Pokaż pełną wersje : Annihilator
Uznałem, że temat przedstawiony na forum tibia.de jest godny uwagi, więc zamieszcze linka ~
Room of "death" (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=e6b4dd2f0ca0bf32b17526c2b86ffbff&threadid=45639&perpage=15&pagenumber=1)
To jest chyba jakis trik nie? Bo to chyba nierealne...
Ale ja tam sie nie znam...
No ładny screen, tylko ciekawe czy prawdziwy, czy to jakaś bujda może??? Może wiesz gdzie to jest i jak się tam dostać??? Pozdro!
Heh jaka bujda? Chopaki zrobili najtrudniejszy quest w Tibii i gratz dla nich. O loocie nie wspomnę. Nasuwa sie jedno stwierdzenie: Del'Toro nie ma sobie równych.
E@GLENEO
29-02-2004, 17:16
Tak jak mowi Nemi. Tylko pogratulowac.
Tylko pogratulowac i pozazdroscic :)
Ithelios
29-02-2004, 18:40
Noooo,jestem pod wrażeniem.Del'Toro po raz kolejny pokazało że nie ma sobie równych.Zżera mnie jednak ciekawość co było w paczce którą wybrał Diego.Nie chce ujawnić X(
Bofedojo
29-02-2004, 18:44
Plx give me!!! :D :D :D OMG to musial byc dopiero quest... Mam prosbe bo ja jestem cienki z angola i czy ktos by sie mogl na tym forum spytac ile czasu oni tam siedzieli i ile UH poszlo??
Master Mazi
29-02-2004, 18:56
Spoko Screen ;) Tylko jak oni tam weszli ?? alb raczej jak wyjdą ;P
Gniew Mroku
29-02-2004, 18:57
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
Plx give me!!! :D :D :D OMG to musial byc dopiero quest... Mam prosbe bo ja jestem cienki z angola i czy ktos by sie mogl na tym forum spytac ile czasu oni tam siedzieli i ile UH poszlo??
Pisze że UH które użył ważyły 1800.
Pall nocy
29-02-2004, 19:21
Już od dawna wiadomo bylo ze DT do czuby ale że aż takie :D
Boskie zdjecia ! Moze wiecie czy byla tam magiczna postac jak tak to prosze o level i magic level :) jestem ciekaw
Tryton/druid/secura/level 15/magic 11 postac ma 2 dni
Przemyslawek
29-02-2004, 19:22
powiem jedno ZAJEFAJNE TEE FOTY !!!!!!!!! naprawde pozardrościć poświecić sie kurde jak za ojczyzne naprawde moje gratulacje a i mam pytanko czemu ta stronka jest angielska ??? ale mniejsza o to fajne te foty
Piccaro and Dimitri down... heh, ale DT naprawde sa niezli.
1800 cap= 1500*1.2 cap(1 run)
1500 runow =75 plecakow
75 bp*2,5k = 187,5 k na same UHy, a jak doliczyć do tego SD, święcenia i Amulety of Lost tamtych dwóch...
Wychodzi w sumie około 0,5 miliona gp... W sumie to ciekawie...
BTW. Czy to prawda, co pisali, ze sa pierwsi od Bubble i innych z Antici?
Ja slyszalem ze ta dzwiami jak pokona sie wszystkie demony jest quest na Demon-seta.A i SS jest fajny ;)
BTW. Czy to prawda, co pisali, ze sa pierwsi od Bubble i innych z Antici? z tego co wiem to nie, chociaz pewny nie jestem :)
srry , nie doczytalem, ktore przedmioty wybrali ( present i stonecutter axe? )?
AAAAAAAAAAALE DALI CIAŁA.......JAZDA NA CAŁEGO........JAK ZAGIBALI 6 DEMONÓW.....UUUU
BTW:ja w przyszłosci wzialbym z tej kupki MSa i albo D arm albo przent(zależy co w nim jest) :D :D
Dark Ice
29-02-2004, 20:43
Nemi :D ma racje chlopaki nie maja sobie rownych na calej Tibi...Tez chce byc taki i nie wazne ze sa 'pa'.Sa najlepsi i rzadza wiec...GRATZ
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
BTW. Czy to prawda, co pisali, ze sa pierwsi od Bubble i innych z Antici? z tego co wiem to nie, chociaz pewny nie jestem :)
srry , nie doczytalem, ktore przedmioty wybrali ( present i stonecutter axe? )?
z tego co wyczytalem na tibia.de to lucas nie chcial podac co wybral diego, moze zle czytalem ...
Damn.. They're good...
Antica, z Bubble na bloku padła, nie wiem, może podchodzili ponownie... Ktoś napisał że zrobili przed Isarą, ale nie wierze w to, że by się nie pochwalili na forum. Nie chcą stracić pozycji, i puścili wała...
@gimli syn gloina
yea, Stonecutter + present
Nie lubie Del'Toro, ale musze im pogratulować. GRATZ CHŁOPAKi :). Czyżby byli pierwsi?
W present były podobno soft boots, czy to prawda?
@draco88 Podobno prawda. W prezencie byly soft botsy.
@bryss Zeby wejsc na tego questa to trzeba miec 100+ level. Wszyscy co tam weszli mieli miedzy 100 a chyba 104 levelem
hhee chcial bym miec to axe~!
i tem prezent ze soft bootsami w srodku >.<
Dt r0x
Pall nocy
01-03-2004, 19:03
Szkoda ze te demony nie wybily ich wszystkich by troche spadli z leveli
No ale trzeba pogratulowac im X(
Termbest_pol
01-03-2004, 21:21
Dla mnie to spox zdjatka tylko ze takie dosc nierealane choc naperwno sa realne tylko ze jezeli ja z gs mam problemy to wole nie myslec
:D
Heh... powiem tyle że jestem pełen podziwu dla Del`Toro... BRAWO DEL`TORO!!!!Chłopaki pokazali że umieją coś zrobić...po tej porażce przy biciu Gottara :) :) :) :) :) Tylko szkoda że na codzień są tacy chamscy.Gdyby na codzień nie wybiajli wszystkiego co im stanie na drodze to myślę że byliby baaardzo popularni.Tak to też są ale raczej w drugą stronę :P
Czartoryski
02-03-2004, 18:46
to ss gdzie ludzie prubuja wykonac ten quest
http://members.lycos.co.uk/baronthunder/Screens/Inne/Demon_Quest.jpg
Czartoryski
02-03-2004, 18:48
to wszystko to prawda oni go wykonali i wielkie GRATZ dla nich
Heh jaka bujda? Chopaki zrobili najtrudniejszy quest w Tibii i gratz dla nich. O loocie nie wspomnę. Nasuwa sie jedno stwierdzenie: Del'Toro nie ma sobie równych.
tak nei maja sobie równych w uzywanoiu TibiaBot
Antica, z Bubble na bloku padła, nie wiem, może podchodzili ponownie... Ktoś napisał że zrobili przed Isarą, ale nie wierze w to, że by się nie pochwalili na forum. Nie chcą stracić pozycji, i puścili wała...
Bubble, nie padła ... jak masz watpiliwosci to odsyłam do jej death lista.
Te screny mnie przygnembiają.Uświadomiłem sobie jaki
jestem mały w tibi ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( .
Ale fotki wypas.
Uhhh...niezle ale panowie niemaja sie czym poszczysic.Ingek zabija 5 demonow solo(na tibia.de/forum).Wiec Ingem moze sobie isc z qmplami zeby go tylko uhnieli.
Oryginalnie dodany przez Zigi
Bubble, nie padła ... jak masz watpiliwosci to odsyłam do jej death lista.
znaczy co zrobiła ? wszyscy padli, a ona co ? stoi tam jeszcze ? a kumple jej uh donoszą ? a może po s. savie ją przeteleportowało do miasta ? 0.o
Bubble padła, death list tej śmierci nie zawiera, bo jak więkrzość mam nadzieje wie, śmierci z test serva nie są liczone.
@Merral
Ingek zabija 5 demonów solo... true, nie ma szans na Annihilatorze... true.
Ingek schodził, walił ue, wracał, łykał fluids, schodził, walił ue, wracał, łykał fluids, schodził... na Annihilatorze tak łatwo nie ma, jak zejdziesz, to nie możesz wrócić...
"moze sobie isc z qmplami zeby go tylko uhnieli"
pomyśl co piszesz... każdy kto wchodzi do death room, łapie combo od trzech demonów, a gfb od całej szóstki, Ingek ma ok. 3k many, od trzech demonów złapie combo, to jest jakieś 2k many w plecy, walnie ue, już nie ma many... hp ma na pewno poniżej 1k... więc jak złapie 3 e-beamy, to z czego mają go "uhać" ?
nie wspominając o fakcie, że ci, co mają go heal, siebie leczyć też muszą...
przemówiłem, spocznij
Bubble padła, death list tej śmierci nie zawiera, bo jak więkrzość mam nadzieje wie, śmierci z test serva nie są liczone.
heh stary to co jest na tescie to jest totalna kicha, na ostatnim maiłem cały rare set i co z tego ? nic kurwa bo to jest test, to co ludzie tam robia nie ma żadnego znaczenia, Bubble nie probowala robic questa na Antice, i koniec kropka.
"Antica", nie napisałem że server im padł, tylko że ludzie z Anticy... kicha, no może, nie którzy jednak wykożystują troche rozsądniej test server, nie wszystkich rajcuje mass pk...
Bubble chciała się sprawdzić na Annihilatorze, padła, twierdzisz że na Antice by nie padła ?
Jest to możliwe, ale tylko dlatego że: podchodziła by do niego drugi raz [pierwszy jest zawsze najtrudniejszy...]; widziała taktyke DT, a to już jak przechodzić gre z opisem...
w każdym bądź razie... Isara pierwsz skończyła Annihilatora, Antica pierwsza do niego podhodziła [hail Cyrus], bez przeanalizowania ss'a z death room, Del'Toros też by nie dali rady...
Jest to możliwe, ale tylko dlatego że: podchodziła by do niego drugi raz [pierwszy jest zawsze najtrudniejszy...]; widziała taktyke DT, a to już jak przechodzić gre z opisem...
heh o jakiej taktce ty mowisz ? chyba o ty mmakro które ich leczyło ...
To co widzialem to ...., ja jego kolesie nie z tej ziemi. Szkoda ze tamtych dwoch nie dotrwalo:P Najlepsze ss jakie widzialem!
Heeh Czekamy teraz na Polakow co wykonaja te quest! :D
Dobrze ze tylko 2 przezylo a nie 4 jak ja nie znosze tych del'toro !!
Słyszalem ze jeden z nich uzywal programu ktory co chwila automatycznie go UHował nie wiem czy to prawda tak slyszalem
Ja bym oczywiście zganął magic sworda :D
No, trudno było, ale uważam ze zasłuyżyli sobie
A najbardziej mnei cieszy ze wtedy 2 DT padło...
hiehiehie
Tylko maja coraz lepszy equip ;/
JEst źle, i to bardzo.
No, ale DT to sa najlepsi gracze na Isarze, więc co się dziwić. Choć tyle demonów w 4 osoby....
Ciekawe jak by to wyglądało gdyby nie było rzeki lawy, tylko ziemia.
Musiała by być niezła masakra DT.
Ale miejmy nadzieję, zę w końcu uda komuś się ich pokonać w co zaczynam powątpiewać niestety :/
Ja tylko jeszcze dodam ze na Secura tez prubowali, jak zostalo 2 kolesi na koncach to niezle im szlo przez kilka minut, ale pozniej byla wsypa.
Wsypa tzn Uncle Berry na bloku dostal cambo z pelnego zycia do 0 (ponad 1700hp), a sama Marshall nie byla w stanie dlugo sie utrzymac.
Ale podobno niedlugo ma isc druga ekipa z Secury lub ta sama znowu.
No więc tak. SS sa wyje............. No ale DT to chamy ale należą się im słowa uznania, bo wykonali bardzo dobrą robote. PS: Słyszałem że jest jeszcze trudniejszy Quest niz Death Room :))
omg...
no wiec: nie ma mozliwosci zeby sie sami uhali to raz (tibiabot uhuje automatycznie jak sie ma okreslona ilosc hp) zaden z nich nie leczy sie na pewno na tyle zeby nadazyc sie z uhaniem, a co dopiero diego by wyrobil z sd, + zmiany bp z runkami... mowcie co hccecie ale to nie jest realne (tam ktos liczyl komba... powiedzmy 1000hp na sec raz za czas dostana, czyli dwa uhy by sie przydaly + sd na demona + kolejne kombo, wiec albo przyfarcili albo tibiabot)
heh widzialem tego stonecuttera u lucasa(na bk sie chwalil ^^), big gratz :) diego wzial soft buciki... tez bym wzial ;) takie buty pierwsze w calej tibi...
congratz, szkoda ze to dt zrobili anie bd + vampy bo byloby o wiele milej
Mnie tam martwia te ss'y....
Najgorsze jest to ze lucas bedzie biegal ze stonecutter axe. :(
Btw. Co to jest Tibiabot??
jak dlamnie to picnawode nikt by nie przetrzymal tylu demonow nawet ta menda diego
Secura też to zrobiła ~ (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=&threadid=46009)
@ Adrian
Kolejne upomnienie za chamstwo.
Annihilator na danubi wykonany ;)
Jajeczko
05-03-2004, 21:19
MMMMM !! Tylko pozazdrościć tej ekipce. Wydawałoby sie za nie możliwe wykonanie tego guesta a jednak..
Tylko pogratulować. 8)
Tak widziałem już screeny i powiem że qescik trudny lub niemal niemożliwy do wykonania ale jaka nagroda demon arm,sov,stonecutter(chce go:) ) i tajemniczy prezent.
Danubia (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=46686760568185ceba6886d0a7852376&threadid=45982&perpage=15&pagenumber=1)
Tu daje na Danubie.
Paladinka
05-03-2004, 23:06
nie wiem po co zakaldac taki temat kiedy ten quest nie jest wykonany przez ciebie wiec co to za frajda umiesc z ety go wykonasz hrhr na danubi wykonali next osoba bede ja na danubi ktura wykona ^^;)wiec trzymac kciuczki :P
Paladinka
05-03-2004, 23:17
moj piesek
http://212.244.141.58:86/bialy/zwiedzanie/eheheheh.JPG
i nooby zabili mi go;/
http://212.244.141.58:86/bialy/zwiedzanie/ghehehe2.JPG
Paladinka
05-03-2004, 23:20
http://212.244.141.58:86/bialy/zwiedzanie/rl%20friend%20house.JPG
http://212.244.141.58:86/bialy/zwiedzanie/rl%20friend%20house2.JPG
tyle ze teraz ma wiecej mm ..itp hehe czub i tyle;)
ehh nie moge w to uwierzyc ze isara byla przed anticom, no widac antica sux. oni majom cale top 25 powyzej 100+ lvli . LOL
Bofedojo
06-03-2004, 21:43
Wedlug mnie Secura obrala lepsza taktyke, cala sztuka polegala tylko na tym zeby zabic 2 demony i przetrwac to combo. Powinni dac trudnijeszy quest.
Nightcrawler
31-03-2004, 11:54
Ten quest utkwil na zawsze w mojej pamieci... ^^
wjskatecrew
31-03-2004, 12:43
o ile umiem czytac to w prezęcie są niejakie soft boots . a co to jest?? co one dawają??
chodza plotki że soft boots daja stała regeneracje many i hp
You dont wanna know whats in there
But you DO wanna know whats in the present, secret tho find out be happy laugh or cry, ur choice
Tores tak mowi... Moze tam w tym prezenciku jest cos na rodzaj losowania... Ze albo bedziesz szczesliwy, czyli dostajesz jakis fajny przedmiocik, lepszy nawet od stonecutter axe i mls, albo dostajesz jakis total crap...
Ur choice...
1.
Arrow Head on Lunara
Full loot.
Demon Armor
SoV
stonecutter Axe
Soft Boots
Antica HAVE already done it, but gratz to your guys anyways,
Wielu ludzi sadzi ze te butki to najlepszy item... Ale wezcie pod uwage to ze wypadaja one z orca warlorda ;] A taki stone cutter co ma 50attacku i 30deffa i jest jednoreczny..... masakra :))) Powinna tam sie znajdowac jeszce jedna skrzynia :P Z thunder hammerkiem :) I z super mega kuszą :P zeby kazda profesja miala do wyboru bron :P :D
słyszałem o tym queście, prawdopodobnie nie do zrobienia :D
Re up. A widzisz zrobili:P I to jak:D:D:D
2. W present pack są soft boots ktore maja dokladnie takie samo dzialanie jak life ring. Tylko poprostu sie nie wyczerpuja Ale wezcie pod uwage to ze wypadaja one z orca warlorda ;] A taki stone cutter co ma 50attacku i 30deffa i jest jednoreczny..... masakra ) Powinna tam sie znajdowac jeszce jedna skrzynia Z thunder hammerkiem I z super mega kuszą zeby kazda profesja miala do wyboru bron
chyba z twojego starego ..
Po huj piszesz takie herezje !
Jak to jest prawdziwe to przestane grac w Tibie :D
Oryginalnie dodany przez Pacek13
Jak to jest prawdziwe to przestane grac w Tibie :D
to przestan. bedzie latwiej sie logowac... noob plx ? :P
Przestancie to prawdziwy Qest inchilatora tylko CO BYLO W PREZENCIE !!! ;]
To jest prawdziwe najwyzsz Qest z możliych :P tylko dt to zrobilo ale i tak h*j im w d**e :]
Wieczny Pustelnik
03-04-2004, 07:22
Nie przeżyłbym ani sekundy!!!!!!!!!!!! :D
Bez Tibi Boot by nie im sie nie udalo.
Po tym mieli taki ladny ban :]
jak by ktos nie wiedzial co sie dostale z prezento to zapraszam tu----->
http://www.tibia.gamigo.com/forum/showthread.php?s=4eab459855099828a48d5932f9df230c&threadid=57278
wojownik11
26-07-2004, 16:16
Ta Soft Buty lecom z Orc Warlorduw Gratz za pomysłowość a demon armor z ratuw?!
Moze Sword of Valor z Rabbituw?!
Niekomentuje tego typa. :baby:
Genesis 007
26-07-2004, 16:20
Buhahahahahaha...Chłopie :D To żeś mnie rozbawił. Ale mówiąc serio, to prawda że z tego Questu co panowie wykonali (Del'toro rzecz jasna) wypada Stonecutter axe.Ale nie jest on zawartością prezenciku!!! X( . Nagrody z tego questu są takie: Demon Armor , Stonecutter axe , Magic sword i ten prezencik (w którym znajdą się prawdopodnie soft bootsy, G armor i stell bootsy, ale czy to prawda to nie wiem). Jedyną wadą tego questu jest ta żę nie można tych wszystkich rzeczy wziąść ;( . W tym problem jest, iż można wybrać tylko jedną z tych rzeczy.. :(
Drizzt Do'Urdenn
26-07-2004, 16:57
Nagrody z tego questu są takie: Demon Armor , Stonecutter axe , Magic sword i ten prezencik (w którym znajdą się prawdopodnie soft bootsy, G armor i stell bootsy, ale czy to prawda to nie wiem).
Zal mi ciebie. Po cholere tez wymyslasz?? Juz od dlugiego czasu na innych forach kraza screeny z przedmiotem z prezentu. A jest nim Anihilator teddy bear. I mi tu nie wymyslac noobki
A ja jakoś słyszałem że ainhalatora zrobili na antice jako pierwsi ludzie i myśle że buble też go zrobiła(czy ta wesoła paczka osub nia grająca)Hmmm używali makro czy tibia bot kto wie:P
W prezencie jest chyba tedy bear tak pisze w encyklopedii tibi:-) albo jest losowane.
btw.Żaden polak of cors ainhalatora nie zrobił to ja bede pierwszy jeszcze 68lvli:P jk:)
Astczarny
26-07-2004, 18:26
Widziałem juz te screeny 100 razy i zawsze mam ochote zobaczyć je jeszcze raz - najtrudniejszy quest w Tibii i jak to wygląda... 6 demonów wokóło Ciebie... Gratz Del'Toro! Widziałem też filmik na Tibii cam z Anihilatora, jest na Tibii.de, ale zamkneli forum, więc nie moge dać: linku.
gietol Julera
26-07-2004, 19:49
"del'toro i know u have pawer but u dont have brain "
ten cytat jakiegos gracza z isary uznalem za godny wszystkiego :)
del toro sa naprawde silni co widac po wykonaniu anhilaora
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
A ja jakoś słyszałem że ainhalatora zrobili na antice jako pierwsi ludzie i myśle że buble też go zrobiła(czy ta wesoła paczka osub nia grająca)Hmmm używali makro czy tibia bot kto wie:P
W prezencie jest chyba tedy bear tak pisze w encyklopedii tibi:-) albo jest losowane.
btw.Żaden polak of cors ainhalatora nie zrobił to ja bede pierwszy jeszcze 68lvli:P jk:)
Cycobujca na Lunarze
Strykkar
26-07-2004, 21:01
Ingek zrobil Annihilatora z 3 innymi sorcami, to nie bylo trudne, zrobili go w 3 czy 5 sekund nie pamietam, film byl nudny bo tak naprawde nic ciekawego nie pokazali :P Del'Toro sie meczyli bo zabijali wszystkie 6 demonów, mogli poprostu zabic te 2 przed drzwiami, Paladinka robila annihilator ale padla, 2 wtedy zrobilo i 2 padlo.Co do Del'Toro to podobno teraz sa w porzadku, na poczatku kiedy powstawala Isara chcieli zeby panowal na nim pokój ale sie nie udalo, nie wiem co sie pózniej stalo, ale zaczeli walczyc, i Gottar padl 2 razy przez nich, oczywiscie walka byla nie fair, ich bylo 15 on jeden, oczywiscie jak to zwykle bywa na wojnie, wykorzystuje sie liczebnosc by zabijac tych lepszych, takze na innych swiatach.Na Isarze gottara zabijalo kilku, na Julerze Setzera Gamblera zabijalo kilku, na Valorii Huch'neta kilku...
Co do tego prezentu to nikt nie wie co jest ... Kazdy sie boi wziasc bo mu jeszcze 1GP wyskoczy i bedzie wal, kto wie, moze tam sa te wszystkie przedmioty, ale ja nic nie mówie bo nie plotkuje...
Co do tych Soft bootsów to nawet na Tibia.pl bylo ze z Orc Warlorda wypadaja Soft Bootsy ;) Co do tego ze Soft Bootsy regeneruja Mane i HP to sciema, kolesie dostali na Test Serverze i nic ...
Niektozi z was sa smieszni, nie powtarzajcie róznych rzeczy które dowiedzieliscie sie od 10 lvlów.
C u
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Cycobujca na Lunarze
Aartus Danubia
Strykkar
26-07-2004, 21:02
Huch'neta Kilku próbowalo zabic, Sorry!! On jest nie do pokonania ;)
@Drizzt
Tak tylko ma fajny opis^^ bylo cos w stylu:"przeszedlem tego cholernego anihilatora tylko po tego zasranego misia" cos takiego.
Tibiańczyk
26-07-2004, 22:14
Po pierwsze omowmy jaka jest nagroda z tego questa:
SoV, stonecutter axe, demon armor (podobno wazy 0)?,i prezencik w ktorym jest misieq i podobno soft buciki
Po drugie: caly quest jest cholernie trudny , mi sie wydaje ze najtrudniejszy moment jest wtedy kiedy palldaynowi skoncza sie power bolty. Na kompie mysz lata jak oszalala uhajac sie i nie mozna ich zalozyc :( .
Gratz za zrobienie questa!
Szczegol ze nie moge go obejzec?
Wez daj jeszcze raz linka bo nie moze mi sie odpalic
Oryginalnie dodany przez Strykkar
Huch'neta Kilku próbowalo zabic, Sorry!! On jest nie do pokonania ;)
ta gdy uhaja go 3+ osoby to nietrudno zginac naprawde...
Strykkar
27-07-2004, 09:05
No tak w takich momentach jest nie do pokonania, ale i bez tego jest nie do pokonania, w koncu on sam zrobil demon helmet quest (solo) to chyba jest jakis dowód.
Podsumowanie
Quest wykonano na :
Danubia
Calmera
Antica (prawdopodobnie :p)
Eternia
Nie wiem czy gdzies jeszcze.Jak cos na PW to dopisze.
Do pokonania :
6 demonow, zeby dojsc do quest roomu nalezy zabic 2 demony.
Nagroda :
Magic sword (sword of valor)
Stonecutter axe
Demon armor
Prezencik (a w nim anihilator bear).
:king: Fajny Ten Anhilator tylko powiedzcie co bylo W tym Prezencie!!!
Ja bym zrbil zeby dla podpuchy w prezencie zamiescili te 3 rzeczy :)
Drizzt Do'Urdenn
27-07-2004, 12:28
Macie i przestancie do cholery wymyslac:
(IMG:http://img46.photobucket.com/albums/v142/gumez/tedy_beer.jpg)
(IMG:http://members.lycos.co.uk/grupad/atb.jpg)
(IMG:http://members.lycos.co.uk/grupad/atb2.jpg)
A secura zrobila go jako jeden z pierwszych swiatow. Bodaj jako drudzy albo trzeci. Uncle barry ma stonecuttera i teraz niezle wymiata. Teraz pewnie nie wierzycie. Dowod? Prącie bardzo:
(IMG:http://members.lycos.co.uk/gilus666/tibia/axe.JPG)
Jill Valentine
27-07-2004, 15:39
fajne ssy ale donisly mnie sluchy ze annihilator ma byc zamiast demonow warlocki czy to prawda?bo tak mi kolega powiedzial ale wydaje mi sie te bzdura.......
Ci kolesie na ty SS to muszą być brawdziwi bossowie :], ci co pierwsi umarli lolki byli :], widze że dostać się do takiego pokoju nie jest łatwo :].
EDIT:
Co daje ten Anihilator Beer ?
:D to jest quest na 100 lv na magic sworda,stone cuter axe,demon armor i present nikt nie wie co w nim jest gratzzzz dla deltorasow :D :D
Dwimenor
27-07-2004, 18:45
Oryginalnie dodany przez Sakoshi
Dowód że wykonałeś anihilatora.
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia/060.jpg
dopiszcie jeszcze do swiatow ktore wykonaly anihilatora, hiberne :) a del' toro maja niezly zaplon :P zabili juz 2 demony po bokach jak sie kapneli ze mozna tylko te 2 na wejsciu :P j/k beda mnie scigac :baby:
Oryginalnie dodany przez Strykkar
No tak w takich momentach jest nie do pokonania, ale i bez tego jest nie do pokonania, w koncu on sam zrobil demon helmet quest (solo) to chyba jest jakis dowód.
Stary kto ci takich glupot nagadal ?? znasz dobrze huch'neta czyli Lane z libery ?? bo mi sie wydaje ze nie wiec po co piepszysz glupty ktore uslyszales od 8 lvlego kolegi ktory go nigdy nie widzial ? Wyobraz sobie jak taki pallek wpada do takiego pokoju gdzie sa banshee i 4 demonki.... bajki to bajki nie jest nicn a powaznie
GRATZ dla tych ktorzy sie odwazyli zrobic tego questa
GRATZ dla wszystkich ktorzy wykonali tego questa
GRATZ dla tych którzy podczas wykonywania go zobaczyli napis YOU ARE DEATH
GRATZ dla tych ktorzy sie odwazyli wziąść prezencik
GRATZ dla del'toro jako że pierwsi go wykonali
już nie moge sie doczekac az ktos z black sheepa go wykona. :D :D :D mam nadzieje ze bedzie to ROWONTAS I AZRAEL DE"VRIE (moi kumple z RL-u :] :] :] )
wolferiin
28-07-2004, 07:19
po co wstawiasz skriny z tibia.de nie mozesz sam zrobici skrinów
po pierwsze primo --- znasz cosi takiego jak prawa autorskie czyli nie kradnie sie kogosi dzieła X(
ale som ładne!! :D
Drizzt Do'Urdenn
28-07-2004, 12:06
to jest quest na 100 lv na magic sworda,stone cuter axe,demon armor i present nikt nie wie co w nim jest gratzzzz dla deltorasow
LOL!!!!!!!!!! STUPID??!?!! Czy kurde nie widziales ze dalem ss z przedmiotem z prezentu?
Fajnie wyglada :)
Genesis 007
28-07-2004, 12:48
A ty nie bądż taki mądry jakbyś wszystkie rozumy pozjadał , może chłopak nie zauważył. X(
Drizzt Do'Urdenn
28-07-2004, 13:02
@Up
U talking to me?? Moze nie zauwazyl?? To czemu W CO DRUGIM POSCIE KTOS PISZE ZE NIE WIADOMO CO JEST W PREZENCIE ALBO WYMYSLAJA BZDURY??? A jak ktos juz sie wypowiada w jakims temacie to chyba powinien najpierw dokladnie go przeczytac co nie??
Dla mnie bomba!!! :D:D:D:D:D:D - Szczerze nie widziałem jescze tego Questa nawet na Zdjećiach Gratz dla Del Toro!! :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.