tego relacje na forum. Wystarczy zamieścić ogłoszenie i gotowe małek kilkuosobowe grupki wymienia swoje wrażenia na temat gry.
1.Czy jest kotś moze chetny na spotkanie w rejonie Rzeszowa? Np podczas najbliższego Weekendu?
poszedlbym na spotkanie a pożniej by sie okazalo ze gadam z ajkims seryjnym morderca, mamusia mi nie pozwala oddalac sie daleko od domu :P
Ryzyko spotkania mordercy tudzież seryjnego gwałciciela nie jest wykluczone ale pomysł chyab taki głupi nie jest
Oczywiście pomysł ma swoje zalety jak i wady. Wady pisaliście wyżej. W sumie gdyby było jakieś spotkanie w rejonie Sosnowca - Dąbrowy Górniczej być może bym sie pisał. ALe wydaje mi sie że ciekawiej by było gdyby wszyscy na spotkaniu byli z jednego serwera. Co jest już sporym utrudnieniem. Tak czy siak popieram pomysł
SoniczeQ
25-04-2005, 17:09
Jesli sie tak bardzo bojisz to mozesz sie spotkac w miejscu w którym bywa sporo osób B) a pozatym gdyby to był jakis morderca to po 1 napewno by niegral w Tibie ;) , Oni maja inne zajecia B) :]
Jesli sie tak bardzo bojisz to mozesz sie spotkac w miejscu w którym bywa sporo osób B) a pozatym gdyby to był jakis morderca to po 1 napewno by niegral w Tibie ;) , Oni maja inne zajecia B) :]
Ja pomiedzy zamordowaniem jednej osoby a drugiej lubie popykac sobie w tibie.. Zartuje ofkors :P
Ja tam codziennie sie spotykam z ludzmi z ktorymi gram w tibie w szkole, ale i tak nie gadamy o tibii, mamy lepsze zajecia. Jest czas na tibie i jest czas na dziewczyny! :D
SoniczeQ
25-04-2005, 17:23
Ja np lubie male dziewczynki klasa 1-3 B)
8o JoKe ! 8o
Ja np lubie male dziewczynki klasa 1-3 B)
8o JoKe ! 8o
HAHAHAHA- a chcesz moje zdjecia z komunii?
Te spotkania to spox pomysl, ale komu by sie chcialo jezdzic..
Pomysł całkiem ciekawy...ale jakieś bliższe plany co do takowych spotkań?
Zakładając, że różnice w wieku występują i to czasem znaczne..część będzie popijać soczek a część będzie popijać inny soczek ;)
ALe tematem przewodnim oczywiście wymiana wrażeń :D
1.Czy jest kotś moze chetny na spotkanie w rejonie Rzeszowa? Np podczas najbliższego Weekendu?
Jakie okolice dokładnie masz na myśli :)
SoniczeQ
25-04-2005, 17:39
HAHAHAHA- a chcesz moje zdjecia z komunii?
Te spotkania to spox pomysl, ale komu by sie chcialo jezdzic..
LoL ? a ty dziewczynka jestes :D ?
Evul Tibian
25-04-2005, 20:29
fajny pomysl, mi sie podoba ;) (patrz- spotkania Losuxowe)
oto przykład jaki spotkał mego kumpla na jedym z takich spotkań (warszawa)
idzeie a tam 6 kolesi wyskakuje do niego "dawaj passy albo nie wyjdziesz z tąd cały" jeden łączy sie przez komórke podaje pass i acc kolesiowi co siedzi w domu, jak by złe podał to by miał w ryj, stracił palla na 49lvl, miło nie??
w sumie niezły pomysł gdyby zorganizować jakieś ogólnopolskie spotkanie pod pieczą Tibia.pl z opłacewniem wpisowego albo coś w tym stylu
Laureandil
25-04-2005, 20:52
Hi Elfes!
A co będzie jak jakiś gracz zapyta się drugiego:
-Ej ty masz nick xxx (gdzie xxx to np. ten, kto go shuntował/shakował).
-Tak to ja a co?
-… Nie muszę mówić, co by się działo wtedy?
Ale pomysł nie jest zły trzeba by było wprowadzić ochronę :P.
Przecież wiadomo że gdyby zorganizować jakiś zjazd albo coś w tym stylu
1. Nie bedzie mozliwiości "zrobienia komuś krzywdy" bo nie beda to spotkania typu 1 na 1
2. Nie bedzie tam dzieci 10-15 lat które ne potrafia sobie w sytuacji typu dawaj pasy albo nie masz twarzy:/
3. Może kiedyś dojdzie do jakiegoś prawdziwego zlotu ludzi , pasjonatów Tibii. Taki Gramlin czy inny modek ciekawe jak typy wygladaja :)
Chętnie pojadę na spotkanie, na Slasku. Jestem Wojtek mam 13lat, lubie sport.
HAHAHAHAHAHAH zgwalce was a potem okrutnie zamorduje i wrzuce do rowu i zakopie łajnem HAHAHAHAH i nikt sie nie dowie co sie stalo, HAHA a jeszcze przed gwaltem wyludze passy do postaci i ją zrookuje HAHAHAHA -.-
OMG, nie sadze aby ktos sie chcial w to angazowac :/
Szczerze przyznam ze pomysl zorganizowania spotkania dla tibijczykow jest w mojej glowie juz od ladnych kilku miesiecy ;) Spotkania organizowac sie da, spojzcie tylko na fandon star wars... w kazdym regionie odbywaja sie spotkania... sa wielkopolskie, warszawskie, wroclawskie, zachodniopomorskie, trojmiejskie, lubelskie itd ;) Przychodzi na nie wielu ludzi.
Co do organizacji spotkania, moglbym zajac sie takim czyms dla ludzi z okolicy Leszno, Gostyn itp... jacys chetni? ;)
Baron Kaldrick
26-04-2005, 14:40
Ja, Nekro, Walrock(aka Sledziu) sadze, ze moglibysmy zorganizowac cos we Wrocku. Jesli byliby chetni...
jestem otwarty na takie spotkania... juz raz w krakowie bylo takie ale mnie do knajpy nie wpuścili z kolegami <lol2> i miałem wałe !!! [nie jestem pełnoletni] a oni bylo x/
Dr. Omader
26-04-2005, 16:05
/me mruga do matkusa ;)
Ja mam sytuacje prosta: wyjde na miasto i jesli przejde przez najczesciej uczeszczana ulice to jakaby nie byla godzina mam jakies 80% sznasy na spotkanie kogos kto gra w tibie.
Ze nie wspomne, jesli wyjde w godzinach wieczornych w piatek czy sobote to na pewno spotkam paru znajomych grajacych w tibie.
A pozatym jesli za takie spotkanie przyjac minimum spotkanie 3 osob to wystarczy ze sie przypadkiem spotkamy u matkusa i juz zlot jest :D
A jesli chodzi o inne spotkania ludzi z okolicy to nie chcialbym spotykac sie z tymi wszystkimi 12-14 latkami ktorzy graja w tibie, nie dosc ze trzebaby przyjsc kolo 18 bo pozniej do domu beda musieli isc to jeszcze tak nie za dobrze bym sie czul z takimi ;)
A innych spotykam wystarczajaco czesto, niektorych nawet za czesto ;)
Ale wy się chyba wszyscy nie znacie, nie? Bo ja wiem na przykład, że Oxy zna MatKusa jedynie z widzenia [dwa razy się widzieli jak przechodzili przez ulicę].
Ale mi nei chodzi o spotkania typu 3 osoby tylko wiesz 20 osob to jest spotkanie a co do 12-14 latkow to juz moiłem :/. Zrobi sie ogłoszenie "Making official meeting of Tibia fans. Only Age 17+ msg me" Nie no zartuje ale to nie jest akurat duży problem wystaczy sie do jakiegos klubu ustawić na 20 i to sprawe załatwia.
Off Topic : Był chyba taki dział ze zdjeciami z rl-a usnołem ( użyłem) szukaj ale nic to nie dało mogłby ktoś z łaski swojej wzucić linka. Z góry thx.
Dr. Omader
26-04-2005, 17:00
Ale wy się chyba wszyscy nie znacie, nie? Bo ja wiem na przykład, że Oxy zna MatKusa jedynie z widzenia [dwa razy się widzieli jak przechodzili przez ulicę].
A to moja wina ze matkus zyje w ukryciu przed swiatem? ;)
Zreszta, nie dziwie mu sie, jak ostatnio wyszedl do miasta to jakis 12 latek powiedzial do niego cos w stylu "elo ziomuś" :D
Ja tam musze przyznac, ze dosc sporo osob znam z tych co graja w tibie u nas i sa w wieku 15+ ;)
@up:
To przyklejony temat w dziale OWION: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=22471 ;)
A co do spotkania... hmmz 20 osob mowisz... No to na upartego zdazalo sie ze na lawce w parku spotykalo sie okolo 20 osob, ktore graly lub graja w tibie ;)
To matkus sobie ładnie biedy narobił. Wyobrażam sobie go w ciemnym płaszczy w okularach przeciwsłoneczynch jak wychyla głowe z klatki czy nie ma tłumu rozwrzeszczonych dzieci. idzie a tu nagle w sklepie miesnym : "Patrzcie Matkus , Daj mi autograf plx plx plx !!!111. Daj Magic long sworda , bede Ci wynosił smieci do konca życia." Chłopak ma przechlapane :P
No to jak jest ktoś chetny w Rzeszowie na weekend?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.