zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kultura na Rookgaardzie

3dsmaxman
26-04-2005, 12:14
wlasnie - ja ponownie odwiedzilem rookgaar (chara zalozylem ;) ) i teraz nawet na rooku nie kradne, nie zabijam cudzich potworkow, zasze sie pytam czy nie pomoc nim zaatakuje potworka czyjegos itp, itd. a jakie tego sa efekty?
zapytalem sie babki, co lowila "can i have fish?" (bo rybki pod nia lezaly) i babka dala 30 rybek; kolo zabijal niedziwiedzie, pytam sie "can i attack too?" - kolo mowi "Mine", ja "Ok" i pozwolil mi kupe miesa zabrac; inny sprezdal mi c-sword za 22gp ....

a co wy sadzicie na temat kultury na Rooku?

Gangrel
26-04-2005, 12:23
Sadze ze to jedna wielka wiocha noobow a ty miales zwyczajnie szczescie.

Cyr Szeryf
26-04-2005, 12:45
po co komu kultura na rooku B) walisz 8 lvl i wypad na maine :p tam to dopiero masz kulture :p

Markx
26-04-2005, 12:51
po co komu kultura na rooku B) walisz 8 lvl i wypad na maine :p tam to dopiero masz kulture :p

Przez takich ludzi tak własnie rook wyglada xD

( Bez obrazy )

Thero
26-04-2005, 17:34
To co napisane wyżej bez tego "(bez obrazy)" bo to właśnie przez takich jak Cyr rook jest zgrają noobostwa, która kradnie itp...

Pacek
26-04-2005, 18:40
bravo miszczu, carlin sword za 220gp gratuluje, nwet na nowych rookgardach chodzi po najwyżej 150, za 200 to sobie mozna sprawic katane o ile wie sie jak, kultura kulturą ale wiesz rok rządzi sie własnymi regółami

Sher Khan
26-04-2005, 18:42
wlasnie - ja ponownie odwiedzilem rookgaar (chara zalozylem ;) ) i teraz nawet na rooku nie kradne, nie zabijam cudzich potworkow, zasze sie pytam czy nie pomoc nim zaatakuje potworka czyjegos itp, itd. a jakie tego sa efekty?
zapytalem sie babki, co lowila "can i have fish?" (bo rybki pod nia lezaly) i babka dala 30 rybek; kolo zabijal niedziwiedzie, pytam sie "can i attack too?" - kolo mowi "Mine", ja "Ok" i pozwolil mi kupe miesa zabrac; inny sprezdal mi c-sword za 22gp ....

a co wy sadzicie na temat kultury na Rooku?
Kazdy ma swoje wlasne regUly co nie?

Ojczul
26-04-2005, 18:43
lol on napisal 22gp

Kamlot De'Kapy
26-04-2005, 18:43
ehh też tak miałem postanowiłem nie kraść itd. i kiedyś zobaczyłem taką babke co leje trolla ona powiedziała ,,Mine plz'' a ja ,,OK'' no i ją zostawiłem, poszedłem dalej i miałem trolla i nagle ona przyszła ja mówie ,,Mine'' a ona ,,No'' no i mi zabiła, przez takie wypadki robie to samo niestety ;(
Narazie nie spotkałem gościa, by grał ,,fair play'' -.-

Sozemego
26-04-2005, 19:03
ehh też tak miałem postanowiłem nie kraść itd. i kiedyś zobaczyłem taką babke co leje trolla ona powiedziała ,,Mine plz'' a ja ,,OK'' no i ją zostawiłem, poszedłem dalej i miałem trolla i nagle ona przyszła ja mówie ,,Mine'' a ona ,,No'' no i mi zabiła, przez takie wypadki robie to samo niestety ;(
Nie wiem jak to nazwac...
Nie dosc, ze mowisz "niestety" i nadal tak robisz to jeszcze trafiles na jakiegos debila i teraz starasz sie usprawiedliwisc swoje n00bowskie zachowanie...

nawigator
26-04-2005, 20:33
Kultura na rooku? a co to takiego?:PP
Wiekszosc osób najchetniej by widziala jak padasz zeby zobaczyc co masz w środku...
Fakt zdarzaja sie ludzie z którymi naprawde mozna sie zakumplowac... ale wiekszosc tych co sa na rooku to:
Przyszle druidy/sroce innych ludzi którym malo run albo czegos innego... oni za wszelka cene chca wyjsc z rooka jak najszybciej... i sa nie mili w ten sposób
Na swiatach pvp rook zawsze taki bedzie... (nie wiem jak jest na non pvp bo nie gralem) ludzie na rooku robia co im sie podoba... dlatego potem jak wychodza na maina to tyle razy padaja... a potem czesto gesto placza na forum... h level mnie zabil za nic albo cos tam :P