PDA

Pokaż pełną wersje : Pall a Drag ?

qazxc3
29-02-2004, 20:33
Na którym lvl pall moze spokojnie SOLOWAĆ draga mam 22 lvl i gdy raz solo poszedłem skończyło się to napisem You are dead. Ale to było w jaskini musiiałem go brac na klate :/

Luki5
29-02-2004, 20:43
Witam
Mogę ci podać tylko pare miejsc gdzie możesz uciekać i strzelać w smoka ( sporo minjsca do manewrów) ;) ale niestety nie powiem ci na jakim lv i z jakimi skillami mozesz iść na draga :(

Pozdrawiam

Ostry-23sorc-36mglv-nova

nightkin
29-02-2004, 20:48
Zasadniczo to z 22 lvlem mozesz isc spokojnie, tylko dla bezpieczenstwa (jak nie uciekniesz przed f-wave) naloz dragon necklace.
Poza tym najwygodniej solowac smoka pallkiem kolo kazordoon, tam jest gdzie uciekac (wyciagnij smoka z jaskini i uciekaj w strone amazon camp); ewentualnie greenshore, tylko troche hp stracisz na ominiecie smoczka - pozniej biegaj do okola takich czterech trojkatnych kamieni.

Edit: skille polecam 60+ distance, wtedy bedzie Ci szlo 3-4 uhy. Przy wyzszych skillach, tzn. okolo 80, powienienes sobie spokojnie radzic z 1-2 uh.

michosz
29-02-2004, 20:48
Mi sie wydaje że skile ok. 75/65 pół bp of uhs 60 boltów, alb0 100 strzał powinno wystarczyć. Ale nie jestem pewny, jak pieprze coś bez sensu to prosze o sprostowanie.

qazxc3
29-02-2004, 20:57
Ja byłem w jaskini koło kazz wtedy solo. Tam też łaże z blokerem i w tym "wąwozie" koło Kazz to na smoka tracimy 0-4uh

Temi
29-02-2004, 21:03
SPOKOJNIE SOLOWAC mozesz powiedzmy na 35lvl+ najlepiej z 70+ skilla i mana na ze 3-4 uh (bolty only strzalki raczej odpadaja)

qazxc3
29-02-2004, 21:05
No nie wiem :/ kupiłęm tę postac od kumpla to na 19 lvl on solował draga na pohu bez żadnego uha

qazxc3
29-02-2004, 21:09
Oryginalnie dodany przez Luki5
Witam
Mogę ci podać tylko pare miejsc gdzie możesz uciekać i strzelać w smoka ( sporo minjsca do manewrów) ;) ale niestety nie powiem ci na jakim lv i z jakimi skillami mozesz iść na draga :(

Pozdrawiam

Ostry-23sorc-36mglv-nova
To weno podaj te miejsca :) bo ja nie wiem gdzie są dragi :P

Temi
29-02-2004, 21:13
Oryginalnie dodany przez qazxc3
No nie wiem :/ kupiłęm tę postac od kumpla to na 19 lvl on solował draga na pohu bez żadnego uha

omg trzymajcie mnie...
Jezeli trzymasz draga caly czas na ukos i na dystans (przektycznie niewykonalne jak bijesz dlogi czas bo prendzej czy pozniej cos pojdzie nie tak) wystarczy nawet 15 lvl....
ALE na pohu mozesz wpasc pod innego potwora... pozatym nie ma w Tibi za duzo respow dragow takich w ktorych jest miejsce na biegniecie z dragiem przez te kilkadziesiant sec caly czas na ukos

Wszystko zalezy od miejsc w ktorym bijesz sa takie spawny dragow do ktorych nawet na 50+ lvl strach wchodzic...

qazxc3
29-02-2004, 21:16
Ale no problem ja mam blokera :) ma 20 lvl i idzie nam czasami 0 uh na draga 8) max 4 wiec mozecie podać dokładnie gdzie sa te miejsca :P wiem gdzie jest drag na pohu koło kazz 2 respy ( tam chodze ) wiem ze w ancient temple nie wiem co to i gdzie to :| wdragoni ( tam się boje i nie wiem jak dojść ) koło Venore ( nie wiem gdzie ) i pod Thais ( też nie wiem )

Ashlon
01-03-2004, 09:13
Ale no problem ja mam blokera :) ma 20 lvl i idzie nam czasami 0 uh na draga 8) max 4 wiec mozecie podać dokładnie gdzie sa te miejsca :P wiem gdzie jest drag na pohu koło kazz 2 respy ( tam chodze ) wiem ze w ancient temple nie wiem co to i gdzie to :| wdragoni ( tam się boje i nie wiem jak dojść ) koło Venore ( nie wiem gdzie ) i pod Thais ( też nie wiem )

20level to troche malo....malo hp znaczy sie :D.Poh odpada - mozna wbiec na zlurowanego / zlego ;) gsa.Kolo kaz - wolny resp :/.Dragonia - za duzo ich tam z waszymi levelami. Kolo venore - tez nie wiem ;P.Thais i ancient temple - to to samo.Wychodzisz polnocna brama thais i jest maly domek wchodzisz do niego, nastepnie schodzisz schodkami, potem na poludnie, potem zachodz (<---) i juz znajdziecie.Wg mnie jeden z najlepszych respow w tibi pojedynczego smoka....Resp od 5 do 7 minut :)

qazxc3
01-03-2004, 13:17
Thx Necro :] Jeśli taki masz nick na tibi to znam Cie grasz na eterni :] wiec jak chcesz mozesz nas tam zaprowadzić bo nie wiem czy trafie :P

Ashlon
01-03-2004, 14:41
Thx Necro :] Jeśli taki masz nick na tibi to znam Cie grasz na eterni :] wiec jak chcesz mozesz nas tam zaprowadzić bo nie wiem czy trafie :P

Ta...gram na eterni :P.Tyle, ze moze nie tyle znasz mnie, bo ja mam neKromanta, a moj qmpel (tez na eternii) ma nicka neCromanta, wiec mozesz mnie mylic :P.

Raynold
01-03-2004, 15:30
Oryginalnie dodany przez Temi

omg trzymajcie mnie...
Jezeli trzymasz draga caly czas na ukos i na dystans (przektycznie niewykonalne jak bijesz dlogi czas bo prendzej czy pozniej cos pojdzie nie tak) wystarczy nawet 15 lvl....
ALE na pohu mozesz wpasc pod innego potwora... pozatym nie ma w Tibi za duzo respow dragow takich w ktorych jest miejsce na biegniecie z dragiem przez te kilkadziesiant sec caly czas na ukos

Wszystko zalezy od miejsc w ktorym bijesz sa takie spawny dragow do ktorych nawet na 50+ lvl strach wchodzic...

A o gfb nie słyszałeś? Przecież jak ciśnie gfb, to nawet 90 hp zabiera.
Bez uha można, no ale exura vita wydaje mi się niezbędna.
No i ten palek na 19 lev... hmmm... musiał mieć niezłe skile i szybko ubić smoka, bo ja bym się wstrzymał z huntem dragów.

Mathayus
01-03-2004, 15:57
to zelezy ale
powinienes miecgdzies 40 lvl zeby spokojnie bic draggA

Dark-Xaero
01-03-2004, 16:07
ee co wy gadacie ja na 18 lvl'u sdkille 62/43 poszedlem na smoka kolo kaz i nawet sie niemusialem uhac 2 exury vity wystarczyly

qazxc3
01-03-2004, 16:09
[/QUOTE]
Ta...gram na eterni :P.Tyle, ze moze nie tyle znasz mnie, bo ja mam neKromanta, a moj qmpel (tez na eternii) ma nicka neCromanta, wiec mozesz mnie mylic :P.
[/QUOTE] Wiem że Nekromanta :] zgadnij komu Bexter pożyczył druida ? :D:D:D:D a co do dragów to teraz trenuje i jak bede miał 70-75 dista to ide posolowac smoki :] EDIT: Ups cos nie wyszło :P

Ithelios
01-03-2004, 16:32
Oryginalnie dodany przez Mathayus
to zelezy ale
powinienes miecgdzies 40 lvl zeby spokojnie bic draggA

Człowieku zastanów się co ty gadasz.Z 40lvl to chyba na dl a nie na zwykłego zielonego.Sądzę że 25lvl i 65 dist spokojnie na draga starczy(w dogodnym miejscu ofcoz-jak np.koło kaz).Widziałem w tibia cam palka na 13lvl z 51 dista,który zsolował draga właśnie koło kaz ze stratą 4 UH(tylko raz oberwał z f-wave).

qazxc3
01-03-2004, 16:45
Ja mam 22lvl i 63 dista ( właśnie trenuje :P ) teraz bede tylko w tygodniu trenował a w weekendy expił

Pall nocy
01-03-2004, 18:50
ja mam jak narazie 37 lev ale juz bilem dragi na 34 wczesniej sie balem fal ognia no a teraz pzyjmuje 3 na raz heh dragi to pestka

Termbest_pol
01-03-2004, 21:33
sadze ze mozesz isc blisko venore jest fajne misjce blisko amazonek ;]

qazxc3
01-03-2004, 21:52
Koło amazonek to chyba mówisz o smoku koło Kazzo :P PS: mam juz 64 dista :]