Pokaż pełną wersje : Jak odwołac pacca?
Wyslalem kase na pacca listem, minelo 5 dni i pacca niema, pomyslałem ze nie doszlo wiec wypelnilem od nowa tym razem na 6 miechow i przelewem bankowym. Chcialem jutro zrobic przelew ale... i tu niespodzianka, doszedl list wyslany 6 dni temu. Co mam teraz zrobic zeby odwolac tego pacca przelewem bankowym?
wchodzisz na emial wlaczasz ten ktury dostales od cipów tam bedziesz mial opcje na dole pod informacjami
Your order data:
i tam link
klikasz go
wpsiujesz ze zapomnailes podajesz e mail adres i ci przelsa id i haslo
logujes zie sasz swuj protukt czyli pacca na 6 miesiecy i dasjesz cancel czy cos takiego i masz
Fre Ithil
25-04-2005, 19:58
juz pozamiatane :( jak odwolasz przelew bankowy to dostaniesz permanentnego bana :(. Bana mozesz zniesc jak dokonasz przelewu na pacca wiec nie wiem czy jest sens!
nie gadaj bzdur ja odwolalem przelew i przez poczte polska wiec mi nie tu gadaj ze dostanie bana
wchodzisz na emial wlaczasz ten ktury dostales od cipów tam bedziesz mial opcje na dole pod informacjami
Your order data:
i tam link
klikasz go
wpsiujesz ze zapomnailes podajesz e mail adres i ci przelsa id i haslo
logujes zie sasz swuj protukt czyli pacca na 6 miesiecy i dasjesz cancel czy cos takiego i masz
Ok dzieki, zcancelowalem a co by sie stalo gdbym w ogole nie wyslal kasy, dostał bym bana?
gdybys nie wyslal i nie cancelowal dostal bys bana dopuki bys nie kupil pacc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.