Pokaż pełną wersje : Pall a Drag ?
Na którym lvl pall moze spokojnie SOLOWAĆ draga mam 22 lvl i gdy raz solo poszedłem skończyło się to napisem You are dead. Ale to było w jaskini musiiałem go brac na klate :/
Witam
Mogę ci podać tylko pare miejsc gdzie możesz uciekać i strzelać w smoka ( sporo minjsca do manewrów) ;) ale niestety nie powiem ci na jakim lv i z jakimi skillami mozesz iść na draga :(
Pozdrawiam
Ostry-23sorc-36mglv-nova
nightkin
29-02-2004, 20:48
Zasadniczo to z 22 lvlem mozesz isc spokojnie, tylko dla bezpieczenstwa (jak nie uciekniesz przed f-wave) naloz dragon necklace.
Poza tym najwygodniej solowac smoka pallkiem kolo kazordoon, tam jest gdzie uciekac (wyciagnij smoka z jaskini i uciekaj w strone amazon camp); ewentualnie greenshore, tylko troche hp stracisz na ominiecie smoczka - pozniej biegaj do okola takich czterech trojkatnych kamieni.
Edit: skille polecam 60+ distance, wtedy bedzie Ci szlo 3-4 uhy. Przy wyzszych skillach, tzn. okolo 80, powienienes sobie spokojnie radzic z 1-2 uh.
Mi sie wydaje że skile ok. 75/65 pół bp of uhs 60 boltów, alb0 100 strzał powinno wystarczyć. Ale nie jestem pewny, jak pieprze coś bez sensu to prosze o sprostowanie.
Ja byłem w jaskini koło kazz wtedy solo. Tam też łaże z blokerem i w tym "wąwozie" koło Kazz to na smoka tracimy 0-4uh
SPOKOJNIE SOLOWAC mozesz powiedzmy na 35lvl+ najlepiej z 70+ skilla i mana na ze 3-4 uh (bolty only strzalki raczej odpadaja)
No nie wiem :/ kupiłęm tę postac od kumpla to na 19 lvl on solował draga na pohu bez żadnego uha
Oryginalnie dodany przez Luki5
Witam
Mogę ci podać tylko pare miejsc gdzie możesz uciekać i strzelać w smoka ( sporo minjsca do manewrów) ;) ale niestety nie powiem ci na jakim lv i z jakimi skillami mozesz iść na draga :(
Pozdrawiam
Ostry-23sorc-36mglv-nova
To weno podaj te miejsca :) bo ja nie wiem gdzie są dragi :P
Oryginalnie dodany przez qazxc3
No nie wiem :/ kupiłęm tę postac od kumpla to na 19 lvl on solował draga na pohu bez żadnego uha
omg trzymajcie mnie...
Jezeli trzymasz draga caly czas na ukos i na dystans (przektycznie niewykonalne jak bijesz dlogi czas bo prendzej czy pozniej cos pojdzie nie tak) wystarczy nawet 15 lvl....
ALE na pohu mozesz wpasc pod innego potwora... pozatym nie ma w Tibi za duzo respow dragow takich w ktorych jest miejsce na biegniecie z dragiem przez te kilkadziesiant sec caly czas na ukos
Wszystko zalezy od miejsc w ktorym bijesz sa takie spawny dragow do ktorych nawet na 50+ lvl strach wchodzic...
Ale no problem ja mam blokera :) ma 20 lvl i idzie nam czasami 0 uh na draga 8) max 4 wiec mozecie podać dokładnie gdzie sa te miejsca :P wiem gdzie jest drag na pohu koło kazz 2 respy ( tam chodze ) wiem ze w ancient temple nie wiem co to i gdzie to :| wdragoni ( tam się boje i nie wiem jak dojść ) koło Venore ( nie wiem gdzie ) i pod Thais ( też nie wiem )
Ale no problem ja mam blokera :) ma 20 lvl i idzie nam czasami 0 uh na draga 8) max 4 wiec mozecie podać dokładnie gdzie sa te miejsca :P wiem gdzie jest drag na pohu koło kazz 2 respy ( tam chodze ) wiem ze w ancient temple nie wiem co to i gdzie to :| wdragoni ( tam się boje i nie wiem jak dojść ) koło Venore ( nie wiem gdzie ) i pod Thais ( też nie wiem )
20level to troche malo....malo hp znaczy sie :D.Poh odpada - mozna wbiec na zlurowanego / zlego ;) gsa.Kolo kaz - wolny resp :/.Dragonia - za duzo ich tam z waszymi levelami. Kolo venore - tez nie wiem ;P.Thais i ancient temple - to to samo.Wychodzisz polnocna brama thais i jest maly domek wchodzisz do niego, nastepnie schodzisz schodkami, potem na poludnie, potem zachodz (<---) i juz znajdziecie.Wg mnie jeden z najlepszych respow w tibi pojedynczego smoka....Resp od 5 do 7 minut :)
Thx Necro :] Jeśli taki masz nick na tibi to znam Cie grasz na eterni :] wiec jak chcesz mozesz nas tam zaprowadzić bo nie wiem czy trafie :P
Thx Necro :] Jeśli taki masz nick na tibi to znam Cie grasz na eterni :] wiec jak chcesz mozesz nas tam zaprowadzić bo nie wiem czy trafie :P
Ta...gram na eterni :P.Tyle, ze moze nie tyle znasz mnie, bo ja mam neKromanta, a moj qmpel (tez na eternii) ma nicka neCromanta, wiec mozesz mnie mylic :P.
Oryginalnie dodany przez Temi
omg trzymajcie mnie...
Jezeli trzymasz draga caly czas na ukos i na dystans (przektycznie niewykonalne jak bijesz dlogi czas bo prendzej czy pozniej cos pojdzie nie tak) wystarczy nawet 15 lvl....
ALE na pohu mozesz wpasc pod innego potwora... pozatym nie ma w Tibi za duzo respow dragow takich w ktorych jest miejsce na biegniecie z dragiem przez te kilkadziesiant sec caly czas na ukos
Wszystko zalezy od miejsc w ktorym bijesz sa takie spawny dragow do ktorych nawet na 50+ lvl strach wchodzic...
A o gfb nie słyszałeś? Przecież jak ciśnie gfb, to nawet 90 hp zabiera.
Bez uha można, no ale exura vita wydaje mi się niezbędna.
No i ten palek na 19 lev... hmmm... musiał mieć niezłe skile i szybko ubić smoka, bo ja bym się wstrzymał z huntem dragów.
Mathayus
01-03-2004, 15:57
to zelezy ale
powinienes miecgdzies 40 lvl zeby spokojnie bic draggA
Dark-Xaero
01-03-2004, 16:07
ee co wy gadacie ja na 18 lvl'u sdkille 62/43 poszedlem na smoka kolo kaz i nawet sie niemusialem uhac 2 exury vity wystarczyly
[/QUOTE]
Ta...gram na eterni :P.Tyle, ze moze nie tyle znasz mnie, bo ja mam neKromanta, a moj qmpel (tez na eternii) ma nicka neCromanta, wiec mozesz mnie mylic :P.
[/QUOTE] Wiem że Nekromanta :] zgadnij komu Bexter pożyczył druida ? :D:D:D:D a co do dragów to teraz trenuje i jak bede miał 70-75 dista to ide posolowac smoki :] EDIT: Ups cos nie wyszło :P
Ithelios
01-03-2004, 16:32
Oryginalnie dodany przez Mathayus
to zelezy ale
powinienes miecgdzies 40 lvl zeby spokojnie bic draggA
Człowieku zastanów się co ty gadasz.Z 40lvl to chyba na dl a nie na zwykłego zielonego.Sądzę że 25lvl i 65 dist spokojnie na draga starczy(w dogodnym miejscu ofcoz-jak np.koło kaz).Widziałem w tibia cam palka na 13lvl z 51 dista,który zsolował draga właśnie koło kaz ze stratą 4 UH(tylko raz oberwał z f-wave).
Ja mam 22lvl i 63 dista ( właśnie trenuje :P ) teraz bede tylko w tygodniu trenował a w weekendy expił
Pall nocy
01-03-2004, 18:50
ja mam jak narazie 37 lev ale juz bilem dragi na 34 wczesniej sie balem fal ognia no a teraz pzyjmuje 3 na raz heh dragi to pestka
Termbest_pol
01-03-2004, 21:33
sadze ze mozesz isc blisko venore jest fajne misjce blisko amazonek ;]
Koło amazonek to chyba mówisz o smoku koło Kazzo :P PS: mam juz 64 dista :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.